101010

Idag hade vi ett sånt där magiskt datum, nämligen 101010. Och inte nog med det, klockan blev ju 10:10:10 också! Men varken jag eller Elli märkte då av något på jobbet. Allt flöt på som vanligt.

Idag har man inte gjort mycket, men ändå litegrann. Slutade 15:15, då for jag till brorsan en sväng. Fick snusa på Ronja och busa med Bella. Äntligen fick jag känna på Ronjas bäbislukt! Har ju varit så förkyld att jag inte har känt något alls, men idag gjorde jag det! Och idag blev hon 2 veckor. Fatta vad tiden går fort! Och vad stor hon har blivit! Hon var jättevaken med stora ögon idag. Försökte ta kort med mobilen, men det gick som inte. Hon ligger ju inte direkt still. Nåja.



Sen jag kom hem, efter 17 någon gång, så har jag ätit middag, ostkrokar och två goda ostmackor! Mamma hade bakat Storforsensbrödet som är så gott, och det blev lika gott på mammas vis! Under allt ätande har jag tittat på Dexter och Gossip Girl, som hade säsongsstart ikväll! Har även hunnit tvätta upp sängkläderna och sommartäcket.

Nu är klockan snart 23, och jag ska gå till sängs. Hade gärna sett klart hela säsongen av Dexter, men det är två avsnitt kvar och dom är 50 minuter långa. Så det får bli imorgon eller så.


Kolla 1,30 in i videon. Just där är han så sjukt snygg (bilden längst ner till höger)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0