Ärenden

Idag känns det som jag har fått mycket gjort, fast ändå inte. Men jag vet att jag har gjort mycket nyttigt idag. Kan ju börja med att jag har jobbat på förmiddagen. Jobbade även över 30 minuter, så kan det gå ibland. När jag kom hem började jag med att söka ett jobb jag blivit tvingad att söka, sedan sökte jag ett jobb frivilligt också. Har hunnit deklarera och fixat ett VISA-kort, har ännu bara maestro. Så det kommer väl hem om en vecka eller så skulle jag tro. När jag ändå var ute på byn så blev det att handla lite middag, och då kom jag på att jag behövde gå på systemet. Har beställt en sherry som jag ska använda i en soppa sedan. Och helt plötsligt har jag fått en plats i ett lag till Vårruset! Har försökt med dom på jobbet, men den enda som var sugen på att fara var redan med i ett lag. Men nu har jag allså en plats i ett lag. Känns härligt! Så nu blir det att börja konditionsträna på riktigt, vill ju gärna klå förra årets tid.


(Almost) Old pic.

Efter att jag ätit middag och diskat så traskade jag upp till Karro så gick vi Hälsans Stig. Hade tänkt mellanlanda hos Elli, men hon behagade inte vara hemma. Så det får väl bli en annan gång istället.

Har drömschema den här veckan, om man bortser från helgen. Fast jag har ett bra helgschema också. Jobbade 6:45-11:45 idag. Jobbar samma skift imorgon och på fredag. På torsdag jobbar jag 10-14:30. Ska på utflykt med gamlingarna, så då slapp jag min kväll! Kommer bli kul! Utflykten alltså.

Nu har jag sett Desperate Housewives, så tandborstning och sovning kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0