Grym träning!

Efter att jag slutat idag for jag hem och bytte om och sen iväg på gymet. Och det gick så sjukt bra alltså! Hade som mål att springa minst 20 minuter á 3,5 km (som sist). Men när jag väl stod där på bandet, i min ensamhet, och såg på Simpsons så tänkte jag att 5 km måste jag ta. Och det gjorde jag! Och när jag hade sprungit 5 km så tänkte jag att nu är det bara 2 minuter kvar så har jag sprungit 30 minuter. Så det hela slutade på 30.02 minuter och 5,5 km! Fattar ni så nöjd jag blev! Hoppade av bandet efter 20 minuter och vilade mina tår i 10 sek innan jag hoppade på igen och sprang 10 minuter till. Kände nämligen efter ett tag att jag hade fått som en "kudde" under några av småtåarna. Men så upptäckte jag att dom hade domnat bort, så det var därför jag hoppade av och vilade 10 sek.
Det har hänt tidigare då jag körde på crosstrainern att tårna domnat bort, så det var därför jag förstod vad det var.

Efter att ha sprungit och stretchat (obligatoriskt!) så dödade jag mina bröstmuskler i bänkpressen och sedan magen. Avslutade det hela med rodd 500 m. Ett riktigt härligt pass med andra ord!

Nu skriker magen efter något, är så sjukt hungrig! Blev bara en liten tekopp efter Blåset, nu när man varken fikar sött eller äter mjukt bröd. Han som bjöd på fika idag hade bakat egen limpa, och den såg så god ut! Men jag stod emot. Så nu ska jag dricka en stor kopp med fullkornsvälling och se klart Greys Anatomy innan jag ska sova gott. För det lär jag ju göra efter dagens träning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0