Min dag

Ledig dag idag. Hur spenderar men den bäst? Ingen aning, men jag började med en matmuffins till frukost innan jag drog iväg på gymmet och körde bröst och triceps. Kom hem vid 11:30, så tuggade i mig tre Bullens pilsnerkorvar till lunch + lite äcklig proteinshake.
Satt sedan vid datorn och fördrev tiden någon timme innan jag knöt på mig löparskorna och for ut på en lugn joggingtur, ett varv på Åsen blev det.

Efter att jag kommit hem, snabbstretchat och duschat så testade jag på lite yoga. Läste nämligen i en Running-tidning på gymmet om att "Mjuka yogaövningar ger återhämtning för kropp och knopp". Så då låg jag på golvet och kramade kuddar i ca 30 minuter. Hur ofta gör man det liksom? Inte krama kuddar, men slappnar av och bara är i 30 min. Alldeles för sällan tror jag. Vissa övningar var visserligen inte lika avslappnande som andra, men det gäller väl bara att få till viloställningen rätt. Stod man skulle göra varje övning 5-15 min. 15 min kändes grymt överkurs, 5 betydligt mer lagom. Gjorde i varje fall så att jag slog på min softa playlist på spotify och så böt jag ställning efter varje låt. Ska nog försöka få till ett sånt yogapass någon fler gång. Stod att man kunde göra det vid sänggående också. Och skulle man göra det efter ett löppass (eller annan träning) så skulle man vänta ett tag efter. Så det passar bra att duscha innan man utövar yogan.

När klockan började närma sig middagstid sökte jag reda på pannkaksreceptet och for ut och handlade. Stekte sen de goda pannkakorna innan jag la mig för att se Indiana Jones och kristalldöddkallens rike, samt en dokumentär om siamesiska tvillingar.

Nu är det meningen att man ska sova, men har problem med det. Dessutom för tredje natten i rad. Inte bra det här. Längtar tills på fredag, då kanske jag, förhoppningsvis, slipper sömnproblemen. Men innan dess så är det ju ännu en natt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0