Tjejmilen

Så var äntligen dagen D här, första året för mig att springa Tjejmilen, 30:e året som Tjejmilen anordnas.

Dagen började strax efter 8 med förstärkt frukost, för mig blev det frukt, hårdbröd, yoghurt, plättar och juice.
10:30 begav vi oss till tunnelbanan och vid 11 kom vi fram på Gärdet. Strosade runt bland alla sponsorer, lyckades få oss ett linne och träningsdagbok på Kommunal, chips och kaffe på ett annat ställe och två barer från Kelloggs, vilket fick bli vår lätta lunch.

13 gick första start, elitklassen först. Tjejen som vann sprang runt på 33:42!! Galet snabbt! Kl 14 var det dags för min start. Var tydligen varmaste och soligaste Tjejmilen genom tiderna! Vilket kanske inte är allra bästa löparvädret då man gör av med nog mycket vätska. Men runt tog jag mig utan missöden! Hade valt tidtagningsklassen och enligt Tjejmilen sprang jag runt de 10 km på 56:31. Enligt Endomondo (min sports tracker på telefon) sprang jag på 55:49. Så jag slog väl som min bästa träningstid (56:19) med en halv minut! Har ju bara Endomondo att jämföra med.

Efter målgång fick man vatten, banan och ostkaka. Väntade sedan på Elli som däckade bakom en lastbil efter målgång, hon tog ut sig rejält. Aströtta tog vi oss sedan med tunnelbanan hem till Globenhotellet där en skön dusch väntade.

Avslutade kvällen med en jättegod middag på Globe Star (tror jag det hette) där vi åt pepparstek på oxfilé med potatisgratäng. Mums!! Hem för att packa om och nu däcka i sängen.

Tack Tjejmilen för i år, ses kanske nästa år också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0