5 km

Vad skönt att komma igång med löpningen igen! Har som sagt inte sprungit många gånger sen Tjejmilen, det går nog att räkna på en hand tror jag.
Så idag på timmarna drog jag iväg på gymmet och det blev 5 km! första två kilometrarna körde jag på 10,0. Tredje kilometern på 11,0 och gick sedan ner på 10,0 igen. När jag sprungit 900 meter till höjde jag till 11,0 och när jag hade ca 200 meter kvar höjde jag till 12,0! Så hann göra 5 km på ganska exakt 30 minuter! Dessutom hade jag en lutning på 0,5 under hela passet! Kändes som att jag hade kunnat springa lite längre, men jag hade en tid att passa så det blev "bara" 5 km. Gjorde lite magövningar direkt efteråt och sen stretching. Alldeles lämpligt söndagspass!
 
Hittade nyss en blogg som har en utmaning om att göra 100 träningspass på 4 månader, fram till valborgs alltså. Satt och försökte räkna ihop vad jag har hunnit göra, och är nu uppe på 12 pass på 19 dagar! Då har jag alltså haft 1 sjukdag och 3 dagar jag inte fått träna. Känns rätt bra! Kollade upp och dessa 100 träningspassen ska vara gjorda på 120 dagar! Det innebär alltså 20 vilodagar om man tränar ett pass per dag. Känns som att man måste börja köra en del dubbelpass framöver. Promenader på morgnarna och gym på kvällen, låter superbra! Kan man göra 100 promenader på 100 dagar ska man väl klara av 100 träningspass på 120 dagar! Är ni också med? Kolla in deras blogg här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0