En heldag med tjejerna

Igår var  jag, mamma, Elli och Zara till Storheden och shoppade. Vi hann aldrig in till stan för klockan rusade fram och helt plötsligt var den 16!
 
Hittade det jag var ute efter plus lite till. Blev nya fotbollsskor och benskydd, så nu är jag redo för fotbollsträning! Bara ett par strumpor kvar att inhandla. Blev även nya löparskor, precis som mina nuvarande fast i en annan färg. Blev en tröja och ett kort linne på HM också, en pall och klädförvaring till hallen från Rusta och en våtdräkt från Stadium Outlet.
 
Väl hemma blev det att packa upp och städa undan lite, fixa frillan och sedan var det bara att invänta Elli och Elin. Hann precis se klart Vampire Diaries innan dom kom. Käkade tacos till middag och fruktsallad med vaniljkvarg till efterrätt. Sedan drog vi iväg till Luleå. Blev tyvärr ingen båt då det regnade så då tänkte vi dra på Allstar. Men dom skulle stänga till midnatt och hade alltså ingen nattklubb öppen. Så då blev det O´learys i stället. Mycket folk och goda gröna drinkar! Träffade till och med på fina Emma Blemma innan vi vid 2-tiden började dra oss hem.
 

 
Tack alla tjejer för en mycket trevlig dag, kväll och natt! Saknade några men det tar vi igen en annan gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0