Äventyr i berget

I måndags så var jag och några kompisar till fd BodaBorg i Skellefteå, nämligen Äventyrshuset. Hade vekrligen jättekul där! För er som inte vet så är det ungefär som Fångarna på Fortet. Det är en massa celler eller rum, närmare bestämt 14 st, som man ska klara. Varje cell består av 3-4 rum. Sammanlagt tror jag det var 47 rum eller något liknande. När man klarat av sista rummet så får man en stämpel. Vi i vårat lag hade aldrig varit där förut, med undantag för en som var där för två år sen. Dom i det andra laget hade alla utom en varit där förr. Så vi låg ju lite i underläge. Och trots att vi förlorade så surade vi inte, för vi fuskade minsann inte!
Personalen berättade lite om hur det gick till i början, och sa att första gången brukar det normala vara att man klarar 2 rum. Vi klarade 4! Så vi va rätt duktiga ändå. Andra laget klarade 7 rum, men fuskade i två. Så egentligen klarade dom bara ett rum mer än oss.
Rummen vi klarade av var Cliffhanger, Piraten, Vintergatan och Galaxen. Tror jag... Kommer inte ihåg säkert vad alla hette. Och vi kom till sista rummet på Higway, den svåraste, det gjorde inte dom andra! Vi visste tom hur man skulle göra, men eftersom vi inte hade så jättemycket tid kvar + att det skulle ha varit skitsvårt att klara av den, så gjorde vi inte den.

Nästa gång jag ska iväg på det så vill jag nog till Gällivare på det riktiga BodaBorg. Det ska visst vara lite större där, fler rum än i Skellefteå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0