Skidlektion

Som jag skrev igår så var jag och såg skidsprinten på Storgatan. Vad jag inte skrev var att Daniel Nordebo hade en tävling där man skulle gissa vikten på en hink med lite skidgrejer i. Priserna han lottade ut var en skidlektion och en slipning av skidor. Min bror tyckte absolut jag skulle vara med så det var bara att lyda och gå förbi hans stånd. Precis då jag kom dit så kom brorsan förbi också, så vi gissade båda två.
Nu på fm fick jag ett sms där det stod att jag vann! Jag hade gissat bäst av alla, var bara 0,10 kg ifrån. Hinken vägde tydligen 3,61 kg och jag gissade på 3,72 kg. Jag brukar vara sämst på gissningstävlingar och brukar aldrig vinna tävlingar över huvud taget. Men nu har jag en skidlektion som väntar! Passar ju som bra då jag inte är experten på längdskidor, men känns kanske lite nervöst samtidigt. Kul i alla fall!

Skidsprint

Haft en rätt trevlig torsdag måste jag säga. Vaknade i morse och upptäckte att jag lagt mig på tvären i sängen. Kudden låg halvvägs ut på nattygsbordet, jag låg med näsan mot sänggaveln och fötterna i väggen. Jag som brukar ligga rätt så stilla?!
Såg en film innan det blev en fika på Ekbergs med Malin, Elli, hennes syster och systerdotter. Mycket trevligt och gott!
Städade lite i en av skrivbordslådorna och längst ner i bokhyllan, behövligt. Bara resten av bokhyllan och skrivbordet kvar.
Ett varv på byn innan det blev palt hos bror med familj. Är väl sista gången man äter palt på en sisådär 4 månader...
Förbi Annika och hämtade mer pärlor som jag beställt, mer armband ska tillverkas! Sedan blev det Storgatssprinten eller vad dom då kallade den för. Skidsprint längs med Storgatan! Kul att se alla skidelever tävla mot varandra, synd det hade hunnit bli så kallt. Mina tår var rätt så kalla innan den timmen hade passerat.
Väl hemma blev det att rulla en tredubbel sats med chokladbollar och se Revenge x2 samt Ravenswood.
Nu blir det sussa natten för i morgon får man besök! Planering!
 
Skidåkaren som leder syns knappt, men hon är precis under lyktstolpen. Tror man ser skidorna och fötterna bäst! Det går undan förstår ni!

Hjärtat blöder

Yngsta brorsdottern fick, enligt läkaren, en allergisk reaktion natten mot måndag. Knölig, kliande utslag och svullnad över hela kroppen, inklusive ansiktet. Efter medicin var klådan över igår och utslagen inte lika stora och svullna. Var dit igår med Piggelin och det märktes att ingen av dom var på topp. Förutom den allergiska reaktionen så är båda flickorna jätteförkylda med feber, hosta och rinnande näsor.
Tror ni inte att flickans allergiska reaktion har blossat upp igen, så pass att hela ansiktet är svullet! Lillgumman ser nästan ingenting! Hon ser ut att ha gått en boxningsmatch mot Mike Tyson. Fick en bild skickad till mig och jag vill bara gråta då jag ser det. Usch och fy! Barn ska inte behöva drabbas av sjukdomar, speciellt när man som förälder och andra närstående inte kan göra något åt det. Så fasterhjärtat storlipar idag och skickar en miljards triljard krya på dig-pussar och kramar och hoppas att det ska hjälpa lite.
 
 

Klättring

Efter jobbet var avklarat så blev det middag med mamma ute på byn. Då flickorna varit sjuka, speciellt den lilla, så ville fasterhjärtat hälsa på dom, så mamma skjutsade dit mig efter middagen. Självklart med bästa medicinen då man är sjuk, nämligen Piggelin! Flickorna som är piggare idag var glad över att få ett helt paket med Piggelin att mumsa på. Även pappan tyckte det var bra, då får dom ju i sig något i alla fall. Bella skulle prompt sitta i fasters knä, så där satt hon säkert en timme, lite drygt, och spelade spel på pappans mobil. Så mysigt! När dom sedan gick och la sig tyckte brorsan att jag skulle följa ner i lyan och bouldra lite. Sagt och gjort, i strumpbyxor och en lånad t-shirt försökte jag klättra. Man har noll fingerstyrka och fingrarna värker så fort jag böjer på dom. Illa! Men kul med lite bror-syster-tid! Mer av den varan tack! Från båda bröderna förstås!
 
 

Höll på snubbla ihjäl mig i en madrass, slog armen i spånväggen. Aj! Lite smygreklam på det då också!

Vallakurs

Igår var jag iväg på vallakurs här på byns sportbutik. Verkade ändå inte så superinvecklat. Nu har jag ju inget vallajärn, sickel eller borstar att använda mig av, men dom använder man främst då man lägger på glidvalla. Vilket jag inte har tänkt försöka mig särskilt mycket på. Då kan jag lämna in skidorna för att få det fixat i stället. Betydligt billigare än att köpa in alla verktyg och medel själv. Måste däremot införskaffa mig nå klister, kan ju behövas så här till våren då det blir varmt ute och blött i spåren. Annars klarar jag mig rätt bra med Gundes kit från Swix. Däremot skulle jag ha haft en vallaställning till skidorna, gör ju det hela så mycket enklare. Men jag får kanske nöja mig med två stolar tills vidare. Har ju inget garage att hålla till i precis.
 
 

Hela helgen

Oj vad dålig jag varit på att blogga denna lediga helg. Har flera gånger tänkt att NU ska jag blogga. Men det har inte blivit av.
 
I fredags var jag till Sunderbyn och fick en stor spruta, är uppe i hel dos nu, vilket är 1ml. Så nu är det underhållsfasen som inleds (tror jag i alla fall), vilket innebär att jag inte ska dit i veckan utan först nästa fredag. Skönt att slippa en sväng. Jobbade klart resten av dagen och for som vanligt till Norrfjärden och spelade på kvällen.
 
Den där stora sprutan råkade bli uppdelad i två sprutor, därför blev jag extra knölig på armen. Ni kanske ser dom två knölarna i höjd med lysknappen?
Lördag blev det sovmorgon ända till 8:40 ungefär. Låg i soffan och såg serier tills klockan närmade sig 12, då packade jag väskan och drog på gymmet. Först blev det högreps axlar och biceps. Jag är så mycket svagare i vänster biceps så redan efter 5 reps var det tungt. Men jag kämpade på och gjorde 4x20 på varje arm! Vilket resulterade i träningsvärk i vänster arm och inte direkt nå i höger. Snacka om att vara högerhänt!
Testade även på att filma när jag gjorde chins/pullups (körde med handflatorna mot mig, bicepspass ni vet). Lyckades nästan klara en, det är typ 2 cm ifrån nu! Bara köra på så kanske jag klarar en om några veckor!
När styrkan var färdigtränad så gick jag ner på löpbandet och körde tabata-intervaller. Det innebär alltså att man ställer upp löpbandet på en rätt hög hastighet (jag började på 16 men var tvungen att sänka till 14 i slutet) och låter bandet komma upp i det, tog ca 30 sek. Sedan startade jag min tabata-klocka på mobilen och körde igång. En tabata-övning är när du kör gärnet i 20 sek följt av 10 sek vila. Detta upprepas 8 gånger. Så man kör alltså totalt i 4 minuter. Man börjar alltså med att stå med fötterna vid sidan om bandet. När bandet kommit upp i rätt hastighet hoppar man på och springer som en galning i 20 sek. Sedan hoppar man av bandet och totalvilar i 10 sek. Superjobbigt kan jag lova! Om några veckor hoppas jag kunna orka alla intervaller på 16.
När dessa intervaller var slut (så även jag) var det bara att byta om till bikini och hoppa i bassängen. Så simmade jag 1 km bröstsim på det! Och sedan krampade min högerhand!
Hem för vila och mer serietittande innan det blev bowling med Annika, Anton och Kennet. Första serien vann jag och Kennet på 98 poäng, andra serien förlorade jag på 98 poäng. Hur jämn var inte jag då?! Gjorde i alla fall första striken och vann som sagt första serien, det är väl det som räknas?!
 
 
I söndags så slöade jag förmiddagen här hemmavid innan svägerskan hämtade upp mig, åkte till Vidsel och uppvaktade lilla mor! Åt semlor så det stack ut grädde ur öronen, surrade en massa och kollade roliga träningsvideor på youtube. Avslutade kvällen med ett varmt yogapass i Bredsel. Så nu har man testat på både, brygga, skulderstående, plogen och huvudstående.
 
 

Det här med skägg

Hör upp alla karlar! Här kommer en enkel bevisning om ansiktsbehåring. Har sista året insett att skägg är rätt snyggt, ibland rent av sexigt! Men mustasch..? Ja, kolla själva får ni se.
 

Frukost

Jag är inne i en period just nu då jag är väldigt lat och inte orkar göra mat. Det ska helst finnas färdigt i kylen eller frysen så det bara är att värma. Passar bra ibland då det är bra att tömma frysen på mat som jag inte kommer att äta under dieten, typ formfranska och pannkaka. Sen är det inte så bra alltid då det ofta blir dåligt med mat, alltså inte så mycket. Och mer av annat som inte är mat. Nåja, jag överlever i alla fall.
 
Men frukosten idag tror jag inte var sämst ändå, fast havregrynsgröt är ju alltid typ det bästa!
 
Grötbullar med mycket aprikoser, lite philadelphiaost och smörstekt halloumi! Mums!

Armband

I måndags hade jag en riktigt pysseldag. Jag fick ju ett Fuck Cancer-armband av Elli då vi var och sprang Tjejmilen och mamma har så gärna vela ha ett också. Så nu när hon snart fyller år så tänkte jag att det är väl bäst att hon får ett då. Så jag beställde hem en massa pärlor och grejer så igår pysslade jag ihop inte mindre än fem armband!
 
 
FUCK CANCER!
 
Smygreklam för Min Resa Räknas. Armbandet måste ju matcha tröjan.
 
 
 
När dom två armbanden var klara var jag fortfarande pysselsugen. Så jag skrev i vår Lifestyle by MRR-grupp på Facebook om tips på bra motivations-ord. Och resultatet av det blev det här:
 
MRR (Min Resa Räknas) och mitt lagnamn Asernim (Min resa baklänges).
 
DO ONE MORE!
 
STARK, i dubbel bemärkelse!


Lifestyle by MRR

Nu ska jag äntligen ta och berätta för er vad som händer för mig framöver. Jag har anmält mig till en tävling som MRR - Min Resa Räknas, håller i. Den kallas för Lifestyle by MRR och i oktober förra året startade första omgången av den. Och när man såg deras otroliga resultat på så kort tid blev jag så pepp att jag bestämde mig för att anmäla mig om det skulle bli en till omgång. Och det blev det, och det redan nu! Så jag anmälde mig direkt och nu väntar jag bara på mitt kost- och träningsschema och på att det ska bli den 10 februari så man får dra igång det här!
 
Jag är så otroligt peppad att jag snart spricker! Det här kommer bli så otroligt kul, spännande, roligt, jobbigt och helt underbart! En arbetskollega och några kompisar har också anmält sig, så det ska bli kul med lite pepp både på jobbet och i vänskapskretsen. Dessutom kommer den här omgången bli lite extra rolig tror jag, för nu är vi två lag som kommer tävla mot varandra i lite olika tävlingar. Vi har ingen aning om vad det rör sig om för tävlingar än, men det känns ju som en extra morot att träna ännu hårdare! Att hela tävlingen avslutas den 26 maj gör ju inte saken sämre, för jag hoppas att man kommer vara i sitt livs form då. Fattar ni vad jag menar? Man kommer typ ha drömkroppen lagom till bikinisäsongen! Och det tror jag kommer sporra en efter tävlingen också, så man inte lägger sig i solstolen och käkar glass hela sommaren!
 

På @mrrofficial på Instagram kan man läsa mer om alla deltagare. Alla har inte blivit presenterade där ännu, men i lördags var det min tur att bli presenterad. Kolla även in hashtaggarna #minresaräknas #lifestylebymrr och #asernim för mer smaskig info och bilder.
 
"Deltagare NR5. i #lifestylebymrr heter Lotta Noren och går under namnet @gretaturbo på Instagram. Hon kommer att tillhöra lag #Asernim .  Lotta  bor i Älvsbyn, Norrbotten (liten by som ni kommer märka har ovanligt många deltagare)  och är 27 år gammal. Målet för den här resan är att förbättra sin kondition och framförallt styrkan och uthålligheten i dom muskelgrupper som behövs för att åka skidor. Lotta planerar nämligen att genomföra en Svensk Klassisker 2015. Respekt! Lycka till  #minresaräknas #MRR"
 
Där avslöjade jag en grej till, men det kommer jag skriva om mer sedan!

5 km

Vad skönt att komma igång med löpningen igen! Har som sagt inte sprungit många gånger sen Tjejmilen, det går nog att räkna på en hand tror jag.
Så idag på timmarna drog jag iväg på gymmet och det blev 5 km! första två kilometrarna körde jag på 10,0. Tredje kilometern på 11,0 och gick sedan ner på 10,0 igen. När jag sprungit 900 meter till höjde jag till 11,0 och när jag hade ca 200 meter kvar höjde jag till 12,0! Så hann göra 5 km på ganska exakt 30 minuter! Dessutom hade jag en lutning på 0,5 under hela passet! Kändes som att jag hade kunnat springa lite längre, men jag hade en tid att passa så det blev "bara" 5 km. Gjorde lite magövningar direkt efteråt och sen stretching. Alldeles lämpligt söndagspass!
 
Hittade nyss en blogg som har en utmaning om att göra 100 träningspass på 4 månader, fram till valborgs alltså. Satt och försökte räkna ihop vad jag har hunnit göra, och är nu uppe på 12 pass på 19 dagar! Då har jag alltså haft 1 sjukdag och 3 dagar jag inte fått träna. Känns rätt bra! Kollade upp och dessa 100 träningspassen ska vara gjorda på 120 dagar! Det innebär alltså 20 vilodagar om man tränar ett pass per dag. Känns som att man måste börja köra en del dubbelpass framöver. Promenader på morgnarna och gym på kvällen, låter superbra! Kan man göra 100 promenader på 100 dagar ska man väl klara av 100 träningspass på 120 dagar! Är ni också med? Kolla in deras blogg här.

Tidig lördagkväll

Klockan har precis passerat 21 och jag är på väg i säng. Inte illa för att vara en lördag va?! Är det jobbhelg så är det. Och det kan va rätt skönt att bara få gosa ner sig under vintertäcket och läsa lite Wellness. För att inte tala om min just nu värkande rygg. Det märks direkt då jag suttit för mycket. Först på jobbet där vi myst med korsord och nybakad sockerkaka hela eftermiddagen. Sen nu ikväll då jag först suttit och surrat med bror min och sen suttit framför facebook i en timme eller så. Ryggen är nu av i brösthöjd på höger sida, en liten punkt som spökat rätt länge nu. Why?! Så, bästa medicinen är alltså ryggläge och en god natts sömn.
 
Sov gott folket, men ha lite kul först ikväll!

MRR hoodie

I onsdags plingade brevbäraren på dörren, med sig hade han ett litet mjukt paket. Som jag längtat efter det paketet! Hur snygg är den inte?! Ny är jag mer än redo!
 
 

Heavy Mental

Idag var det åter igen dags för ett kraftpass på Kraft & Hälsa. Denna gång ett Heavy mental pass. Det är cirkelträning med 12 stationer. 40-45sek arbete och 7 sek vila mellan stationerna. Efter ett varv är det 1 minuts vila innan man går på nästa varv. Totalt 3 varv. 40 minuters plågande! Fi fasen så jobbigt det var! En del övningar gick riktigt bra att göra medan vissa orkade jag nästan ingenting på. Efter två varv upptäckte jag att jag var blå ytterst på läpparna, det betyder att man är rätt slutkörd va?! Helt torr i munnen, det enda som råkades fukta den ibland var svetten som flög runt. Puh... Men ni borde absolut pröva det!
 
Inser att jag måste träna upp min axelstyrka. Vi gjorde två magövningar i trx-band där man ska stå på händerna som om man gör armhävningar. I den ena lyfte man rumpan mot taket och i den andra drog man in knäna mot hakan. Det var inte magen som gav upp i dom två, utan det faktum att jag inte orkade stå så för mina armar/axlar. Måste definitivt börja träna att stå på händer mer! Och mer squats måste jag göra. Jag må orka en del kilon i benpressen men i benböj är rumpan rätt så svag.
 
Det här var en av magövningarna.

Bodytoning

Kom precis hem från ett grymt svettigt pass på Kraft och Hälsa. Bodytoning blev dagens träning. Step up-bräda, hantlar och mattor. Tungt, svettigt och utmattande. Det är länge sen jag var på ett sånt här pass tidigare, måste vara typ 5 år sen eller så. Jag bodde ju praktiskt taget på Korpen förut, var jag ledig gick jag 5 dagar i veckan och upp till som mest 7-8 pass per vecka. Helt galet vad jag tränade då! Kommer så väl ihåg sista året på gymnasiet. Då hade jag tre idrottslektioner per vecka plus att jag gick på Korpen nästan varje vardagkväll plus att jag ibland simmade på fredagarna också. Jäklar vilken kondis jag hade då! Kommer ihåg att jag orkade cykla uppför kyrkbacken utan minsta problem. Nu flåsar man som en gris bara man går uppför backen.
 
Nåja, det var inte riktigt det jag ville ha sagt med det här inlägget. Eller jag vet egentligen inte riktigt vad jag ville ha sagt med det här, men det var kul och jobbigt. Svetten lackade och flög runt omkring mig. Det kan vara kul någon gång ibland med ett sånt här pass, men det är inte riktigt min grej längre känner jag. Ren styrketräning eller kondition är mer min grej nu, men som sagt. För ett antal år sen var det bara tanken att få röra sig i grupp som var kul! Jag tränade för att det var en kul sysselsättning, som en hobby ungefär. Nu tränar jag ju också för att det är kul, men samtidigt för att kroppen ska må bra och vara stark. Och snygg! Det är snyggt med vältränade och tonade kroppar!
 
Nåja. Dags att avrunda och hoppa i duschen, jag luktar inte karameller direkt.

En bra dag

Idag har känts som en riktigt bra dag. En vanlig blåmåndag men bra ändå! Började dagen kl 9:30 då klockan ringde, trött var jag minsann men upp tog jag mig. Lite päronyoghurt i magen och så iväg på gymmet. Uppvärmning 10 minuter på crosstrainern, sedan ett effektivt rygg- och magpass innan jag avlutade 20 minuter nere på löpbandet. 10 minuters jogg på 10,0, 5 minuters gång på 6,0 med 5,0 i lutning och avslutningsvis 5 minuters jogg på 10,5. Kändes rätt bra för att inte ha kört kondition på länge.
 
Hem för lunch i form av fläskfilé, ris och grönsaker och sedan en varm skön dusch. Sedan gjorde jag nåt som jag inte gjort på många år. Efter att ha handdukstorkat håret borstade jag igenom det och sen sprayade jag en massa lockspray i det och kramade upp lockarna. Sedan fick det självtorka och resultatet blev över förväntan! Nu kan jag kanske lägga undan hårtork och plattång några dagar i veckan åtminstone, lite mer skonsamt för håret!
 
Sedan har jag burit ner granen i förrådet och sett på Once upon a time, rätt bra serie! Så blev det jobb 15:30-20:30. Och det kändes bra att vara tillbaka på jobbet också efter två dagars ledighet. Jag menar, hur ofta längtar man till jobbet, och speciellt en måndag?! Men det kändes bra! Hann baka succékakan och försökte mig på lite franska. Men det kan jag säga er, franska är långt ifrån min grej. Tur man kommer sig längst på engelska (och svenska här hemma förstås).
 
Nu har jag sett CSI och ska ta och göra tidig kväll. Läsa lite i en massa träningstidningar jag fått av mamma som jag inte haft tid/tagit mig tid att läsa än. Känns kanske inte jätteaktuellt med övningar man kan göra på stranden då man ska träna på semestern. Men det blir bra inspo inför sommaren!

Fina flickor

Igår var jag barnvakt en stund åt mina fina flickor medan pappan skulle till tandläkaren. Hann inte mycket mer än att borsta tänderna och ta på oss prinsesskläder innan han var hemma igen. Men jag fick stanna över lunch så trodde jag skulle få leka och mysa med prinsessorna ändå. Tji fick jag! Dom roade sig så bra själva. Fick surra med storebror i stället, det var ju inte fy skam det heller!.
 
Tingelingklänning, klackeskor, solbrillor och en kjol till håret. Så vacker man kan bli!
 
Här har vi finklänning, prinsesskrona i håret och diadem runt halsen (som knappt syns då den också är röd).

Kärlek på jobbet

Det är tur vi kan skoja med varandra på jobbet. Möttes av det här på tavlan då jag kom på jobbet i afton.
 
Hängd!
Det är alltså såhär vi uttrycker våra känslor. En liten intern grej, men tur vi tål skämt! Måste bara komma på något annat bra att ge igen med... Förslag?

VO2 max

Jag och Elli gjorde som sagt ett fitnesstest igår på löpbandet som kallades för VO2 max. Då vi inte hade en aning om vad siffrorna som ploppade upp betydde tog jag reda på det idag.

"När man pratar konditionsträning och läser litteratur inom området används ofta begreppet VO2max. Detta är ett  mått på den maximala mängden syre som kroppen kan ta upp och utnyttja mätt i liter/min.Faktorerna som påvekar en person VO2 max är kön, kroppsstorlek, ålder och träningsnivå. Friska individers V02 max värde brukar ligger mellan 2-6/L syre/ min.

Utöver L syre/minut anges oftast även värdet ml syre/min/kg. Detta värde ger en tydligare bild på hur bra en person rör sig i förhållande till sin kroppsstorlek. V02max värden hos kvinnor som är  30-40 år, ligger ungefär på 30-35ml/kg. För män är motsvarande siffra 40-45ml/kg. Inom idrotter som har stora krav på konditionen så som längdåkning, ligger testvärdena omkring 80-85ml/kg*min för män. Tittar vi istället på värdet för män inom lagidrotter ligger värdet omkring 60ml/kg *min." - optimaltraning.se

 

 Jag tar alltså upp 53,2ml syre/min/kilo kroppsvikt. En kvinna i 30-40-årsåldern skulle ligga på 30-35. Nu är jag ju något yngre än så, men jag tror ändå det är hyffsat bra. Läste på någon sajt att Charlotte Kalla låg på 74 (och att Gunde Svan låg på 91 en gång i tiden), och har hon 74 och jag 53 så känns det rätt bra ändå! Ska bli intressant att mäta detta igen till våren, ska börja ta in löpningen mer i träningen nu.


Då var glada julen slut slut slut

Nu kan man säga att julen och alla dess helgen är över. Har haft en bra juletid, trots att det blev två sjukdagar över nyår. Men jag kan då inte säga att jag inte har fått sova och vilat upp mig. Nu startar jag det nya året pigg och utvilad!
 
I lördags var det examensmiddag och sedan fest för min Jennifer, äntligen fick du din lärarexamen! Du är bäst! Hade upp emot 17 pers här som mest lördagkväll, hade verkligen jätteroligt! Det gick åt fyra påsar popcorn bland annat! Och en hel kladdpepparkaka! Singstar, surr, träningssnack och snacks! I säng kl 3:55! Tack alla!
 
Idag avslutades julen med en julkonsert med blåset i Gammelstads kyrka. På stolen bredvid mig låg det en vit ros, vi har tyvärr tappat en medlem. Det var en märklig känsla att sitta där och spela och veta att den stolen inte skulle ha varit tom, att den där rosen inte borde ligga där. Man vet verkligen inte vad morgondagen har att erbjuda.
 
Har nyss kommit hem från dagens andra gympass. Blev ett pass med Ellil efter jobbet, först gjorde vi ett fitnesstest på löpbandet och sedan körde jag axlar och biceps. Nu efter konserten blev det ben med Malin. Nu "slipper" jag på gymmet imorgon och kan lalla på här hemma med tvätten i stället.

Lite nytt i träningsgarderoben

Malin, här kommer lite bilder på mina nya träningskläder!
 
 

 
Tights från Gina Tricot.
Linne från HM. Ääälskar den öppna ryggen!
Handskar från InterSport.
Strumpor från NewBody.

Bättre start än slut

Ja, jag hade en rätt trist nyårsafton. det hela började redan måndagkväll på jobbet. Jag var konstig i magen och sen jag kommit hem från jobbet fick jag slutligen gå på toa. Mer än så blev det inte, men magen var fortfarande i olag så det blev en sjukskrivning på nyårsafton. Och när jag på kvällen fortfarande inte kände mig hundra vågade jag inte riskera något och sjukskrev mig även nyårsdagen. Hejdå storhelgsOB och fin lön... Men igår när jag vaknade var jag i tipptopp form! Så typiskt. Hade ju kunnat jobba. Men då man inte vet vad det beror på är det bättre att ta det säkra före det osäkra, speciellt då man jobbar med gamla och ibland sjuka människor. Tänk om jag hade haft magsjuka och kom dit och smittade någon, inte bra! Men nu blir det inte mer jobb förän på måndag, har bytt bort idag och sen har jag semester i helgen! Skönt!
 
Hel otroligt hur mycket jag har sovit sista veckan! Förra helgen sov jag till 9 och 10 på morgnarna och i veckan har jag sovit till 10 och 10:45! Galet för att vara jag! Men skönt!

Matbloggstoppen
RSS 2.0