Mot NUS

Ja, nu ska jag bara skriva några rader innan jag åker iväg och hämtar upp Hanna. Det är ju NUS-läger i helgen! Tyvärr har jag haft en massa annat att göra och tänka på i veckan, så jag har inte hunnit öva något. Känns inte bra, men men. Jag hörs ju oftast inte så mycket, så även om det kommer bli en del fel idag så blir det betydligt bättre imorgon, för att inte tala om på söndag! Då kommer det låta så bra, så!

Hade tänkt bjuda på en bild igår på hur dimmigt det var på morgonen, men jag hann egentligen aldrig hem, för jag slutade aldrig jobba. Slutade 15 på Nyberga, cyklade hem för att snabbduscha och fixa mig och trycka i mig lite middag innan jag tryckte gasen i botten till Vidsel. Jobbade på hotellet från 16:15-24:00. Var helt själv i Restaurangen, men med 19 boende så var det lugnt. Dessutom jobbade det två stycken i Receptionen, så hade jag behövt hjälp hade jag fått det.

Nej, nu måste jag dra! Tjobre!

Svensktoppen nästa!

Det damp ner ett brev från Sveriges Radio idag. Mysko tyckte jag, vad har jag med dom att göra? Började fundera om det skulle stå något om att dom är med i TV-licensen eller så, men det var det inte. Långt ifrån. Kuvertet innehöll detta vykort:



Jag ska få vara med och bestämma vilka låtar som är bäst i Sverige just nu! Inte tråkigt alltså! Kommer att vara med och rösta i 4 veckor från och med på söndag. Så det jag rösta nu, är det som spelas upp nästa söndag.
Tyvärr kommer det lite olägligt, min juryplikt. Hade passat bättre dom 4 nästkommande veckorna, men jag ska göra det bästa av situationen. För inte tänker jag låta det rinna ut i sanden inte, nej nej! Det här är blodigt allvar! Det är min plikt som svensk medborgare!


Lite av varje

Vaknade 8 imorse. Jag som hade tänkt sova ut länge, länge idag. Men jag lyckades somna om i 2 timmar, inte dåligt! Låg sen och läste i en timme, inte dåligt det heller.
Har fyllt min nya iPod med lite musik, den kommer att komma till användning snart!
Sen har jag vaxat mina ben, mycket välbehövligt kan jag lova! Tyvärr får man ju inte med riktigt allt själv. Hade tänkt fara till en salong i Piteå i veckan, men det fanns inga tider. Så kanske unnar mig det någon annan gång istället.

Har även hunnit vara iväg på byn en stund, köpt lite bra-att-ha-grejer på Apoteket och sen handlat lite proviant på Konsum. Var in på Mim som har superrea nu. Hittade en del fina grejer, men jag har ju som betsämt mig för att inte handla nå mer kläder nu. Garderoben är full sen länge, och när man mest bara jobbar och går omkring hemma så behöver man inte vara så fint klädd jämt. Så köper jag mer kläder nu så kommer jag aldrig hinna ha det. Så det så! Men jag såg en mössa i Pippi-tröja-mönster. Ni vet, den vita stickade tröjan hon har med blå och röda ränder. Den var fin!

Nu har jag sett ett avsnitt av Fringe, börjar vara så himla spännande nu! Men hinner inte se mer av det nu, för jag måste iväg och jobba. Och ikväll tror jag att Mentalist börjar om, så det ska man kolla in.

Designat bloggar

Har suttit i flera timmar nu och fixat till min storebrors blogg. Och när jag ändå var i farten så fixade jag till en grej som Zara ville ha på sin blogg plus att jag gjorde om hennes header på eget bevåg. Och jag tror dom blev nöjda båda två!

Här ser ni temat på Johans blogg före och sen hur den blev efteråt:



Lite skillnad va?! Vad tycker ni? Blev den bra?

Sedan ändrade jag som sagt Zaras header. Här har ni före och efterbilder:



Nya bilder på flickorna och en uppfräschning av bröllopsfotot. Vad tycks?

Gårdagen

Igår jobbade jag min enda korta dag på 7 veckor. Då jag hade slutat så for jag och hjälpte Johan lite med bloggen. Än är den långt ifrån klar, men ska föröska fixa till den litegrann ikväll. Ska även försöka fixa in en liten grej på Zaras blogg också. Men jag har ju lite att stå i just nu, så får väl se om jag hinner det ikväll. Annars borde jag hinna det imorgon innan jobbet.

Nu ska jag fortsätta att stå i, har precis fått tvätten klar. En av sakerna jag måste hinna. Borde öva NUS-låtar också, men jag kanske tar det imorgon också. Skrämmer väl färre om jag spelar mitt på dagen än på kvällen när alla är hemma.

Onda ben

Ikväll gick jag ner till faxrummet för att faxa iväg en köksbeställning till Fluxen. När jag sen skulle gå uppför alla 3 trappor så kände jag hur fruktansvärt trött i benen jag var. Jag brukar inte vara trött i benen, speciellt inte efter att ha jobbat på Nyberga. Är jag på hotellet och det är fullt upp från 16-23, då är det inte konstigt om man är trött i benen, men inte ens då brukar jag vara det.
Ca en timme senare var jag ner (tog faktiskt hissen) och slängde två kompstpåsar, och då kände jag att jag nästan hade ont i mitt högra underben. Börjar titta och jämföra, det högra benet såg ju faktiskt lite större ut än det andra. Det kändes svullet helt enkelt.

Vad är det som börjar hända med mig? Jag brukar inte vara trött i benen, utan i fötterna i så fall. Är det så att jag börjar bli gammal? Snart åker väl stödstrumporna på... 

Trevlig natt!

Igår var det meningen jag skulle ha en liten fest här hemma, och det blev det verkligen. Liten alltså. Alla balla ur i sista stund.
Jag, Erika och Jennifer satt och spelade spel och surrade. Senare på kvällen kom Flobb (Robin), kul att se han igen! Grymt länge sen sist (om vi räknar bort den gången på Challange i våras). Så vi satt och surrade till sena natten. Tror han for hem vid halv 3. Och då la vi oss, jag och Erika.

Idag efter frukost spelade jag och Erika kort tills hon skulle med bussen. Då passade jag på att uppdatera här och for sedan till Jennifer för att vara packhjälp. Och kl 14 började jag att jobba, och har gjort det resten av kvällen.

Nu ska jag mysa i soffan med goda mackor och se på gårdagens Fringe-avsnitt.

Nimbys Värld

Vi var på Nimbys Värld igår. Jag, mamma, Zara och flickorna. Och så kul vi hade, speciellt Isabelle! Ja, även Ronja. Hon fick till och med åka i den jättelånga rutschkanan med mig! Men att ta sig dit upp var en pärs! Speciellt med en 10kg tung bebis i famnen. Puh! Men jag kan ju räkna det som dagens motion.





Mimmi Pigg


Mimmi Pigg, eller hur var det nu?

Hairloop

Efter att jag hade duschat igår efter träningen så satte jag på mig ett hårband. Resultatet dagen efter ser ut såhär:


Två snygga loopar i luggen.

Storkok

Jag har varit inne i storkoks-träsket. I söndags gjorde jag en pannkaka (ugnspannkaka för er sörlänningar), blev 6 portioner i frysen. I måndags gjorde jag lasagne i långpanna, blev 10 portioner i frysen. Sen jag kom hem från jobbet idag har jag stått och stekt plättar av en liter mjölk. Det blev drygt 20 plättar skulle jag tro, kanske närmare 30. Dessa ska lite senare bli crepes, plättar fyllda med svamp- och skinkstuvning! Mumsigt gott! Så nu har jag verkligen frysen full i mat och överlever ett tag framöver!


Inte lilla högen va?!

En nästan vanlig dag

Har jobbat idag, 8-15:30. Hade tänkt hinna med en massa saker, men det blev att jag gjorde en helt annan grej istället. Får försöka hinna det jag hade tänkt göra idag imorgon istället. Nämligen att baka en filbulla och att städa klart i blöjförrådena. Idag blev lunchen så sen, så jag kände att det skulle bli stressigt. Gjorde lite pappersgöra istället, sådant som man inte tänker på behöver göras men ingen gör. Skulle borda städa kyl/frys/skåpar på jobbet också, men det kanske jag hinner göra i helgen.

När jag hade slutat jobba cyklade jag hem, bytte om och for och gymade med Elli. Sedan blev det en solning som avslutning. Känns som en bra vecka det här! Känns att hösten är här och att man börjar komma igång med allt igen! Är ändå stolt och nöjd över mig själv som har kommit mig ut och springa ca 2 gånger i veckan under sommaren. Jag brukar vara en sådan som lägger av helt med träningen under sommarens 3 månader. Men nu är det ändring på det, hösten är här!


Alltid lika glad!

Har varit förbi mina trollungar ikväll. Det började med att jag behövde köpa en grej på affären. Tänkte att jag kunde slå tre flugor i en smäll och fara förbi med Johans fiskegrejer och samtidigt träffa han och flickorna (Zara, du räknas in som en av flickorna). Trodde att åtminstone Ronja skulle vara på gång att lägga sig, men hon har tydligen sovit så bra idag, så hon var vaken och uppe då jag for för 30 minuter sen. Men dom skulle båda gå och sova då, Bella var gode så trött.


Alltid lika "lätt" att få med på bild.

Nu blir det att lägga sig och läsa. Hade tänkt se klart en film jag börjat på, men det får bli en annan dag. Kände för att lägga mig tidigt och mysa med en bok i sängen istället. Så kanske man har turen att man somnar tidigt och är extremt utvilad kl 7 imorgon bitti.

Horoskop

Läste mitt horoskop i tidningen nu ikväll innan jag skulle fara hem från jobbet. Det första som står där är: En dag med en lite överraskande incident på programmet." Vad det fortsatte med kommer jag inte ihåg, något om relationer tror jag. Men jag kan tala om att dagens horoskop stämde verkligen! Till 100%! Det var nämligen en som kräktes ikväll. Det är väl en överraskande incident om något!
Men som Elli sa, vi borde vara immuna nu då vi hade magsjukan i våras. Magsjukan från h-vetet. Jag har inte tänkt bli sjuk! SÅ ÄR DET BARA! Vet inte om vitpepparkornen hjälper, men funderar på att göra världens starkaste tzatziki imorgon, för vitlök är väl bra. Eller?

Stay Alive

Vaknade vid 9 idag. Har hunnit se gårdagens Love Bites och CSI innan jag for ut och sprang en sväng. Ingen lång runda, men jag hann se 108! Bilnummerleken ni vet.
Sen jag kom hem så har jag ätit pannkaka, pratat med Erika och sett filmen Stay Alive. Hade blivit tipsad om den av en arbetskompis.


Filmen handlar om ett gäng ungdomar som kommer över massa tv-spel, bland annat spelet Stay Alive, ett spel som ingen har hört talas om. När de börjar spela spelet så händer underliga saker runt omkring dem. När helt plötsligt deras vän blir mördad på precis samma sätt som hans rollfigur dog i spelet inser de att det inte är ett vanligt spel. De måste nu försöka hålla sina rollfigurer levande tills de har hittat den skrämmande bakgrunden till spelet, och fått stopp på det.
Filmen är baserad på den hemska men sanna historien om Elizabeth Bathory.

- Wikipedia

Vad tyckte jag om den då? Den var bra, lagom spännande. Lite drygt slut bara, jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Det borde ju gå bra, men man vet aldrig vad dom tänkt sig.

Blåglittrigt

När mamma köpte det bruna nagellacket till mig så köpte hon även ett blåglittrigt till sig själv, men hon lämnade det här då hon for. Hann prova det på en nagel medan hon var här, bara för att se hur det såg ut. Det var ganska tunt, men med två lager fick man riktigt glittriga naglar!
Och då kom jag på att det säkert blir snyggt att ha ett underlack i en färg, och så det här blåglittriga på. Så igår kväll testade jag med svart under och det blåa på. Riktigt snyggt blev det! Tyvärr har jag lånat ut systemaren till lillebror så korten blev inte så bra. Det glittrar nästan mot grönt fastän det är blått. Riktigt snyggt! Blir att testa med en annan färg under senare.


Depend nr 39 (svart) och Lumene NaturalCode nr 9 Live it up (blått).

The Human Centipede

Har sett film ikväll med Jennifer, Annika och Anton. Jag och Anton har länge velat se The Human Centipede efter att ha hört Annika säga så mycket äckligt om den. Så ville Jennifer också gärna se den, bara för att den tydligen är så äcklig!



För er som inte vet vad The Human Centipede betyder så är det en mänsklig tusenfoting. En tysk crazy läkare kidnappar tre människor och opererar ihop dom så dom ser ut som en mänsklig tusenfoting. Alltså, så här:

Jag är vänlig och visar inte bilderna från filmen, för er känsliga.

Vad tyckte jag om filmen då? Den var inte alls lika äcklig som Annika hade berättat den. Egentligen var det inte mycket äckligt alls i den. Det äckliga är egentligen tanken på det, att tänka hur hemskt, äckligt det måste vara. Men själva filmen visade inte speciellt mycket äckel.

Ronja kryper på alla fyra

Isabelle lärde sig aldrig krypa innan hon började gå, hon hasade fram. Lillasyster gjorde likadant, hasade och drog sig fram liggandes på mage. Men nu ni, gott folk. Nu har hon både börjat gå så stapplandes och börjat krypa, på alla fyra! Jag tycker det ser lite lustigt ut, men jag är inte van med att barn kan krypa på alla fyra, även om dom flesta barn gör det (antar jag).

Var barnvakt i tisdags, och då fick jag både se henne krypa och gå.


Visst är hon sockersöt min lilla Ronja!

Matlagning på hög nivå

Igår var jag duktig och gjorde en baconpannkaka. Så nu har jag 6 portioner i frysen. Nu ligger en lasagne och goar sig i ugnen, så det bli kvällens middag. Första gången jag gör lasagne faktiskt! Enkelt, men tar det ju ett tag. 2 timmar för att vara exakt. Så det lär ju bli en hel del matlådor nu också, vilket var meningen. Kom just underfund med att jag inte vet vad jag ska frysa ner dom i. Kanske man kan använda plastpåsar till det också? Vi får väl se, annars får jag göra en snabbis på affärn och köpa folieformar.

15 min kvar, börjar bli hungrig!

Blåsarläger

I helgen har det som sagt varit Blåsarläger i Lillstrand. Har ju inte kunnat vara med så mycket pga jobb, men igår var jag med från 11, och det var kul! Jag var ganska trött stundvis under dagen, men har man bara sovit drygt 4 timmar under morgonsidan av natten så är det ju inte så konstigt. Blev betydligt piggare efter lunchen!
Efter dagen var slut så satt jag och Stina uppe till 1:20 och skrev fanfar. Och så upp 7:30 imorse igen. Så med det tackar jag för idag och säger godnatt.


Jag i krokodildräkt.


Puss på dig min räddare i nöden!

Dom här bilderna säger väl allt?! Hade en lek med en liten tvist, att rädda prinsessan Gundelina från den elaka krokodilen. Och i slutändan så kom ju faktiskt Batman och räddade den sköna mön!

Isabelle äter glass

I förra helgen då jag var hemma hos mor och far var Isabelle också där. Och efter middagen så fick hon hjortron till efterrätt, och till oss hade jag lagat till en efterrätt från Turkiet. Men jag skyller på att mamma är för snäll som hade gett bort sin enda plastvisp till mig en gång i tiden, så jag kunde inte koka efterrätten i teflonkastrull som hade varit det bästa. Det hela slutade med att efterrätten luktade och smakade pyton! Riktigt vidrig, bränd, smak var det. Så då hämtade jag glass från frysen istället, något måste vi ju få. Men då ville ju Isabelle också ha glass.


Visst ser det gott ut?

Men alltså...

Mina beräkningar för gårdagen/natten stämde nästan. Hade räknat med att sluta kring 3, och vara i säng kl 4. Och 4:05 släckte jag lyset och somnade.

Jobbade ju på Sofie och Nisses bröllop igår. Gud så fina dom var! Och hennes hår! Åh, me want!
Var där som serveringspersonal och bartender. allt gick fint och dom var jättenöjda, så då är vi det med!

Nu kanske ni undrar vad jag gör vaken den här tiden? Kan tala om att jag varit vaken i en timme. Så drygt! Vaknade runt halv 9, men försökte somna om i säkert en halvtimme, men det gick nu bara inte. Typiskt som sagt.

Nu ska jag äta frukost, är hungrig som en varg! sedan blir det att fara förbi Pärlugglan en sväng innan jag ska iväg på Blåsarlägret igen.

Chokladnaglar

I tisdags fick jag ett nytt nagellack av mamma, men jag fick själv välja vilken färg. Hon gav förslag och då kom jag på att något brunt har jag inte. Har nästan alla andra färger: svart, vitt, rosa, rött, blått, gult, orange, grönt, lila, grått, silver och guld. Och flera nyanser av varje. Och nu har jag även ett brunt! Finns det några fler färger?


Viva la Diva nr 125.

Det på pekfingret är bara blixten, inte något annat.


Månsken

Var förbi en sväng på Blåsarlägret ikväll, och efter aftonbönen så hade vi en enormt vacker måne som sken så fint över sjön. Önskade bara att jag hade haft systemaren med mig, men det fick duga med min lilla digitarare.






Hoppas på vacker måne på lördagkväll också, kanske jag har hunnit få tillbaka kameran tills dess.

Helgens naglar - Konad

Före helgen som var så fixade jag till mina naglar. Tänkte att nu var det dags för att prova på Konad-nails igen, det gick inte så bra sist jag gjorde det. Då var det första gången, så trodde inte alls det skulle gå så bra nu som det faktiskt gick! det var så himla enkelt, förstår inte vad som gick fel sist.



Snyggast var den här tumnageln tycker jag. Och så är den andra tumnageln också riktigt fin!

Storstädat

Blev väckt imorse vid 7-tiden av ett sms från Jennifer. Hon satt fast i hissen på jobbet! Tur hon har nerver av stål och inte fick panik. Ut kom hon och nu jobbar hon för fullt. Tur det inte var söndag, som jag först trodde där i mitt yrvakna tillstånd.

Kunde absolut inte somna om, så då läste jag en stund innan jag steg upp. Och sen dess har jag hunnit göra GratisBio, diska, dammtorka, dammsuga och skura. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag gå iväg på affären, det verkar vara uppehåll nu. Annars så finns det ju paraply också.

Så tack för att du väckte mig Jennifer, annars hade jag väl varit en degklump än!

Jakten på Lycka

Mammas faster ringde idag och sa att hon hade ett filmtips (hon brukar göra det ibland) för kvällen, nämligen TV3s söndagsfilm Jakten på Lycka. Så då tänkte jag att jag skulle se den. Den slutar om 25 minuter, men än så länge så är den riktigt bra, känns bara så hemskt att veta att allt det här har hänt i verkligheten!
Egentligen så vet man ju om att det här förekommer varje dag, men man tänker inte på det. Det blir så mer påtagligt när man faktiskt ser på det med egna ögon, även om det är genom en film på TV.



Filmen är inspirerad av den sanna historien om Chris Gardner – en försäljare från San Francisco som kämpar för att bygga en framtid för sig själv och sin 5-årige son Christopher. När hans flickvän Linda lämnar honom måste Chris uppfostra Christopher på egen hand. Chris hängivelse ger slutligen resultat när han får en praktikplats utan lön på en extremt prestigefylld börsmäklarutbildning – där endast en av tjugo praktikanter klarar sig vidare. Men utan lön blir Chris och hans son vräkta från lägenheten och tvingas sova på gatorna, på härbärgen och till och med i tunnelbanan.

Jäkla tumme

Eller ska jag skylla på röjsågen i onsdags? Efter att ha kört den i kanske 20 minuter så skulle vi äta frukost. Då upptäckte jag att man tumme var en anings bortdomnad. Tänkte att det går ju över, bara den får vila. Röjsågen vibrerar ju hela tiden litegrann då man använder den. Men idag är det lördag och det är inte bättre. Tummdelen in mot handen, sidan av tummen, är bortdomnad, resten är som vanligt. Är så himla obehagligt då man glömmer bort sig och vill klia eller så på tummen. Uääk! Annars fungerar den som vanligt då man gör saker och så. Kan vara lite obehagligt att bära något just mot den delen av tummen som är borta. Undra om det går till sig eller om man måste prata med sköterskan på jobbet?..

Charmlock?

Varför tar man sig aldrig i säng i tid om kvällarna, speciellt då man ska upp och jobba? Konstigt det dära. För några år sen var det ovanligt om jag inte låg i sängen kl 22, nu är det ovanligt om jag gör det! Men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig. Börjar 7:30 imorgon.


Efter duschen imorse orkade jag inte platta håret (någon gång måste det ju få vila), vilket resulterade i denna charmlock. Syns inte så väl som den gör i verkligheten. 

Fringe

Upptäckte i början på veckan att Fringe hade börjat om att gå på TV, för en månad sen! Så idag har jag inte gjort mycket annat än att tittat ikapp så jag hänger med TV-sändingarna. Ikväll 22:55 går avsnitt 17 av den tredje säsongen. Så när jag kommer hem från jobbet ska jag se förra veckans avsnitt, så kan jag se dagens avsnitt imorgon på timmarna.



Nu måste jag skynda iväg för att hinna köpa nå middag innan jag ska på jobbet, kalvsylta är INTE gott!

Jägarna

Har jobbat en extrakväll ikväll, man kan ju inte vara ledig hur länge som helst heller! En dag är alldeles tillräckligt. eller hur var det nu?



Eftersom jag går en kväll imorgon också så passade jag på att se en film ikväll, har ju ändå sovmorgon imorgon. Och eftersom Jägarna 2 har biopremiär den 16/9 (enligt en del sidor, men har för mig att det står 1/9 utanför bion här på byn) så var det dags att påminnas om hur första filmen var. Så jag har alltså sett Jägarna nu ikväll. Var mest nyfiken på två saker.
1. Fick en fråga då jag jobbade i Raimos Bar på hotellet, om det verkligen var baren från filmen. Den här personen tyckte inte allt var sig riktigt likt, som om det var ombyggt eller så. Men jag kan nu konstatera att det ser precis likadant ut, om man bortser från en massa barskyltar och uppstoppade djur (vilka jag antar är samma som finns inne i hotellentrén nu).
2. Se när Älvsby Brass marscherar uppför Storgatan! Kände igen en av dom, men man såg inte så himla bra heller.
En annan sak som slog mig var att dom gick och körde UPPFÖR Storgatan,  inte nerför. Det var tydligen inte enkelriktat på den tiden. Och inte visste jag att polisstationen har varit där Framtid i Norr är nu. Eller var det bara i filmen? Kan ju inte tro det riktigt.

Nej, nu blir det att lägga sig och läsa. Godnatt.

Hällsel

I tisdags då jag slutade var det bara att fara hem och invänta mamma och morfar, packa in sig i bilen och dra iväg till stugan i Hällsel. Det första som slog oss var att vi inte blev uppäta direkt då vi öppnade bildörren. Det har knappt funnits ett mygg, knott eller annat flygfä där! En del trollsländor, men det var allt. Det har varit så himla härligt!


Vi började arbeta kl 7:30 på morgonen, höll på till ca 15:30.

Igår sken solen hela dagen, och jag arbetade på i shorts och bikini. Har klippt gräset med grästrimmern och fått snygg arbetsbränna. Har badat och tvättat av allt gräs i älven, riktigt varmt var det! Har bara haft det lugnt och skönt, trots arbete.


Syns kanske inte så tydligt, men jag har fått en snygg bränna efter selen till grästrimmern/röjsågen.

Det är som lustigt, varje gång man kommer till stugan känns det så naturligt att det inte finns rinnande vatten eller el. Man får gå till älven för att hämta disk- och tvättvatten. man får gå till kallkällan för att hämta drickesvatten. Man skiter på utedass och bryr sig inte om att man "glömt" att spola. Lika naturligt känns det sen att komma hem och ha rinnande, drickvänligt vatten i kranen, man har elspis och inte gasolspis. Man spolar efter man varit på toa och man känner faktiskt lite stressen över att se TV och sitta på internet.

7 abborar och en kvällsfika senare tackar ...

img_5254 (MMS)

7 abborar och en kvällsfika senare tackar jag för idag och säger godnatt.


Servisen rappar och beatboxar

Här kommer videon, som utlovat! Varning för trött personal.


Nya skor

I torsdags så var jag och mamma till Piteå för middag hos lillebror och bio. Men innan det så hann vi en snabbis in på Scorett, mamma hade sett ut nå skor till mig. Hon hade tänkt sig dom som jobbskor på hotellet, men då jag länge varit ute efter ett par men aldrig hittat några (som passar mig och min fot) och nu hittade, så kunde jag ju inte köpa dom som jobbskor. Utan det blev som vanliga skor! Äntligen! Köpte ett par förra året, men efter att ha provat dom hemma i lägenheten var jag tvungen lämna tillbaka dom, dom satt inte som dom skulle. Det gör dom här!



Jag söker en mer rejäl sko till jobbsko, lite som en gympasko, men snyggare. Jag ska orka gå 12 timmar i dom utan att bli trött i foten, typ. Tror man är ganska trött i fötterna om man går i dom här i 12 timmar.

Och när vi ändå var och tittade på dom där skorna så hann man ju se på lite annat också. Bland annat en ballerinasko i skinn! För inte så hemskt många kronor ändå. Så jag slog till på dom också! Dom kanske inte är dom mest ungdomliga ballerinaskorna som finns, men dom var sköna och fina. Så det så!


Matbloggstoppen
RSS 2.0