Hårprodukter från Matrix

För ett tag sen så fick jag ett mail från vars det då var, kommer inte riktigt ihåg. Det är sällan jag öppnar typ veckobrev och sånt som kommer från okända. Men det här gången gjorde jag det. I mailet står det att dom 400 första som skickar in och säger vad man har för hårtyp och adress skulle få hemskickat anpassade hårvårdsprodukter.
Då jag hade nyfått mailet så chansade jag och tänkte att jag kanske är en av dom 400. Så jag mailade dom. Några dagar (eller var det någon vecka) senare får jag ett mail att jag är en av dom 400 så jag skulle få hemskickat fina hårvårdsprodukter! Så glad jag blev!

Igår var jag på posten och hämtade ut ett paket jag inte alls visste vad det var för något. När jag fått paketet i handen och kände hur tungt det var kunde jag inte alls förstå vad det var. Sökte runt på paketet för att försöka hitta en avsändare, och då hittar jag en liten suddig stämpel där det står Loréal. Då kom jag på vad det var!


Shampoo och balsam från Matrix Biolage hydrathérapie.

Följde med en liten bilaga, och där står det såhär om produkterna:

Hydrating shampoo
Rengör skonsamt och återställer fuktbalansen i normalt till torrt hår. Ger förnyad mjukhet med vårdande aloe vera och passionsfrukt.

Conditioning balm

Mjukgörande balsam som återfuktar torrt, sakdat och behandalt hår. För ett silkesmjukt och välmående hår.

Det luktar jättegott, men jag vet inte hur det fungerar än, har inte hunnit testa det. Men nästa gång jag tvättar håret ska jag absolut prova det. Känns som att mitt hår kan behöva det här, så nött som det blir av allt plattande.

Jag har blivit moster!

Efter att jag kommit hem från min joggingtur så hade både Zara och mamma skickat sms och berättat att Hanna och Christer fått en flicka inatt! Grattis till er!
Så nu har jag gått och blivit moster! Jag som trodde att jag aldrig skulle kunna bli annat än faster. Tji fick jag.


Grattis!! Nyblivna föräldrar.

Jag fick jobbet!

JA!! Chefen ringde just och erbjöd mig förlängning till sista oktober! Hur bra var inte det säg!? Så jag ska föröska hinna med att fira med årets första mjukglass innan jobbet ikväll!

Och vet ni vad jobbet även innebär? En veckas semester i sommar! Jippi! Jag har inte riktigt vetat hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig för att ha en veckas semester. I början/mitten på juli blir det då. Kanske bäst att börja söka semester då också!

Mygg

Måste bara få berätta en tokig grej. I måndags när vi var iväg iväg och klättrade i berg så såg vi några myggor. Årets första myggor alltså! Och vilka enormt stora myggor det var! Men dom första myggen brukar ju vara gigantiska. Ja, så nu kanske ni har hunnit listat ut vad jag ska berätta. Jag har fått årets första myggbett! Kanske två till och med, men jag är inte säker. Men det på armen är absolut ett myggbett. Kliklikli.

Dagens träning

Inte så märkvärdigt, men det känns som att jag har promenerat hela dagen. Och hittills har jag lyckats få ihop drygt 17000 steg + att jag fick några tusen på gymet. Men det känns ändå för lite på något sätt...


The new dojjs.

Gårdagens shopping

Jag köpte faktiskt lite fler saker än min nya iPhone. Det var faktiskt det sista jag köpte.


Söt bikini och ny bh, Lindex.


Nya solglasögon, även dom köpta på Lindex.


Nya löparskor inför den årets löparsäsong, Team Sportia.


Och ett litet lipgloss från KappAhl.

Det var nog allt det. Nej just det, köpte även ett par strumpor gjort speciellt för löpning. Avslutade kvällen med en pizza på Okey.

Måste för övrigt berätta att jag inte åt en endaste godsak igår! Grattis till mig!

Mitt nya jag

Jag är ju en sådan människa som alltid har mobilen med mig. Överallt! Jag överlever nästan inte utan den, även om jag känner att det är skönt att vara utan den ibland. Eller, inte vara utan den, men att vara någonstans där det inte finns täckning. Som i stugan till exempel. Så min mobil är som min vapendragare (visst brukar man säga så om saker eller personer man alltid har med sig/är med).

Igår spenderade jag ju som sagt en massa pengar. Den här spenderade jag mest pengar på:


Mitt nya jag - iPhone 4!

Har precis nu fått igång app store och håller på att ladda ner lite appar. Kommer bli mycket spelande den närmaste tiden känns det som.

Nu ska jag i alla fall ut och motionera och prova Spotify i mobilen, få se om det fungerar.

Fattiglapp

Det blev inte en billig shoppingresa till Luleå idag. Ändå har jag inte handlat mycket.
Visar bilder på allt imorgon, nu ska jag gå och sova.

Dålig uppdatering

men det har ju trots allt varit påsk. Solen har skint, vädret har varit toppen och jag har jobbat. Så bloggandet har fått lida lite för det. Men imorgon kanske jag är tillbaka igen.

Kan säga så mycket att jag har bergsklättrat idag! YÄÄÄY!

Finaste flickorna

Igårkväll kom Johan, Zara och flickorna till Vidsel för att fira påsk, då det inte blev i Kåbdalis. Imorse då jag vaknade och steg upp var alla redan uppe. Och det första som händer är att mamma frågar Isabelle vems väska som ligger på stolen, och pekar på min väska. Så svarar skönungen Dotta! Hon har alldeles precis nyss lärt sig att säga Lotta! Tror ni fasterhjärtat smälte nå?! Och hon har sagt Dotta flera gånger idag, så det är inte bara en engångsföreteelse. Det kan vara det ibland vet ni. Sen uttalar hon det som O och inte Å. Och ibland med långt O. Dootta.

Sen så började mamma att baka en pensionärskaka, så jag tyckte Isabelle skulle gå och kolla vad farmor gjorde. Och det slutade med att hon fick hjälpa till med baket. Och det är då den godaste pensionärskakan (Sverigekaka för er som funderar vad det är) jag någonsin har ätit! På hedersord!


Baka baka liten kaka.

Efter att kakan hamnat i ugnen klädde vi på oss och gick ut lekte. När det närmade sig lunchtid så startade jag elden och Bella fick äta lunch och sen sova middag. Vi grillade korv och mumsade på pensionärskakan. Tillslut så vaknade den minsta Norén och fick lite lunch i magen även hon.


Tittut!

Långfredag

Om 30 minuter börjar min jobbarhelg. Jobbar nästan hela helgen, är ledig på måndag. Annars är det jobb som gäller denna helgen. Tjänar ju storkovan!

Ikväll kommer det komma upp några söta bilder på några söta flickor! Bara så ni vet!
Sen kommer jag även berätta om våran förkortade tid i Kåbban. Tråkigt. Det är nämligen första påsken på 10 år som den firas hemma i Vidsel. Vi har annars alltid varit i Kåbban, men i år så går det inte. Och jag som sett fram emot att fira valborgs där, men det kommer nog inte heller att bli av. Tråkigt, riktigt tråkigt.

Måndag

Vad ska man hitta på idag då? Jobb ikväll. Och så ska mamma komma ner med palt till mig! Så det blir gomiddag på jobbet! Sen kommer min gamla musiklärare så ska vi spela lite flöjt! Är alldeles för länge sen sist nu. Kanske tar fram den redan nu och smygbörjar. Vi får väl se.

Har sett gårdagens avsnitt av Gossip Gilr nu på morgonen. Kändes förresten lite konstigt då jag steg upp imorse, för det var alldeles mörkt i rummet. Igår fick jag ju knappt sova nå eftersom det var ljust redan då jag la mig. Men igårkväll satte jag upp mörkläggningsgardinen, så det var ju inte så konstigt att det var mörkt i rummet i morse.

Väldigt osammanhängande inlägg, men vem bryr sig?!

Kanske bäst att börja klä på sig, kan ju inte gå omkring i pyjamas då det kommer hit folk.

TappaTrampet

Jag och fyra till från min avdelning är med i en stegtävling genom tappa.se. Under perioden 5 april till 28 maj ska vi gå totalt 387 km, från Mem till Göteborg. För att komma i mål på utsatt tid måste man gå minst 10000 steg i snitt per dag. Så nu sitter stegräknaren på nästan dygnet runt.
Är jag på gymet, skottar snö eller åker skidor så får jag omvandla tiden jag tränat till steg. Som mest har jag haft drygt 20000 steg på en dag, och som minst strax över 10000. Mitt snitt per dag ligger efter 12 dagar på 16790 steg.

Så nu vet ni vad jag pratar om då jag pratar om stegtävlingen och att jag jagar steg. Och det är även därför jag har varit på så många promenader senaste veckan. Blir en ikväll efter jobbet också.

Svar till D

Jag har inte tränat på nästan 2 månader och fick ont veckan innan jag började om att träna. Så det kan inte vara överansträngning. Jag tror att jag är så stel i musklerna och behöver mjukas upp genom ordentlig massage några gånger. Sen så tyckte sjukgymnasten att det var bra att jag börjat om att träna, för då ökar blodcirkulationen och då antar jag att det blir bättre också.

Challange

Igår jobbade jag till 15:15. Skynda hem för att baka efterrätt, duscha och packa lite saker. Sedan blev man hämtad och vi for till Malin. Tjejmiddag och en massa trevligt surr!
Åkte sen iväg till Piteå för utgång på Challange. Var riktigt bra med folk och många man kände! Tänk att jag känner så pass många ändå, eller vet vilka dom är. Jag som aldrig brukar veta vem någon är.

(Blev tyvärr inte en endaste bild)

Nu blir det dusch innan jag ska iväg och börja jobba kl 14. Och efter jobbet blir det nog en promenad, hur ska jag annars hinna få ihop alla mina steg?

Timmarna går

Var ute på en liten promenad. Sedan var jag på Apoteket och på Konsum och handlade lite. Har kommit halvvägs i stegjakten idag. Alltid något. Nu ska jag ta och dammsuga, det drar ju in så sjukt mycket sand den här årstiden. Dom har börjat sopa gatorna, men från rondellen och Storgatan ner så har dom inte gjort det. Så det är ju inte konstigt att det kommer in sand. Även fast jag står och stampar ute innan jag går in. Jaja.. Dammsugning och sen duschning.

Halvpanik

Skulle söka reda på mitt hemliga recept på chokladbakelserna, har som halvt om halvt lovat att baka dom till imorgonkväll. Men jag kan inte hitta receptet! Panik! Tror mamma har ett hemma också, men jag får inte reda på det förän ikväll för hon är borta hela dagen. Hoppas verkligen att hon har det, annars blir jag riktigt ledsen.



Nu har man ätit frukost. Funderar på att se ett CSI-avsnitt som jag spelade in häromdagen. Sedan måste jag nog ut på promenad för att få ihop lite steg, även om jag inte alls var sugen på det. Idag känns som en sådan dag man bara vill ligga i soffan och dega fram tills jag börjar jobba. Men ska försöka mig på en promenad, annars får jag aldrig ihop minst 10000 steg idag.

Igår fick jag ihop drygt 24000 steg! Det kändes good!

Promenad

Blev en timmes promenad ungefär med Karro ikväll. Tack för god middag!
Hade ju suttit 30 min vid datorn efter träningen innan jag for till henne. Trodde att en promenad skulle göra susen, men nu sitter jag här med värk bakom skuldran. Vet inte riktigt vars jag ska ta vägen, men här borde jag verkligen inte sitta. Blir väl att lägga sig i soffan och försöka slappna av. Hoppas att det är bra imorgon igen, men det brukar det ju vara. Vad har jag för fel därinne?

Ordentligt gympass

Jobbade som sagt 10-14:30 idag. Då jag kom hem så bytte jag om och for iväg på gymet och tränade. Riktigt skönt var det! Blev där i en timme.

Nu ska jag traska iväg till Karro som bjuder på pastasallad och sedan ska vi ut på promenad. Blir tredje dagen i rad som jag promenerar! Känns riktigt skönt! Fast det är lite tokigt, hade jag inte varit med i stegtävlingen (lovar att berätta mer om den senare) hade jag aldrig fått för mig att gå ut på promenad. Men jag vet ju att det är skönt med promenad, speciellt i det här härliga vårvädret! Solen skiner för fullt!

Bli testpilot för Karl Fazer

Jag har anmält mig för att förhoppningsvis bli testpilot för Karl Fazers chokladkakor. Karl Fazer har en speciellt god smak på sin choklad därför att dom använder sig av färsk mjölk, så jag hoppas jag får chansen att testa deras choklader!



Gå in på Karl Fazer och anmäl dig du också!

Promenad

Efter att ha ätit middag och sett NCIS var klockan ungefär 18:30. Funderade på vad jag skulle ha hittat på fram till kl 20. Och eftersom jag hade lite steg och solen sken så gick jag ut på en promenad. 60 minuter eller 7500 steg senare landade jag hemma igen. Så himla skönt! Jag bara gick runt lite varstans. Ingen musik i lurarna och inga speciella tankar heller. Bara en promenad. Riktigt skönt!

Just nu håller jag på att se Off The Map. Sedan blir det läsa och sova säng. Sovmorgon imorgon, börjar jobba först kl 10! Riktigt skönt! Sovmorgon OCH ledig kväll! Vad är bättre än det?!

Brinner!

Äntligen har min rygg slutat att brinna! Det var riktigt jobbigt där ett tag. Jag har nämligen varit till sjukgymnasten idag, har lite besvärligt bakom ena skuldran. Så han har masserat och knakat till mig. Avslutade det hela med pepparsalva eller liniment, vet inte vilket det var. Känns som pepparsalvan i alla fall. Nåja, jag for ut på en liten cykeltur innan jag skulle på apoteket. Men när jag kom in på apoteket började det vara väldigt varmt, och det blev bara varmare och varmare. Självklart tog det en himla tid där inne, så innan jag hade kommit mig hem och ställt mig mot en kall vägg höll jag på att avlida! Det blev så varmt att det gjorde ont!. Men man är väl kvinna och tål lite smärta, så det gick bra.


Lite dålig bild, men jag tror ni ser var han har smörjt.

Nu ska jag ta och se på NCIS från igår. Eller ska jag sätta mig ute på balkongen en stund först?

Ärenden

Idag känns det som jag har fått mycket gjort, fast ändå inte. Men jag vet att jag har gjort mycket nyttigt idag. Kan ju börja med att jag har jobbat på förmiddagen. Jobbade även över 30 minuter, så kan det gå ibland. När jag kom hem började jag med att söka ett jobb jag blivit tvingad att söka, sedan sökte jag ett jobb frivilligt också. Har hunnit deklarera och fixat ett VISA-kort, har ännu bara maestro. Så det kommer väl hem om en vecka eller så skulle jag tro. När jag ändå var ute på byn så blev det att handla lite middag, och då kom jag på att jag behövde gå på systemet. Har beställt en sherry som jag ska använda i en soppa sedan. Och helt plötsligt har jag fått en plats i ett lag till Vårruset! Har försökt med dom på jobbet, men den enda som var sugen på att fara var redan med i ett lag. Men nu har jag allså en plats i ett lag. Känns härligt! Så nu blir det att börja konditionsträna på riktigt, vill ju gärna klå förra årets tid.


(Almost) Old pic.

Efter att jag ätit middag och diskat så traskade jag upp till Karro så gick vi Hälsans Stig. Hade tänkt mellanlanda hos Elli, men hon behagade inte vara hemma. Så det får väl bli en annan gång istället.

Har drömschema den här veckan, om man bortser från helgen. Fast jag har ett bra helgschema också. Jobbade 6:45-11:45 idag. Jobbar samma skift imorgon och på fredag. På torsdag jobbar jag 10-14:30. Ska på utflykt med gamlingarna, så då slapp jag min kväll! Kommer bli kul! Utflykten alltså.

Nu har jag sett Desperate Housewives, så tandborstning och sovning kvar.

Soliga timmar

Jobbade först 7-11 på hotellet. När jag kom hem till mor och far sg jag fredagens Supernatural innan jag begav mig upp på vindan. Hittade det jag sökte efter lite letande. Tog med mig den ut och sen satt jag vid sidan om garaget och lapade sol i 1,5 timmar. Så himla skönt det var! Rullade upp ärmarna ovanför axlarna, och så kunde jag ligga i en dryg timme utan att frysa. Visst är det härligt med vårsol?!

Kl 17 är jag tillbaka på hotellet igen. Jag hoppas att det inte blir så himla sent, max till 23 hoppas jag. Måste ju köra hem till Älvsbyn ikväll också.

Åh, jag vill verkligen! Snart, kanske snart!

NUS-läger

Nu har jag kommit mig hem från vårens NUS-läger. Trots att jag missade blåsets sammankomst för två veckor sedan så gick det riktigt bra faktiskt! Jag är nöjd med min insats, speciellt efter att några berömde oss fagottister efter det svåraste stycket. Det kändes bra!



Det här stycket spelar vi just nu. Så sjukt! Den här orkestern spelar den sjukt fort, vi spelar i ett lite mindre sjukt tempo. Men det är så himla fränt! Spola fram till 0:50, då börjar dom spela. Lyssna sen och njut!

Lever och jobbar

Det har varit dåligt med uppdatering här, men jag har praktiskt taget jobbat dygnet runt den här veckan. Känns då så. Dubbla skift måndag och tisdag. Onsdag så hade jag sovmorgon innan jag hjälpte mamma att putsa en hylla som ska målas. Idag har det varit jobb och p-möte. Har även varit och tränat idag! Wihoo! Nu ska Lotta börja om att bli stark igen. Usch vad jag har tappat mycket styrka sen mästerskapet. Orkade inte en endaste dip, och det blev jag ledsen över. Men jag har ju inte tränat nå sen den 26 februari, så jag får väl skylla mig själv. Men till sommaren är jag stor och stark igen!

I helgen blir det inte heller någon uppdatering, jobbar till 15 imorgon och sen åker jag iväg till Framnäs för NUS-läger hela helgen. Har inte alls hunnit öva så mycket som jag hade tänkt, men magsjuka och jobb har stoppat mig. Får hoppas det går bra ändå i helgen, det brukar sätta sig rätt fort bara man får spela igenom några gånger.

Natti!

En helg i Kåbban

Fredag då jag slutade jobbet for jag och handlade och sen hem för att laga middag. Iväg till Norrfjärden kl 18, länge sen man var där nu. Och nu blir det inget på typ 3 veckor. NUS-läger i helgen och sen jobbar jag två helger i rad.

Kom upp till Kåbdalis vid 23-tiden fredagkväll. Lördag gjorde vi inte så mycket. Kollade roligheter på internet, såg Medium och sov middag. Men igår, då satt vi ute och solade våra bleka nosar. Jag är fortfarande lite rosig om kinderna, det tog rätt bra!

Idag är det jobb till 14 på hotellet, och sen börjar jag 15:15 på Nyberga. Fullspäckat med jobb med andra ord.


Matbloggstoppen
RSS 2.0