Glee säsong 3

Upptäckte av en slump att Glee börjar om nu ikväll! Satt och såg på House som jag spelade in igår, och sista reklamen innan det började om efter en paus var Glee. Och det var ju en himla tur att jag såg det, för annars har jag ju missat säsongsstarten!



Jag hoppas ni har sett Glee förut, annars är det bäst att ni börjar! En mycket rolig och underhållande serie!
TV11 onsdagar 20:00

Snart på väg igen...

Flickorna sover sen 50 min tillbaka och jag har lallat runt på internet sen dess. Bror och svägerska borde komma genom dörren vilken minut som helst. Och då är det bara att traska hem och packa jobbväskan, för jag drar till Vidsel ikväll. Blev en frukost på hotellet imorgon, trots allt. Hade tänkt ha en dag ledig, men som jag skrev i förra inlägget, fullt fart! Dom ringde och undrade om jag kunde jobba, och då kan man ju bara inte säga nej. Så är det. Jag är en JA-sägare!



Full fart!

Jobbat 5 timmar på förmiddagen.
Hem för att äta palt med mamma.
Föreläsning om demens 3 timmar i eftermiddag.
Hem för att äta middag.
Nu iväg för barnpassning ca 4 timmar.

Tur man har mycket att göra! För vad skulle jag annars göra med all min tid?


Svårt att stretcha

Är det bara jag som har problem med att stretcha bröst? Jag tycker det är jättesvårt att få till en bra stretch på bröstmuskulaturen.


Den här klassikern tar ingenting! Vet inte om det är för att jag är överrörlig eller om jag gör fel, men hur svårt ska det inte vara att göra fel?


Det här är en annan klassiker som jag också tycker är svår. Dels för att jag efter ett bröstpass är rätt så trött i bröstet, vilket resulterar i att jag knappt orkar lyfta armarna. (Då jag började träna orkade jag knappt shamponera håret efter träningen, för att jag inte orkade hålla armarna uppe.) Jag har problem att hålla armarna i högläge även om jag inte tränat, blir trött så himla fort. Och även om jag nu skulle råkas hålla armen uppe i drygt 30 sek så tycker jag det är svårt att få till stretchen så den tar rätt.

Har ni några tips på bra stretchövningar för bröst? Tell me!

Novemberkaktus

Jag och svägerskan fick för länge sen, kanske två år sen (?), var sin kaktus av min mamma. Då var den inte mer än 10 cm hög och rymdes gott och väl på min hallbyrå.
Medan den var så liten så kom det några knoppar en gång, men inte mer än så. Eftersom tiden har gått har den växt allt mer och har tillslut flyttat in till fönsterbrädan i köket. För två veckor sen då jag fyllde år hade min lite hängiga kaktus fått små rosa skott. Överallt! Den var full av blomskott! Några dagar senare slog en av blommorna ut! Den var så fin! Men så i onsdags, då såg den ut så här:


Hela kaktusen hade slagit ut! Eller nästan, för det finns fortfarande skott på den!






Visst är den vacker?!

Eller var. I fredags, två dagar senare, såg den ut så här, och nu snackar vi helt utslagen.



Men dom säger ju att dom bara blommar en kort tid, typ en gång per år. Finns visst olika kaktusar. Min är tydligen en novemberkaktus. Sen finns det en påskkaktus som ni efter namnet kan lista ut att den blommar till påsk. Sen ska det visst finnas en till sort, men vad den kallades kommer jag inte på nu.

På väg hem

Nu sitter vi i bilen på väg hem från Skellefteå. Har stått på benen i 11 timmar, så nu har jag obehag i ena benet. Var länge sen jag jobbade så länge i sträck, och det märks på stegräknaren. 19000 steg har jag kommit upp i idag! Inte dåligt!

Det har varit invigning på Stadshotellet ikväll, så vi har dukat, serverat och dukat av för ca 220 pers! Det är ett ganska enkelt jobb då det bara rullar på, men det är kul det med! Är rätt skönt att bara mata på, hela tiden.

Nej, om man skulle lägga åt ögonen ett slag, så man orkar stiga upp kl 8 imorgon bitti, eller idag blir det väl egentligen.


Heja blogg.se!

Upptäckte idag då jag kollade min blogg via mobilen att texten på inläggena såg likadan ut. Och nu när jag kollar via datorn så är det ju samma text! Hurra! Förut så har det varit en stil på texten om man mobilbloggat och "rätt" stil på texten om man bloggat via datorn. Vilket inte har varit så himla kul direkt. Men nu är det samma, så en tumme upp för blogg.se för det!

Kom hem från Norrfjärden för en stund sen, haft första adventskonserten nu ikväll. Och dagen till ära har jag börjat julpynta! Slog på julmusik på spotify och tog fram lådorna med julpynt. Men trots julmusik, ljusstakar, julstjärnor, röda dukar och tomtar har jag inga julkänslor alls! Man blir nästan deprimerad av att inte ha julkänslor, jag som älskar julen! För en vecka sen hade jag svaga julkänslor, men då låg backen vit och det var nere på -10 om kvällarna. Nu har allt smält, det är halkigt och varmt ute. Jag bor för tusan i norra Norrland, inte många mil från norra polcirkeln och ändå ska vi inte få ha snö! Snälla söta Gud där uppe, och här nere, släpp ner lite snö! Jag ber inte om 2 meter med snö, men 10 cm är väl inte för mycket begärt? Please!

Trötter

Trots 9 timmars sömn inatt är man trött. Why?

Hann inte med någonting igår. Jobbade till 15:30. Sen for jag och Annika och solade innan jag senare for och tränade. Kom hem och åt, duschade och la mig i soffan för att se TV. Såg först House och sen Greys Anatomy. Efter att ha sett en stund på Body of Proof och fått spola tillbaka några gånget gav jag upp! Jag gick och la mig. Utan att ha borstat tänderna, så trött var jag. Och klockan visade bara 20:20! Helt crazy! Vaknade till vid 22:30, tror jag. Såg imorse att jag fått ett sms då, så nog kan det hända att jag vaknade till då. Sen vaknade jag en snabbis 0:30, men somnade om direkt.

Jag som skulle börja julpynta igår, jo pyttsan! Får bli idag och det jag inte hinner idag får jag försöka hinna med imorgon innan jag ska iväg till Skellefteå. Brukar ta fram julgranen tidigt, men den får nog vänta till nästa vecka.


Full rulle

Slänger in ett mobilblogginlägg (nytt ord i tiden eller) så här från sänghalmen. Jag vet att det mest blivit mobilblogginlägg senaste tiden, men jag har helt enkelt inte tid att sitta vid datorn nu.
Både föregående vecka och dom kommande veckorna är ganska så fullspäckade! Är det inte jobb på Nyberga är det jobb på hotellet. Sen är det en hel del konserter så här i adventstider också, och övningar därtill. Och mitt emellan allt det där klämmer jag in gymtid. Får jag inte träna skulle jag nog inte orka med! Och som grädden på moset är kvällarna fyllda med serietittande.
Börjar fundera om jag kommer hinna få upp julpyntet innan första advent på söndag, men jag ska försöka hinna med det imorgon och på fredag efter jobb och gym.

Sen känner jag lite stress över en massa recept som jag vill lägga upp. Känns som att jag borde ha lagt upp dom för två veckor sen, minst! Men jag har inte riktigt tid med allt. Då får man prioriter, och då hamnar bloggandet väldigt långt ner på listan, tyvärr. Tänk om man fick bestämma hur man ville fördela veckans alla timmar. Så att vissa dagar är 30h långa medan andra bara är knappt 20h. Tänk vad man skulle hinna med mycket vissa dagar. Och så kan man korta ner alla tråkiga, händelselösa (sön)dagar.

Blev kanske inte så kort inlägg ändå. Men nu ska jag sova, långt skift imorgon. Plus solning och träning efteråt. Blir väl middag runt 18:30 snåret skulle jag gissa. Undra om man skulle köpa hem lite tomtegröt, både snabblagat och gott! Och tillsammans med mjölken och en macka med massa skinka blir det väl hyfsat proteinrikt också, viktigt efter träningen! Så blir det nog!

Just ja, godnatt!


Jag ser det snöa!

I söndags då jag gick hem från jobbet så snöade det! Det var en riktigt härlig känsla att gå hem då vägen var helt vit och mjuk och snöflingorna dalade ner runt omkring en!


Svart och vitt

Det här har jag roat mig med dom två senaste timmarna.


Lite snö, lite julkänsla

När jag steg upp imorse för att fara iväg på Vistträsk adventsmarknad så låg det ett tunt lager med snö på backen. Det är inte mycket, men det tillsammans med en liten adventsmarknad fylld med julfika och julpynt har faktiskt lockat fram lite julkänslor. Måste kanske börja lyssna på lite jullåtar snart också?!


Benpass

Gjorde mitt första benpass idag på jag vet inte hur länge. Nog är det några månader sen alltid. Redan innan jag kommit hem från gymet så värkte mina ben. Hela kvällen på jobbet har jag känt av mina ben. Vad kommer jag inte göra imorgon och på söndag då?! Som jag sa till storebror, jag kommer vara invalid hela helgen. Men då får kroppen vila upp sig, för det blir ingen träning alls i helgen. Kanske någon liten promenad, men mest troligt inte. Jo, söndagkväll blir det promenad, men det är två dygn dit. Så kroppen ska få vila upp sig ordentligt nu i helgen!

Vad körde jag för nå då? Blev lite knäböj, baksida lår och sist så plågade jag vaderna i benpressen. Kommer kännas i helgen.

Nu ska jag se på True Blood och rulla myrstackar. Ska stå på Vistträsk adventsmarknad imorgon med mormor och sälja fikabröd och lite annat.

Breaking Dawn part 1

Jag och Annika var ju som sagt till Luleå igårkväll för att se på nyaste Twilight-filmen Breaking Dawn part 1. Men ingen av oss tyckte att den var speciellt bra. Det hände ju ingenting under dom nästan två timmarna som vi satt där! Riktigt besviken blev man. Men har man nu sett dom tre tidigare filmerna måste man ju fortsätta och se dom två kvarvarande. Så jag kan inte riktigt råda er till att hoppa över den här och se part 2 när den kommer ut. Dom lär ju höra ihop, men det skulle räcka med att se ca 15 minuter av filmen, bara utvalda delar. För filmen skulle lätt kunna tryckas ihop till en 15 minuters film istället.


Bio

Snart drar jag och Annika iväg till Luleå för att se den fjärde filmen ur The Twilight Saga - Breaking Dawn part 1. Ska bli spännande! Har inte sett en enda trailer än, men både Jennifer och Linda har hunnit berätta en del saker som händer i boken. Så få se om det händer lika mycket av just det i filmen. Tvivlar ju, speciellt då den är från 11 år.


Ugg Australia

Jag fick ett par skönheter av mamma och pappa i födelsedagspresent. Så nu längtar jag bara tills det ska bli vinter på riktigt och kallt! Jag längtar så efter att få använda mina nya, supersnygga, jättesköna Uggs!




Träningsdjungel

Satt igårkväll och försökte googla fram en sida/sidor där dom ger tips på hur man ska lägga upp sin styrketräning. Vilka muskelgrupper passar bäst ihop att träna samma dag? Dom flesta sidor jag hittade tyckte att man skulle köra så här:

Pass 1: Rygg, biceps (underarmar)
Pass 2: Bröst. triceps, axlar
Pass 3: Ben, mage

Hittade absolut ingenstans om hur jag delar upp det om jag vill göra fyra pass. Ingenstans! Men min käre storebror har gett mig ett schema, så jag ska prova följa det ett tag.
Har ju inte tränat benen något alls nu under 5 veckors tid, förutom kardio, kondition alltså. Löpband främst, lite spinning och nu sista veckan har det blivit crosstraining. Gjorde så på prov bara för att se hur mycket man minskar i omkrets av att inte träna benstyrka. Men från den här veckan blir det att börja styrketräna benen igen, få se om måtten ökar, minskar ännu mer eller förblir detsamma.

Så här ser mitt nya träningsschema ut:

Pass 1: Bröst, biceps
Pass 2: Axlar, triceps
Pass 3: Rygg, mage
Pass 4: Ben

Självklart kommer jag fortsätta med kardioträning, men troligtvis inte i lika stor utsträckning som tidigare. Läste förut på någon sida att man helst inte ska löpträna och styrketräna samma dag, men om man gör det så är det bättre att springa före styrketräningen. Sen läste jag igår att löpträning (och annan kardioträning tror jag) försämrar styrketräningsresultaten markant! What?! Why? Men det bryr jag mig inte så hårt om. Jag äter eller dricker inga aminosyror eller andra kosttillskott, så jag tror ju inte mina muskler kommer vrålväxa ändå. Jag äter en proteinbar ibland, men det är allt. Och det är mer som mellanmål än som något annat.

Angående kardioträning. Värmer ju ALLTID upp med 10-20 minuter kardio innan jag kör styrka. Men jag kommer givetvis att lägga in enbart kardiopass mellan styrkepassen. Ska väl försöka mig på milen igen någon gång.

Lördag 12 november 2011

12/11-86 kl 7:54 kom en liten skrikande tös till världen. Exakt 25 år senare står hon och dammsuger i sitt kök.

Hade kalas mellan 11-15 (blev lite förlängt). Som jag skrivit tidigare så var det 11 sorters fika och två sorters tårtor som det bjöds på. Jag hoppas allt smakade bra, och jag tackar ALLA som kom och grattade mig! Ingen nämnd ingen glömd.
Och när vi ändå var hela barnaskaran Norén på ett och samma ställe passade vi på att ta lite kort.





När alla gäster farit hem började jag duka och fixa inför kvällens middag. Annika kom först och fick agera frisör och lite allt i allo. Kl 18 ramlade övriga tre brudar innanför dörren och kvällen skålades in!
Bjöd på en trerätters middag á la Halv åtta hos mig.


Smörstekt halloumi på salladsbädd.
Baconinlindad kycklingfilé och västerbottensostpaj, serverades med smörstekta champinjoner, tzatziki, aioli och crème fraiche.
Chokladbakelse med jordgubbstryffel, serverades med marinerade bär och vispad grädde.


Elli och Annika.


Elin och Karro.

Efter att vi blivit mätta och belåtna var det dags för lite spel. Med vilda gester och Med andra ord stod på schemat. Lyckligtvis hamnade födelsedagsbarnet i det vinnande laget, båda omgångarna!
Sedan hade klockan blivit så mycket att det blev dags för utgång på Challange i Piteå. Men innan dess hann jag och Elli med den, numera, obligatoriska bumpningen!



Tack alla fina för en jättetrevlig kväll! Kvällen tog tyvärr slut alldeles för fort enligt min smak, men man kan ju inte få allt här i världen. Men jag hoppas att det blir favorit i repris snart!


Övning

Nu ska jag dra iväg till Norrfjäden för övning inför julmarknadenshelgen i Storforsen. Och efter det blir det att fara hem och hämta upp lite fika innan jag åker till Vidsel för uppvaktning av pappa på farsdag. Sedan hem till Älvsbyn igen för att sova. Lär ju somna innan jag lagt mig. Men nu är det ju bevisat. Jag har blivit gammal, för jag kan inte sova på morgarna längre. Det om något är väl ett tecken på att man inte är ung längre.

Uppdaterar ikväll om gårdagen.

25 år

Ja, nu har man hunnit fylla 25 år. Halvvägs till 50. Helt sjukt vad gammal man har blivit! Men jag har mindre panik över åldern nu än för 1,5 år sen. Gruvade mig redan förra sommaren över att jag skulle fylla 25 år i år. Men nu känns det bra. Eller bättre i alla fall. Känner mig absolut inte som 25, snarare som 22-23.

Nu ska jag ta hand om röran i sovrummet, övriga lägenheten ser ganska bra ut. Hunnit dammsuga på morgonen och nu har jag sängkläderna och bordsduken på torkning nere i tvättstugan. Måste hinna dammtorka lite sen också, men jag tror jag ska hinna allt. Jag hoppas på det.

Äntligen sängdags

Nu får jag äntligen gå och sova. Inte för att jag är speciellt trött, men det kommer bli en lång, rolig och händelserik dag imorgon (idag).

Ska upp om drygt 6 timmar för att hinna med allt jag måste. Jag ska fixas till lite varstans, lägenheten måste fixas till, det ska dukas fram fika, det ska fixas inför middagen. Jag ska laga middag och vara en trevlig värd. Men det mesta till middagen har jag ju gjort bort nu ikväll/natt för att hinna med allt imorgon. Kommer säkert bli superstressigt ändå.

Nej, ställa maten på kylning, borsta tänderna och skruda sig i pyjamasen var det visst.

Godnatt


Födelsedagsfika

Nu är allt framdukat och jag väntar på att gästerna ska anlända. Blir släktbjudning idag. Alla övriga får komma imorgon på rätta dagen. Har lite öppet hus mellan 11-14, så är ni fikasugna är det bara att plinga på bakom dörren. Jag hoppas alla blir mätta på mitt fika, så många timmar som jag stått i köket sista veckorna!


11 sorters fikabröd och två olika tårtor.




Kom och fika mig ur huset om ni kan!

Baka baka liten kaka

Eller flera kakor. Steg upp 8 imorse för att jag skulle hinna med allt idag. Har hunnit se klart Outsiders och House. Sedan har jag hunnit grädda 5 plåtar med kakor (2 olika sorter) och desserten till på lördag. Puh. Nu ska jag äta lite tacolunch och se på Bron. Sedan blir det att städa upp här. Kommer ju (nästan) vara fullt hus här hela helgen! Kul!

Kanelbullar

Nu ska ni få höra gott folk. Från och med idag kan jag kalla mig för en riktig amatörbagerska, för idag var första gången jag bakade bullar! Det är egentligen helt sjukt att jag aldrig har bakat det förut (helt själv alltså), men ikväll var det dags. Och för att vara första gången så blev dom rätt så bra ändå. Hade nog kunnat ha i lite mer smör i fyllningen, kanske lite mer socker också. Men dom blev inte dåliga, och jag är säker på att dom kommer vara uppätna innan det här året är slut. Förste testpilot blir mamma imorgon, och sen på fredag kommer det fler testpiloter och smakar.



Blev totalt 52 bullar. Men det hamnade bara 50 st i frysen. För en kanelbulle och en vaniljbulle åkte ner i min mage tillsammans med ett glas mjölk. Ja, ni läste rätt! Jag har fikat TVÅ bullar idag! Första söta på 5v (om man räknar bort den yttepyttelilla dåliga chokladbollen i förra veckan)! Och jag kände egentligen inget sug efter att äta bullar, men jag var ju som tvungen att smaka på mina första egna bullar. Kan ju inte bjuda på något man aldrig smakat på som man aldrig bakat förut. Men jag ska inte ljuga och säga att det inte var gott, för det var det!

Recept kommer upp här så småningom.

Nu ska jag bara sitta uppe och vänta på att mjukpepparkakan ska bli färdiggräddad. Och imorgon blir det att stiga upp tidigt för att hinna grädda dom två kakdegarna som står i kylen och väntar.

Ny hårfärg

Nu är det snart två veckor sen jag färgade håret, men inte en endaste kotte har märkt nå! Tyckte själv att det blev betydligt mörkare än vad jag hade tidigare, men jag kanske var själv om att tycka det. Rådfrågade min mor, men hon tyckte också att det var stor skillnad på då och nu. Men men...

Nästa steg i processen blir inte än på ett tag, men funderar på att göra röda slingor i det. Eller rent av klippa mig kort igen. Varför ska det vara så svårt att bestämma sig?


"Nytt" köksbord

Tänk att lite färg kan göra så stor skillnad! Har bara väntat och väntat nu i två veckors tid att det ska bli klart, och nu står bordet här i köket!
Det är en hel vecka sen det blev färdigmålat, men då ska det ju stå och härda ett tag också så inte färgen nöts bort direkt. Men idag efter jobbet kom pappa förbi med bordet och hjälpte mig skruva ihop det. Så fint!



Nu är det bara nya stolar som saknas. Tror jag vill ha svarta, blir nog snyggast faktiskt. Men än har jag inte hunnit titta så mycket på några, men ska kolla lite på Ikea också. Har sett ett par fina på Mio och i Antnäs, men vi får se. Hittar jag inga blir det nog att måla dom jag redan har. Blir ju lite jobbigare än att måla bordet, mer smått och pilligt.

Tog ingen före-bild, men det var ju ett vanligt träbord. Men här ser ni vilken färg det hade innan, plus något gott!


Mollys

Igårkväll bjöd jag Annika och Anton på middag, hos dom. Har så dåligt med matplats här hemma just nu. Smördegsinbakad fläskfilé med färska champinjoner, potatisgratäng, beasås och sallad. Mumsigt så gott det blev! Riktigt, riktigt bra! Och så enkelt!



Efter vi ätit började vi fixa håret på varandra. Jag och Annika alltså, Anton ville inte vara med. Jag lockade Annikas hår, och lockarna höll sig ju faktiskt hela kvällen igenom! Rekord tror jag! Sedan fluffade vi upp mitt litegrann. Så skulle Annika försöka sig på att göra en bulle av min lugg, men efter 30 minuters kämpande så gav hon upp och jag fick nåla fast den själv. Ingen bulle precis, men det blev bra ändå.

Sedan blev det film, Jurtjyrkogården. Firade dom nu halloween här på byn igår så måste man ju se en skräckis. Efter filmen hann vi spela några parti med DamNoll innan vi begav oss till Forum. Mötte upp Karro och hennes syster, men eftersom det inte var något folk där så drog vi iväg på en förfest. En timme senare for vi tillbaka på Forum, och nu var det betydligt mycket mer folk! Hade en trevlig kväll på dansgolvet mestadels! Träffade Sara från hotellet, gamla arbetskompisar och gamla klasskamrater. Hann även med en lugn efterfest hos Mats, surra av sig och så. Trevligt!

(Om ni funderar över rubriken så var det det bandet som spelade på Forum)

Trevlig kväll på jobbet

Jobbade på hotellet igår kväll. Hade 20 boende som kunde komma och äta plus en 12a som hade bokat en tvårätters-middag. Började kl 15, och när klockan var 16 kändes det som att jag hade varit där i 3 timmar. Trodde kvällen skulle bli lååång och seeeg, men så blev det inte. Hjälpte kocken att rulla köttbullar i en dryg timme, vilket han var väldigt glad över. Sedan hade jag totalt 19 middagsgäster, och helt plötsligt var klockan 21:10. När hann den bli det?! Så jag kunde sluta redan klockan 22:30 igår, en halvtimme tidigare alltså! Inte ofta det händer. Men jag hade en riktigt trevlig kväll på jobbet, trots lite matgäster.

Dåliga bollar

Satte igång att göra en sats med chokladbollar. Tyckte att havregynet luktade lite konstigt, men jag tänkte att det kanske bara var burken som var konstig. När alla bollar var rullade blev det en yttepytte liten över, så den åt jag upp! Mitt första fika på 32 dagar eller vad det då blir, men det var inget gott fika. Havregrynet var inte bra! Så det var bara att slänga alla chokladbollar i soporna. Och resterande havregryn. Usch fy blä... Blir att handla nytt och rulla nya bollar.

Typiskt...

Mission complete

Idag är det en månad sen jag slutade äta mjukbröd, godis, fika, och annat slisk och slask. Och jag måste säga att jag har klarat det galant! Det enda jag har syndat är bröd till två hamburgare och igår till andralunchen åt jag en tunnbrödsrullemacka. Trots det så ger jag mig själv betyget MVG! Eller A, för det är väl det som gäller nu.

Har länge tänkt ut en grej jag ska göra om jag klarade den här utmaningen, men jag måste kolla upp det först litegrann. Och i annat fall så löser jag det själv. Men vad det handlar om får ni inte veta ännu.

Hur firar man detta då? Med en massa slisk och slask? Absolut INTE! Det firas med hemmagjord tzatziki, träning och att bona golv. Då vet ni va djag har gjort/gör ikväll. 

Ändrade planer

Eftermiddagen blev inte riktigt som jag hade tänkt. Den blev mycket roligare! Efter att jag hade kommit ur duschen började jag med photoshopandet, fortsättningen på menyn jag har knåpat på. Så får jag ett trevligt sms av Karro om jag ville luncha med henne. Hade hunnit äta lunch redan, men en kopp te och en smörgås kunde jag ju äta medan hon åt lunch. Och så blev det! Satt på Centrum och surrade en timma. Sedan var jag tvungen att fara på jobbet och inventera tvätten.

Nu har jag precis sett Mentalist, men jag har lite kvar i min tekopp, så jag ska se början på Greys Anatomy innan jag kryper till kojs.


Dagens träning, Check!

Sådär ja. Då var man hemkommen från gymet då. Hade tänkt försöka mig på milen idag igen, men det gick inte så bra. Ökade hastigheten till 11,5 men orkade bara 5 km. Låren kändes tunga och det kändes som att knäna rullade. Så då trog jag ner på hastigheten och avslutade sedan efter 31 minuter. Fortsatte en stund på cyklen tillsammans med en I Form-tidning. Ingen styrka idag men desto mer imorgon. Ska kolla upp några nya axelövningar tills dess.

Om två timmar ska jag iväg och inventera tvätten på jobbet. Innan dess blir det dusch, lite photoshopande och lite städ. Rastade ju dammsugaren så länge i måndags, men nu vill han tydligen fram igen...

Uppe före tuppen

Skrev i måndags att man börjar bli gammal då man vaknar före 8 då man egentligen borde kunna sova betydligt längre. Ja, vad ska man säga om det här då? Klockan är lite över halv , och jag har vridit och hänt mig en stund i sängen nu, kan absolut inte somna om. Är det verkligen möjligt att jag ska fylla 25 och inte 75?! Man börjar ju undra...

Blir att stiga upp, koka sig lite mannagrynsvälling, tända doftljus och krypa ner i soffan och se på gårdagens Outsiders och House.

Godmorgon!


Två regnbågar

Som alla Älvsbybor (och alla med facebook) redan vet så har vi haft två regnbågar över byn idag! Den ena var väldigt tydlig medan den andra bara syntes till hälften. Synd att jag såg det i all stress, annars hade jag försökt ta bättre bilder med systemaren. Nu fick mobilen duga.

 

 


Återvinningscentralen

Har precis varit ut på två ärenden. Det ena var att köpa en farsdagspresent tillsammans med storebror. Och vi hittade en! Hoppas den passar nu bara. Blev inte den jag blev kär i igår då jag tittade, men tror att pappa uppskattar den här mer.
Sedan skulle jag fara iväg med mina trasiga hemelektroniksaker till soptippen. Men efter att ha snurrat runt på industriområdet ringde jag pappa och fick veta vars det låg. Det låg ju inte alls på industriområdet, utan precis utanför. Men så går det när man aldrig slänger saker. Hade soptippen varit kvar i Korsträsk hade jag hittat, för där har jag varit en gång tidigare. Nåja.

Nu ska jag göra lite lunch och sen tror jag det blir att baka lite innan jag ska iväg på barnpassningsuppdrag. Blir inte så mycket städa idag som jag kanske hade tänkt.

Inga Fruar ikväll

Upptäckte igårkväll att det inte går något Desperate Housewives ikväll. Upptäckte det när jag skulle kolla när det gick i repris på söndagar. Men det gick aldrig på söndag, så då var jag ju tvungen att kolla upp om det gick idag. Och det gör det tydligen inte. Det går en film istället, The Wedding Date. Varför Kanal5 gör så här fattar jag inte, men för mig så passar det faktiskt ganska bra.
House går ju samtidigt som Fruarna, så jag brukar spela in det och se på Fruarna. Men då jag ska vara barnvakt ikväll så blir det svårt att spela in två saker samtidigt. Så hade tänkt spela in eller se reprisen på söndag, men det behöver jag ju inte nu. Blir bara att spela in Outsiders och House.


Matbloggstoppen
RSS 2.0