En vänlig själ

Det finns faktiskt ändå folk som bryr sig på ÄVC, det trodde jag inte. Ringde dit idag igen för att få en läkartid, tabletterna har ju inte hjälp nå under hela helgen. Fick prata med samma sköterska som i torsdags, och då jag sa att jag hade ringt i torsdags för min onda rygg, så kom hon ihåg mig. "Ja, men är det du. Jag har tänkt på dig i helgen." Man blev lite varm om hjärtat då måste jag säga. Tyvärr fanns det bara en läkare som hade tid för mig imorgon, och det är samma läkare som förklarade att överrörliga personer har lättare att få ont i kroppen. Typiskt. Men så säger den snälla sköterskan: "Stå på sig!" Och det ska jag banne mig göra! Gör han ingenting åt saken, då tar jag saken i egna händer och vänder mig till VC i Piteå eller så. Jag ger mig inte förän jag får klart för mig varför en frisk 23-åring har rygg- och höftsmärtor. Och det ska inte skyllas på min överrörlighet som jag har levt med i 23 år. Problemen uppstod för 6 månader sen, då jag fick det så kallade ryggskottet. Före det har jag inte haft några problem. Punkt slut.

Nu ska jag äta några ostkrokar innan jag och Annika tar en milkshake på Frasses. BYE

Dagarna som gått

Jobbade som sagt monsterpass i lördags. Tur då att söndagen var väldigt lugn. Behövde bara steka mer bacon och koka lite mer ägg, i övrigt var det lugnt. Sen på kvällen hade jag hand om en 11a. Soft med andra ord.

Igår jobbade man 8-12, och sen drog jag och mamma direkt till Luleå. När vi for därifrån på kvällen kändes det inte som att vi hade handlat något, men när vi började packa ur alla påsar ur bilen var det en hel del ändå. Fast inte i klädväg.
Köpte två linnen och ett par shorts på H&M, en massa snacks på Dollar $tore, och så en massa smått och gott också. Blev nya gardiner på Hemtex, men ett par ska jag lämna tillbaka, dom blev inte så snygga som dom egentligen var. Men gröna trådgardiner kommer upp i köket till hösten.

Och apropå lördag. Det blir sommarfest i Lillträsk byastuga, kostar ca 50kr (hyra av lokal+snacks). Vill ni komma är det bara att höra av sig till mig.


Vilken dag alltså

Började dagen med stress och avslutade dagen med stress. Puh!

Tänkte inte på det igår, men idag gjorde jag det. Jag var själv på frukosten, med 130 gäster! Det är inte kul det. Blir inte så bra service då allt tar slut samtidigt, men jag kan ju inte dela på mig och gjorde mitt bästa. Jag hade ändå sånt flyt att så fort någon sa att "äggen är slut" så hade jag ägg i ugnen, eller om baconet var slut så höll jag på att steka. Supertack till Lena och Sara i städet som ställde sig och diskade. Guld värt!

När klockan blev 12 skyndade jag mig hem, såg tv hela dagen. Sen när jag for tillbaka på hotellet kl 17 så var det föllt ös. Jag, Cip och Jocke har sprungit fram och tillbaka som skållade troll, det var så sjukt mycket folk! Och en jäkla massa disk blev det också. Tack Jonas för att du hjälpe till med disken! Även nu skulle vi ha varit en till som jobbat. När det blir så mycket vet man inte riktigt var man ska börja. Men alla fick då den maten dom beställt, och även någon krona i dricks fick vi.

Nu ska jag läsa bloggar innan det blir godnatt. Har samma skift imorgon, frukost + middag. Men den här gången blir det mycket lugnare. Ca 30 frukostgäster och kanske 10 boende på kvällen. Soft!

Midsommarafton

Och solen skiner för fullt! Har gjort iordning lite frukost, datorn är uppackad ute, så nu drar jag igång RixFM och lägger mig i solen resten av dan. Åtminstone fram till 15.

CHAO!

Baka baka liten kaka

Ikväll har jag hjälpt Jennifer baka. Eller kanske själpt? Tårtbottnarna blev inte vidare bra. Kakorna blev för välgräddade. Men himlar vad god cheesecake-smeten blev!
Och vila sångröster vi har! Haha! Whataya want from me äger!

Ringde ÄVC imorse. Hamnade hos en snäll och trevlig sköterska som fixade nå tabletter åt mig. Norgesic hette dom. 

"Norgesic är ett kombinationspreparat som verkar muskelavslappnande, smärtstillande och febernedsättande.

Norgesic används för att dämpa muskelsmärta i samband med stukning, vrickning, muskelskada, vissa infektionssjukdomar, bindvävsinflammation, ryggskott, halsvred, skelettskada och stresshuvudvärk. Norgesic används också vid menstruationsbesvär." -Fass.se

Ska ta två sådana tabletter tillsammans med en Voltaren 3 gånger per dag. Så då jag slutade kl 15 hade jag haft ont i en timme (hade klarat mig nästan hela dagen alltså). Skyndade mig på apoteket och köpte ut medicin, och sen snabbt hem. Tog de tre tabletterna jag skulle och la mig i soffan och såg på Medium. Efter en timme hade jag inte ont längre, men det var nog för att jag låg bra då. För sen jag kom till Jennifer har jag haft ont nästan hela tiden. Suck..
Så är det inte bättre på måndag blir det att ringa igen och säga att något måste göras. Jag är knappt 24 år och har redan rygg- och höftproblem. Det är inte normalt! Jag vill få komma till någon som verkligen kan, få en röntgen. Bara något så jag blir bra igen. Jag är ju inte lat och ligger hemma i soffan hela dagarna. Jag jobbar och står i, jag tränar regelbundet. Då jag var till läkaren sist så var det ju promenader och magträning som gällde. Och jag går ju hela tiden på båda mina jobb, jag springer på löpbandet och styrketränar hela kroppen. Tycker att min rygg borde vara fit for fight nu, det är ju trots allt 6 månader sen jag fick ryggskottet. Hur lång tid ska det egentligen ta?

Finns det någon där ute som har haft samma problem som jag? HÖR AV ER!


Problem

Fillemon! Börjar tro att det är mina skor som ligger bakom en den av mina problem. I förra veckan hade jag ju ont i höften. Och tror ni inte det börjar om idag igen!
Jag kunde inte sitta i soffan imorse! Satte mig på golvet, men det gick dåligt det med. När jag tillslut la mig i soffan gick det bra. Då hade jag ont i svanken.
Följde Erika och tvätta hennes nya fina bil, och tillslut kunde jag inte sitta still. Det var bara att kliva ur bilen. Som tur var så var vi inte i biltvätten då, utan vi var och fixade lampor. Då var det höften som spökade.
Nu är jag på Fyrklövern (har rast) och det känns inte lika hemskt nu. Men då jag kom var det inte kul, kunde inte gå som vanligt.
Så imorgon blir det att ringa ÄVC och hoppas på att någon läkare förbarmar sig över mig och skriver ut nå bra smärtstillande. Ska ju jobba hela helgen på hotellet.

Vet inte vad jag ska skylla på, men tror det är en blandning av ryggskottet och kanske inte bästa skorna. Men det konstiga är ju att jag inte har haft några problem alls innan av skorna, så det måste ju vara ryggskottet som spökar.

Jaja, ska försöka sluta tycka synd om mig nu. Finns andra som har det mycket värre. Kan istället glädja mig över den STORA ostkrokspåsen som står hemma och väntar på mig! När helgen är slut så kommer jag att vara en vandrande ostkrok!


Mumsig frukost!

dsc00995 (MMS)

Mumsig frukost!


Kvällens middag

dsc00994 (MMS)

Kvällens middag


Dålig update

Jag förvarnar er, det kommer bli dåligt med uppdateringar här i veckan. Bara så ni vet. Jag jobbar alla dagar den här veckan, och kommer försöka sova så mycket som möjligt för att orka med. Sen så kommer jag att prioritera TVn före datorn. Alla dessa serier ni vet. Har precis sett klart nästan allt som mamma hade inspelat åt mig hemma. Och på det så har jag börjat se en ny serie.
Men då vet ni vars jag håller hus i alla fall.

Nu ska jag borsta tänderna och börja bege mig, börjar jobba kl 12.

Disneyfantast?

Är du en Disneyfantast?
Vilka av dessa 63 filmer har du sett?
Om det är fler än 40 är en ett riktigt Disneyfreak.
[x] Aladdin
[  ] Askungen
[  ] Bambi
[x] Snövit och de sju dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[  ] Fantasia
[  ] Dumbo
[  ] Peter Pan
[  ] Lady och Lufsen
[x] Törnrosa
[x] Pongo och de 101 dalmatinerna
[  ] Svärdet i stenen
[  ] Aristocats
[x] Robin Hood
[x] Bernard och Bianca
[x] Bernard och Bianca i Australien
[x] Micke och Molle
[  ] Taran och den magiska kitteln
[  ] Mästerdetektiven Basil Mus
Antal: 10

[  ] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Skönheten och odjuret
[x] Lejonkungen
[x] Pocahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[x] Mulan
[x] Tarzan
[  ] Kejsarens nya stil
Antal: 8

[x] Atlantis
[x] Lilo & Stitch
[  ] Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[  ] Kogänget
[x] Vilddjuren
[  ] Alice i underlandet
[x] Långben the movie
[x] Anastasia
Antal: 6

Otecknat:
[x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[x] Narnia
[x] Föräldrafällan
[x] George of the djugel
[x]  Flubber
[x] The Mighty Ducks
[  ] Isprinsessan
Antal: 8

[  ] The pacifier
[  ] Miracle
[  ] The Kid
[  ] Joe - Jättegorillan
[  ] Mary Poppins
[  ] Remember the titans
[x] National treasure
Antal: 1

Animerat:
[x] Bilar
[  ] Superhjältarna
[x] Monsters Inc.
[x] Ett småkryps liv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[x] Den lilla kycklingen
[  ] Dinosaurier
Antal: 6

Resultat: 39/63

Jag anser mig vara ett Disney-freak. Tror jag har sett fler av dessa filmer, men är inte hundra. Har dessutom sett en massa tvåor.

Inte döende

Nej, jag ligger inte för döden. Har bara haft fullt upp och totalt glömt av bloggen dom senaste dagarna. I torsdags så blev det jobb, barnvaktande, träning och flyttstädning. Sen for man till Vidsel, snörde sig i soffan och såg på Fringe och NCIS:LA. Sen sov man.

Igår så stod jag i köket nästan hela dagen. Bakade och fejade. Slutresultatet (bland annat:


Martins födelsedagstårta blev klar imorse. Han jobbar ju för Canal Digital, så då retades jag och gjorde en Canal Digital-tårta! Han blev måttligt glad, men ganska road. Och sen så smakade den ju inte så dåligt heller.

Nu har man slitit hårt på jobbet i 5 timmar. Hann göra chokladbollar där, inte dumt inte.

Nu sitter jag hemma med en ny ostkrokspåse och ska se på förra veckans Merlin. Bye!


Bikini

Det blev ingen film, utan det blev så att mamma har suttit i drygt en timme med att sy om min bikini som jag köpte för typ 3 veckor sen. Men nu är den som jag vill ha den, och den sitter jättebra! Och är snygg förstås! Nu är jag redo för solen och badet och resten av sommaren!

Har nyss sett säsongsfinalen av Greys Anatomy. Shit vilken spännande avsnitt alltså! Någon som vet när nästa säsong börjar? Till hösten? Nästa år?

Nu ska jag ner och hämta mina sängkläder, borsta tänderna och lägga mig och läsa/sova. Skönt med "sovmorgon" imorgon, börjar 8. Slutar 12! Men så var det det där P-mötet 13:30....

Film måntro

Nu har jag dammsugit och plockat undan här. Städat ur gamla kvitton ur börsen och bytt sängkläder. Tänt doftljus har jag också!

Nu står mamma i duschen. Sen ska vi nog kanske se lite film innan det blir säsongsfinal av Greys Anatomy. Hur kommer det att sluta?

Grattis till Sandra, John och Filip! En liten pojke!

Städning

Nu ska här äntligen städas! Det har varit stökigt alldeles för länge, för jag har som aldrig varit hemma. Antingen är det jobbet, gymmet eller Vidsel. Men nu har jag en hel kväll på mig. Ska bara slänga i mig lite mat först, sen börjar jag.


Lomtjärn

Nu drar vi snart ut med alla våra gamlingar! Vi ska grilla hambrugare i Lomtjärn, alla på Nyberga är bjudna. Och solen skiner och fåglarna kvittrar! Nice! Synd bara att det blåser så förbenat.

Jag vill utomlands!

Jag vill utomlands, nu! Åh, jag längtar till hösten så man får fara utomlands! För det kan jag tala om att jag ska!

Man blir ju inte mindre sugen bara för att alla ska utomlands nu snart (känns det som). Eller för att alla sitter och kollar resor på sina raster på jobbet. Suck... Nu är man själv där och kollar och drömmer sig bort...


Brandövning

Det var nog tur vi hade brandövning, eller brandsäkerhetsinformation, idag. Vi skulle kolla en dörr ut till ett trapphus (som bara används i nödsituationer), och dörren gick inte att få upp! Illa det. Sen när det var slut så frågade jag brandgubben om vår trapp. Det sitter nämligen ett sorts galler vid varje trapp, för att ingen ska gå och trilla ner och bryta nacken. Men våran går inte att lyfta bort, det går dom på alla andra avdelningar. Så han var upp och kolla, och mycket riktigt, den satt som gjutet. Så han skulle prata med ansvarig (säkert vaktis) så det blir fixat. För börjar det brinna och vi måste ta alla nerför trappen, så ska det ju vara lätt att få bort grinden. För man ska helst inte använda hissarna vid brand.Nu ska jag kolla runt bloggar 10 minuter till, sen börjar man jobba. Och sen dröjer det nog inte länge innan man får rast.

Morgonträning

Usch vad trött jag var då klockan ringde, 9:15! Oj oj oj alltså. Så nu ska jag iväg och träna och hoppas att jag blir superpigg!
Sedan börjar man kl 13 med brandövnig. Typiskt den skulle vara idag, nu hinner jag fortfarande inte städa ihop här. Men jag får väl ta mig tiden imorgon istället då.

Min Nenne

Idag har jag varit med Jennifer för första gången på 1,5 månader! Vi tog en promenad runt Altuna. Sen satt vi på Café Storgatan och surrade med hennes mor, bror och hans flickvän. Sen har vi suttit i soffan hos dom. Mycket trevligt. Man behöver inte alltid göra så himla mycket för att man ska ha kul. Det är en bra grej med min Nenne. Vi skulle kunna sitta i var sitt hörn av soffan med var sin tidning, och det spelar inte så stor roll om vi pratar med varandra eller inte. Men klart det är kul att surra också!

Nu är jag hungrig, blev så tidig middag idag. Så ska göra en bruta och se CSI, sen blir det goder natter.

Härlig helg

Oj, vad glad jag är att jag var ledig i helgen, och att jag var i Vidsel. Har solat både igår och idag, mycket skönt. Har till och med fått färg! Har även busat och lekt med världens bästa BellaBus! Hon har varit på strålande humör. Hon har ätit palt och druckit mjölk. Och idag hjälpte hon farmor att så frön. Så vi får väl se vars det börjar växa.


Det är kul att leka med kastrullerna.


Tittut!


Ser ni raggararmen!?


Äter man palt...


...Måste man dricka mjölk.

Coolstuff

Coolstuff har en massa roliga prylar, allt från fina presenter till bakgrejer och onöda saker.


Rolig bakform.


Nagellackstorkare.

Gå in på Coolstuff du med!

Vilken härlig dag!

dsc00970 (MMS)

Vilken härlig dag!


Nya snyggingar

Det har flyttat in två nya snyggingar i huset. Eller i källaren närmare bestämt.Checka in va! Inte dumt! Dom är något mindre än dom gamla, men det gör inte så mycket. Jag fick in ett vintertäcke, och det är väl det största man tvättar ungefär.

Nu har jag sett Vampire Diaries, nu väntar jag på att Criminal Minds ska spela in klart, så jag får se Fringe innan jag går och lägger mig.

Usch, vad dåligt samvete jag har. Skulle ju inte äta nå gotta innan imorgonkväll. Igår avstod jag från vaniljpannacotta på hotellet, det var starkt gjort av mig! Men så kom jag på jobbet idag, och där hade dom bakat sommarkaka tidigare idag. Svag som man är för sommarkaka så blev det 2 (!) bitar idag. Och tror ni inte att Malin bakade en sockerkaka också, så då har man ätit typ 3 (!!) bitar av den. MUMS! Men usch på mig! Bara därför känns det som att jag borde äta upp sista Sundborn-glassen, men jag ska försöka hålla emot. Tar några skorpor med rökost istället tror jag. Och mormorssaft! Som om det inte är en massa socker i det..

Inspelningsbar

Johan var förbi med den inspelningsbara boxern jag köpt av hans arbetskompis. Så jag fick koppla ihop den och prova. Och den fungerar! Känns bara lite onödigt att ha lagt ut 450:- extra, för ingenting egentligen. Men men, thats life I guess. Ska lägga ut den lilla boxern på blocket eller nå, så vet ni någon som behöver en, hör av er!

 

Det är som typiskt. For och solade på förmiddagen, sen träning. Och där var vi tvungen att skynda oss för att vi skulle hinna se karnevalen. Sen hem, och kopplade in boxern, och så duschade. Tror ni inte att blåsten ha lagt sig, och det är alldeles ljuvligt ute nu! Bara för att jag ska jobba ikväll, så slutar det blåsa då jag börjar jobba. Blåste ju massor tidigare idag. Suck...


NEEJ!!!NEEJ! SÅ himla sjukt spännande det slutade ikväll! Det är nästan så jag måste ladda ner sista avsnittet och se det nu direkt, men jag ska vänta tills nästa vecka. SJUKT! SPÄNNANDE! Vad kommer nu att hända? Don´t die!

Kort kväll

Det är inte ofta man jobbar bara 4 timmar på hotellet. Men idag blev det så. Hade kunnat fara hem tidigare, men hade jag nu kört ner för att jobba stannar jag till minst 22. Och det var lagom, då var ändå det mesta gjort där så.

När jag slutade 12 idag så for jag på RadioHuset för att få beklaga mig och få mer hjälp. Träffade Jennifer och Mariann där, men han som stod där ville jag skulle komma tillbaka 13, då han som hjälpte mig igår var tillbaka från lunchen. Sagt och gjort. For hem och bytte om och väntade. For tillbaka och det slutade med att han gjorde ett hembesök. Mamma fick stanna kvar här, så jag skulle hinna gratta morfar. Han fyller 82 år imorgon! Fick stekt pannkaka då jag kom dit, följt på tårta och dopp.På hotellet har jag inte gjort mycket känns det som. Har plockat mina 36 gäster och bjudit mer vatten och lingondricka. Diskat. Ja, det är väl typ det. Skar mig tydligen på något också, så när jag kom hem fick jag sätta på ett nytt plåster. Tog ett roligt ett från ett nytt paket som jag antar att mamma köpt till Isabelle. Finns på Ikea för er som blev avis.

Nu ska jag göra en kvällsmacka och, förhoppningsvis, se Cougar Town innan jag kryper till kojs. Jag hoppas att inspelningen har fungerat nu, så jag slipper gå in en gång till på RadioHuset och klaga. Fast det kommer jag nog slippa hur som haver, för jag ska köpa en inspelningsbar boxer av brorsans arbetskompis. Blev lite dubbla utgifter, men det må då vara.

Natti!

Vad är felet?

Ja, nu har mamma och pappa varit förbi och försökt hjälpa mig med den jäkla videon och boxern. Och vad hjälpte det? Ingenting alls! Vi är lika förbryllade allihopa. Martin har till och med ring Boxer och frågat om det var kopplat rätt, och det var det ju.
Ja, så då är det bara att gå in på Radiohuset imorgon igen och beklaga sig. Om dom måste komma hem och hjälpa mig koppla allt så det fungerar som det ska, vad kostar det tro? Sa till mamma att det kändes som att det var lika bra att köpa en inspelningsbar DVD med hårddisk nu på stört. Men då är ju frågan den, kommer det att fungera? Eller blir det samma sabla fel då också? Martin började fundera om det är för att jag har en gammal tjockTV (det är dock widescreen), men TVn ska väl ändå inte ha någon inverkan på om videon spelar in bild eller inte. Jag kan ju se från videon, det är bara inspelningen som blir blå.Usch! Jäkla teknikproblem!

Nu blir det i alla fall att se CSI och äta gomackor. Sen ska jag lägga mig och läsa Lotta tills jag blir alldeles sömnig och somnar med boken över ansiktet.

Tröst


Den gamla Lotta hade tröstat sig med glass och sommarkaka. Men den nya Lotta tröstar sig med en riktigt mumsig middag, leverbiffar med riktigt potatismos och svartvinbärsgelé!

"#¤"%#%¤#"¤%%#¤

Nu ger jag f*n upp!
Jag hatar min video!
Jag hatar min boxer!
Jag hatar allt som heter elektronik!


Dagen so far

Ja, känns som att tiden har sprungit iväg och jag har inte hunnit med något än. Fast egentligen så har jag ju det. Har precis kommit hem från gymmet, blev att mörda magen idag också. Känns grymt skönt så här efteråt! Vägde och mätte mig även i morse, nu ska jag börja på allvar. Igen. Bara godis och gott på helgerna, med undantag om någon fyller år eller så.
Sen har jag varit förbi Radiohuset och fått hjälp med min video som bara har spelat in blått sen jag fick boxern. Men nu ska det funka. Måste bara koppla in rätt här hemma också. Vi får väl se hur det går.
Har även hunnit handla lite snabbt och solat.


Är den här bilden ens verklig?

Nu blir det att koppla video och boxer, sen putsa fönster och sist dammsuga. Kanske en liten dammtorkning och ommöblering i min DVD-hylla. Vi får se vad jag hinner och orkar med, men fönstrena SKA bli torkade idag.

3 timmar serier

Eftersom jag inte har varit hemma någon kväll i veckan så måste jag se alla serier idag. Kl 16:05 var det dags för säsongsavslutningen av Desperate Housewives. Nu håller jag på att se Greys Anatomy, är bara två avsnitt kvar. Sen blir det dubbelavsnitt av Cougar Town kl 17:55. Och efter det ska jag till Annika och Anton och äta tårta. Grattis Anton som fyller 23 år idag!

Sen blir det att fara hem och sova, och sova länge imorgon. Var så trött på jobbet idag, förstår egentligen inte varför. Men jag ska i alla fall ha sovmorgon imorgon.

11 år, och gravid

Läste i AftonBladet igår om den här tjejen. Hon är nu 16 år, men har en dotter på 4 år. Hon blev gravid när hon var 11 år!

"Jag dricker inte så mycket och jag röker inte hasch längre" är flickans försvar för att få träffa hennes bordadopterade flicka.

What?! Jag blir både chockad och arg när jag läser det här. Hon blev med barn när hon hade sex på fyllan. På fyllan! För det första: Vem fan låter sitt barn dricka som 11 åring? Och hur kan man inte misstänka något? För det andra: Vem vill ha sex med en 11 åring? Det är ju bara ett barn, oavsett om man är full eller inte. För det tredje: Vad umgås en 11 åring med för folk för att få tag i sprit? Vem vill köpa ut åt en 11 åring? Och kan en 11 åring ens vilja dricka och vara full?

Jag fattar verkligen inte!??


Godispåse. Utan choklad! Ja, ni såg alldel...

dsc00968 (MMS)

Godispåse. Utan choklad! Ja, ni såg alldeles rätt. Ingen choklad för Lotta ikväll.


Några timmar mitt på dagen

Började med sovmorgon till 7. Är alltid lika härligt att börja jobba kl 8 istället för 6:45 eller 7:30. Varje minut på morgonen räknas, helt klart! Sen jobbade man till 13, skyndade sig hem. Skulle på gymmet med Annika och Anton, men så hittar jag inte min träningspåse! What!? Vars har den tagit vägen? Sprang runt i halv panik, vars är den? Ringde mamma och hon svarar så sött att den hade hon minsann lånat. Ser du inte skorna som ligger i hallen? Ehh? Va? Skor? Jag har väl inte sökt några skor heller, utan min tygpåse! Men när jag tittar efter si ligger ju skorna i hallen, vattenflaskan bredvid och gymkortet i ena skon. Ja, då var det bara att rota fram en ny (plast)påse och bege sig.Nu ska jag föra in i min träningsdagbok vad jag tränat dom här två dagarna, sen blir det att fara tillbaka till jobbet igen. Skulle vara skönt att vara ledig ikväll, men jag har ju inte jobbat en lördagkväll på en månad eller så. Så jag ska inte klaga.

Can´t buy me love

Nu har man kommit hem från jobbet. Det avrundar vi med pizzasallad, glass och film med mamma.Can't buy me love är den första av en hel radda filmer som jag måste se enligt Jenny. Så då är det väl bäst man lyder och snällt ser filmerna.

Godnatt!

12 timmars sömn

Oh, shit! Vaknade av ett sms för drygt 30 minuter sen! Hade fått ett vid 11, men det vet jag inte av. Men 11:35 vaknar jag då av ett sms. Ja, jag säger då bara som så att jag INTE skäms. Har sovit lite varenda natt hela veckan, och sen är det 11 jobbardagen idag, på rad! Bara 2 dagar kvar sen innan man får vara ledig en dag. Vi får väl se hur trött jag är imorgon då jag kommer hem på timmarna, kanske blir det att sova middag då. Men vi får se.

Nu har jag ätit frunch, så det är väl bäst jag hör av mig till Annika så ska vi fara och träna. Börjar ju jobba redan 14:30, så det är bäst man skyndar sig.

Sundborn

Sitter och käkar "middag" nu, en Sundborn Vanilj + lite sommarkaka. Ska nämligen äta lite pizza på KU ikväll, så då äter jag glass nu så jag inte hinner hungra ihjäl innan dess. Gott och onyttigt!Jobbat idag, gick bra. Har lyssnat på redovisningar i drygt 3 timmar. Ganska intressant faktiskt. Och roligt att se hur bra vissa är på att presentera och lägga upp saker, motför andra som inte borde stå och tala inför folk. Tänk vad olika vi är!

En grupp baserade sitt arbete på filmen Sandor/Ida. Blev himla sugen på att se den filmen igen. Kanske måste fixa hem den?

Om man skulle ta och göra något nyttigt... Kanske diska? Eller titta igenom Single Ladies?!

Kvällsfika


Hoppas jag somnar fort nu. Natti!

Konsert i Hortlax

Nu har man precis kommit hem från Piteå och Hortlax.
Började dagen med frukost på Havsbadet, jag fick min plätta med sylt och grädde! Sen har vi jobbat fram till 15.
18 var jag i Hortlax kyrka för lite rep innan konserten började kl 19. Stina räknade till 19 pers tror jag. Inte mycket. Men men. Första gången jag spelade fagott på nästan 4 månader! Helt sjukt, och det gick faktiskt riktigt bra. Blev såklart väldigt trött i läpparna, men bortsett från det så följde fingrarna med rätt bra.

Igår serverade vi Avfall Sverige 3-rätters middag. Började 17 och slutade 23:30. Ganska lagom tycker jag. Lagom länge idag också.

Imorgon blir det jobb på ett tredje och fjärde ställe. Hinner med 4 olika jobb på 3 dagar. Inte illa alltså!
Men nu måste jag ta fram någonting att äta, blev jättehungrig! Och sen har jag varit trött hela kvällen, så jag ska försöka göra tidig kväll. Får väl se hur det kommer gå, har en känsla av att jag ändå inte släcker lampan förän vid 23-tiden. Vilken är alldeles för sent. Men på fredag ska jag sova ut! Hoppas jag då...

Godnatt!

Så här snygg har man varit ikväll. Nu sitt...

dsc00967 (MMS)

Så här snygg har man varit ikväll. Nu sitter vi och varvar ner med en öl/cider. Börjar 9 imorgon. Godnatt


Bär snart iväg

Dom skulle ringa när dom for från Vidsel, men ännu har dom inte ringt. Dom borde ju då åtminstone ringa då jag ska gå ner, så just nu vet jag inte alls vilken tid dom kommer. Dom sa vid 15, och nu är den 10 över. Jaja, jag får väl sitta här och vänta. Har då packat klart och ätit en sportlunch, så jag borde klara mig ett tag nu. Blir väl middag där någongång ikväll. På havsbadet har man ju faktiskt tid att sätta sig ner och äta på normala mattider.

Imorgon blir det jobb på Havsbadet på förmiddagen, men jag antar att vi blir kvar till efter lunch, så vid 14-tiden får vi nog sluta. Sen så ska jag till Martin för att duscha och äta, och kl 18 ska jag vara i Hortlax kyrka.

Vårkonsert med Norrfjärdens Blås kl 19 onsdag 2/6 i Hortlax kyrka. Välkomna!

1 juni

Nu är vi inne i juni månad. Shit vad tiden går fort alltså! Jag har redan jobbat 4 veckor på Fyrklövern! På torsdag har jag varit anställd i en hel månad! Känns som att det är jättelänge sen, men samtidigt som att det var nyss.

Har 5 minuter kvar av min rast, bäst att lacka på högra handens naglar också. Ska ju till PIte Havsbad och jobba ikväll, och då ville jag inte ha knallturkosa naglar. Rosa passar bättre då.

Matbloggstoppen
RSS 2.0