Julstämning

Ahh... Sitter här och luktar på doften i min lägenhet. Den ligger som ett brunt, mjukt täcke.  Pepparkaksdoften.
Det är nog första gången jag har bakat mukpepparkaka, eller bakat vad som helst, i en kastrull. Eftersom receptet var till för en 2liters form, och jag inte tänkte på att min inte rymmer så mycket, så får man ta till det som finns. Det blev alltså en sockerkaksform och en liten kastrull. Men jag tror det kommer smaka lika bra från vilken som av kakorna.
Föresten, när jag tänker efter är det första gången någonsin som jag bakar en mjukpepparkaka. Men den ser helt okej ut. Vet tyvärr inte hur den smakar än, den är alldeles för varm för att ätas ännu.

Magen mår bättre idag, även om den inte är bra. Har börjat äta både PepcidDuo och familjevitaminer. Hoppas det ska börja bli bättre med det. Samtidigt så dricker man Samarin med jämna mellanrum, och varvar ibland med rismjök. Då måste jag väl börja må bättre? Har haft såhär i en veckas tid nu, är less på det...

Imorgon är en sådan dag jag kommer berätta mer om imorgon. Kan ju avslöja att det kommer spenderas en hel del pengar, om jag får som jag vill!

Dagens ordspråk:
"Nöden har ingen lag."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0