Är klockan bara 22?

Det känns som att den är 23, men det är en hel timme kvar tills dess. Tror att det beror på att jag sett en film på 5an som började 20. Annars brukar ju alla filmer börja kl 21, men inte nu. Och det är nog därför som jag känner mig lite vilsen i pannkakan. Men det gör ju ingenting. Blev ju bara 6, eller knappt 6 timmars sömn inatt. Men det tar jag igen nu. Ledig imorgon, så jag ska sova tills jag vaknar. Sen ska jag packa för lägret så det är klart, och sen ska jag packa ner allt jag kan inför resan. Och sen ska jag försöka blåsa lite liv i fagotten inför lägret. Har ju inte kunnat tuta någonting då jag har haft världens största blåsa mitt på överläppen! Intressant fakta, jag vet. Men det hade inte gått helt enkelt. Men jag får väl prova imorgon. Som tur är har man ju faktiskt hört låtarna nu, så jag vet vilka jag behöver öva på och vilka jag kan lämna tills lägret. Jag vet speciellt en av låtarna som jag måste öva på. Usch, den är så svår! Varför måste den vara så snabb för? Och så hög? Nåja, tur att första fagottisten klarar av det, det är det viktigaste.

Vad ska jag mer hitta på att göra imorgon då? Jag ska nog prova baka något nytt spännande, och så far jag förbi med det till Johan och Zara så dom får betygsätta. Och så ska jag hämta det lilla paketet. Hemlis!
Och så blir det nog en promenad och lite bloggdesign tror jag. Jag känner att jag borde göra det nu innan jag far. Men men...

Nu blir det att borsta löständerna, läsa lite Arn och sen sova och drömma gott. Dröm gott!



Bilden som Zara tycker så mycket om, nu lite tillfixad.


"Han tog inte betalt för sina predikningar och det var värt vartenda öre."

- Mark Twain

Kommentarer
Postat av: Zara

Mycket fint!=)

2009-08-26 @ 13:54:44
URL: http://zaraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0