Ryggskott på Julen



I tisdags klev jag upp kl 8 för att ringa till Vårdcentralen och få en tid hos läkaren. När dom sedan ringde upp mig, vad tror ni dom sa? Maxdos alvedon och vila. Jag fick inte ens komma! Dom ville inte se hur ont jag hade! Jäkla ÄVC. Fick numret till sjukgymnastiken, det var allt. På rådgivningen på SuS trodde dom det var diskbråck, sjukgymnasten trodde det var ryggskott. Sköterskan på ÄVC sa inte ens vad dom trodde det var, bara att jag skulle vila, knapra alvedon och vänta till på tisdag, för då har jag fått en telefontid hos läkaren. HIMLA SKIT!



Jag som skulle jobba och tjäna pengar, det sket sig totalt. Har inte ens kunnat leka med Isabelle för jag ska ju inte lyfta något. Har legat i soffan i snart 3 dygn, känner mig inte så trevlig mot resten av familjen. Men vad ska jag göra? Som tur är har det värsta släppt, måndagkväll och hela tisdag var ett h-vete. Igår och idag kan jag ju ändå sitta uppe lite och gå omkring. Men inte för länge. Orkade inte sitta hela julbönen igenom idag, så sista 10 miuterna fick jag stå upp.



Igår firade vi Julafton hos mormor och morfar med Johan, Zara och Isabelle. Kändes inte så kul att snabbt slänga i sig maten och sen gå och lägga sig. Sen upp och vara med vid julklappsutdelningen, äta tomtegröt och så lägga sig igen. Sen blev det en snabbfika och så vila. Men det var en mysig kväll ändå! Bella var så himla söt när tomten kom. Hon stirra på han och när hon sen fick sitta i hans knä så drog hon i skägget. det roligaste med julklapparna var inte innehållet, utan rosetterna och snörena.



Eftersom vi firade Julafton igår så har jag redan fått mina julklappar. Och jag är nöjd så det förslår! Jag har fått pengar, spikmatta, 3e säsongen av OC och en paltgryta. Så nu har mamma lovat att hon ska lära mig koka palt! Någon som vill komma över på paltkalas?



Nu ska jag snart se Kalle Ankas Jul, sedan far vi upp till mormor och morfar igen. Och ikväll blir det att se.. Hm.. Var det Polarexpressen? För det var imorgon det var Narnia va?

GOD JUL PÅ ER ALLA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0