Blåmärke på hälen

Idag har inte mycket hänt. Har spelat spel med mamma och Zara, jag vann oftast! Har gått på affärn och handlat. Fått tvätten tvättad och vikt! (Bortskämd, jag vet.) Ätit flatpalt till middag. Igår hemgjord pizza. Fick med mig två pizzabitar och tre paltar idag, inte dumt! Har man mat för halva helgen ju. Zara har även lockat mitt hår. Fick låna en locktång av Emma inför lördag, men jag ska nog inte vara såhär lockig (läs bollig) då. Blir nog mest bara naturliga lockar för min del, om ens det. Kanske plattar ut allt, vi får se. När jag kom hem igen så packa jag upp tvätt och spel, sen for jag på promenad som ingen ville följa mig på. Men ibland är det skönt att bara gå ensam, med mp3n i öronen. Ibland ännu skönare utan mp3. Har sett lite DH ikväll, och så Fringe förståss! Men tillmin fasa upptäckte jag igår att jag missade Privileged i söndags! Himmel och fasa! Jag var så inne på den nya serien som började på Svt1 att jag totalt glömde bort det. Men det ska fixas, jag lovar. Youtube kan nog erbjuda lite hjälp hoppas jag. Annars blir mina ögon ledsen...





Jag i lockat hår. Syns inte så bra, men jag såg ut som en boll. Fint, men kanske inte ändå.


Bjuder på denna, man kan ju inte alltid vara normal.

Har även lyckats med något som jag inte tror många har lyckats med. Tyvärr fick jag ingen bra bild på det, men ska göra ett nytt försök imorgon. Jag har fått ett blåmärke bakom hälen! Klå det om ni kan! Och här är historien om hur man skaffas sig ett blåmärke bakom hälen:

"Jäktade genom skogen i jakt på något svalt. Nej, inte svalt, något kallt. Riktigt kallt. Skulle jag inte hitta rätt ställe snart skulle allt försvinna. Just vanished. POFF! Men så kom jag till insikt om den perfekta platsen. Om bara inte denna plats låg på ett sådant avlägset ställe. Men jag hade inget val, uppdraget måste slutföras. Jag började min svåra resa, och plötsligt var jag framme. Jag hade hittat porten! Med mina snabba och flinka fingrar, tillsammans med ett gammalt rostigt gem som jag hittade i byxfickan, hade jag snart dyrkat upp porten. I min glädje rusade jag in genom dörren, men det var något som inte stämde. Jag var inte medveten om att "Den Hemske" hade hunnit före mig. Han hade riggat en fälla precis innanför porten, och jag steg rakt in i den. Lyckligtvis hade jag god balans och klarade mig undan nästan helskinnad. Som hemlig agent får man lära sig att man ibland måste offra lite för att vinna mycket. Så sista biten hoppade jag enbent för att ta mig fram, och jag lyckades! Mission completed!"

Jag och mamma hade köpt glass åt mormor och morfar som skulle in i frysen. Mamma och Pappa har frysen på altan, och dit når man fortast genom deras sovrum. Vad jag inte visste var att pappa hade flyttat alla möbler, inklusive trappsteget ner på altan från sovrumsdörren, till en annan del av altan. (Tror han hade spolat av den) Så jag gick med en kartong med glass i famnen och trodde såklart att jag skulle ställa foten på ett trappsteg. Ni har säkert prova på det någon gång, att ni tror det kommer ett trappsteg till, och så gör det inte det. Utan istället trampar ni i tomma luften, samtidigt som ni tar nästa steg. Och då slutar det med katastrof. Eller ont i hälen i varje fall. Det går ut som en plåt från väggen, typ fönsterbläck, och jag "fastnade" med hälen under den. Jag fick inget sår, och det gjorde ju som bara ont för stunden. Men när jag hade skor på mig idag så kände jag att det var ömt. Nu har jag ju fått förklaringen till det. Så att lägga glass i frysen kan vara förenat med livsfara. Men jag överlevde, tack och lov!

Nu ska jag gå och sova. Blir inget ordspråk idag, skrev ju faktiskt en hel berättelse. Ni får nöja er med den. Sov Gott!



Gick ett varv på Åsen nu ikväll. Så skönt. Och trivsamt med naturen.


Lomtjärn. Älsvbyn är inte så fult trots allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0