Bollsport

Fatta hur kul det är med bollsporter! Utom handboll då, men annars nästan alla bollsporter. Fotboll, volleyboll, basket, bandy.. Ja, vad mer finns det som man brukar spela? Idag, eller ikväll, blev det då två av dessa aktiviteter, nämligen fotboll och volleyboll. Äntligen! Jag, Anton, Annika och Erika har försökt i tre dagar att få ihop några stycken till att spela volleyboll, men alla har ju varit så slöa. Men idag då vi ringde runt så skulle Antons kompisar spela fotboll, så då haka vi på dom istället. Så kl 17 var i i Korsträsk för lite fotboll.
Vi spela nog i nästan 2 timmar! Kul, men grymt jobbigt. 3 i varje lag på en 7-mannaplan är lite jobbigt. Jag var nog slöast, eller hade sämst kondis i varje fall. Men det tog jag nog igen litegrann då det blev volleyboll sen. Först vann jag och Annika över Anton, Jonas och Mattias! Två tjejer vann över tre killar! Med 15-1 tror jag nog det blev. *Stolt* Men sen förlorade vi, fast inte alls lika stort som killarna. Sen blev det lagbyte, och då kommer jag inte ihåg vem som vann. Jag och Jonas vann då sista matchen mot Anton och Mattias.

Så nu har man duschat för andra gången idag. Ätit sen middag, och nu ska jag nog gå till sängs, börjar ju 7 imorgon. Kommer nog sova gott, trots att jag sov till efter 10 idag. Men då hade jag ju stigit upp 6 två mornar i rad. Känner mig faktiskt lite trött. Bra det, då kanske man slipper ligga vaken till 12.


SOMMARFEST!
Lördag 11/7-09 18:00
Lillträsk byastuga
Inträde: 20kr (hyra av lokal, snacks mm)
Alla är välkomna!
Hör bara av er så vi vet hur många som kommer

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Jag, Johan och Jesper kommer, men jag äter ju ingenting av det ni köper.. Kramis

2009-07-05 @ 17:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0