Delad tur en torsdag...

Det är inge kul. Men det är skönt att ha gjort bort den första dagen av min 4-dagars helg. Min helg är lite knasig och ser ut som följande:
Torsdag 7-12:30, 16-21
Fredag 7:30-14:30
Lördag 12:30-21:30
Söndag 7-16
Sen kl 16-21 på söndag har jag tvättid. Så idag innan jag började om att jobba var jag och snusade på Isabelle en stund, jag får ju inte träffa henne förän efter jobbet på söndag. För när jag slutar imorgon far jag till Vidsel och äter palt och grattar pappa, han fyller år på lördag nämligen. Så jag måste hålla mig till söndag eftermiddag. Då ska jag snusa extra mycket, sen ska jag tvätta åt mig och åt dom (nyblivna föräldrarna), så det blir en mycket lugn söndagskväll med dator, tv och kanske man lyxar (läs svullar) till det med lite chips och dip! Skulle vara riktigt gott!

Blir alltså inget PDOL för min del, men det var då inga atrister jag direkt ville se. Inte för att det är det på Lulekalaset heller, men dit ska jag i alla fall. Ska åka karuseller och hoppa bungyjump. Igen! Längtar!

Nu ska jag bara vänta ut tiden så man får gå hem. Alla mina gamlingar ligger och sussar nu. Jag skulle ha kunnat lägga mig kl 19 ikväll, no problemos. Men det fick man ju inte, och hade man varit ledig ikväll hade man antingen snusat på Isabelle eller legat i soffan och sett tv. Just ja, det är ju Fringe ikväll! Det måste jag ju se, är ingen idé att spela in det, för då hinner jag inte se det förän söndagkväll, och så länge vill jag inte vänta. Ska kanske göra nå goda mackor till det.. Låter ju som gott!


Lev och må, för det gör jag!

Kommentarer
Postat av: Tea

bungy jump, lotta. du e craaaaaazy :D

2009-07-24 @ 02:59:19
URL: http://teaeriksson.blogg.se/
Postat av: T

Jag tror att man måste köpa Skype-kredit för att kunna ringa till fasta telefoner. Ananrs kan jag bara ringa till kontakter som också har Skype. Liksom. Tror jag.

2009-07-24 @ 14:56:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0