Persienner

När man jobbar kväll, som jag gör idag, så måste man fälla ner en massa persienner. Och ibland blir man inte så glad på det. Nu undrar ni säkert hur man kan bli irriterad på en sådan sak. 4 persienner per rum x 5 rum = 20 persienner. Om folk bara kunde surra fast dom som vanligt, eller bara kroka fast dom hos dom som har knutar på sina snören (så man slipper snurra fast dom) så skulle jag vara glad. Men vissa tror visst att det inte räcker, utan ska både surra fast och halvt göra knutar också. Så det ta ju säkert 2 sekunder längre att fälla ner varje persienn. Så i-landsproblem, jag vet. Men det är lite irriterande, samtidigt som det egentligen inte gör nå. Är det någon som förstår vad jag menar? Skit samma...

Nu har lite folk precis börjat spela fotboll på Älvåkra, och jag vill vara med! Men jag är fast här i en dryg timme till. Jag hoppas bara att dom drar ut på starten lite, och orkar spela länge, för då hinner jag ju vara med ett tag sen jag slutat. Typiskt bara då att jag gick på jobbet och inte cyklade.

By the way så var det riktigt varmt då jag gick hit, fick ju ta av mig koftan. Solen skiner fortfarande, även om det mest troligtvis är mindre varmt nu.

Nu ska jag gå iväg och hänga tvätten, sen ska jag över och se vad som händer på B:an.


"Att gå i graven utan att ha upplevt någon form av extas, passion eller fara skulle vara ett bortkastat liv."

- Anna-Lotta Larsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0