Piteå och möhippa

Ursäkta min dåliga uppdatering. men jag har inte haft tid, för jag har aldrig varit hemma. Bara för att sova då. Men jag ska berätta för er vad jag hat gjort i två dagar.

Onsdag så följde jag mamma till Piteå, hon skulle lämna in bilen på service. Var 9 på Backcity, så det var bara att gå in till stan. Hittade en massa bra saker! Kommer bilder på det senare, då jag är hemma och har tagit kort på allt. Sen på kvällen så hälsade vi på hos bror, Zara och lillan. Hon sov hela tiden, men vi åt pizza medan hon sov. Och då hon inte ville vakna så for vi hem. Tjugo minuter senare skickade Zara ett sms och sa att hon var vaken. Så vi skyndade oss dit, och det gick så fort att mamma hade linnet ut och in. Hon var vaken i nästan 2 timmar! Så himla snygg hon är! Bild kommer sen! Sen hon somnat såg vi film.

Torsdag jobbade jag till 14, sen bar det iväg till Pite Havsbad och Ramonas möhippa. Hon visste inte att jag skulle komma, så hon blev jätteglad då jag kom! Förfest i husvagn och sen Rock n Roll show inne på Havsbadet med middagsbuffé. Gott var det, och trevligt hade jag! Var hemma strax före halv 1 inatt.

Idag så jobbade jag 8-13, och är fortfarande kvar på jobbet. Men jag jobbar inte, har bara fixat en massa saker här. Biljetter till Lulekalaset, glassfika! Och ikväll ska jag hälsa på lillan och hennes föräldrar, och sen blir det Lulekalas. Imorgon blir det också Lulekalas, fast då blir det gå på stan, hoppa Bungyjump och åka karuseller.

Hej å hå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0