Sol i Nyfors

Idag har varit en till skön dag i solen, dock nästan ingenting i vattnet. Poolvattnet såg som disigt ut redan då vi kom, en timme efter att dom öppnat. Upptäckte efter ett dopp att jag var vit på benen. Förmodligen så släppte det färg från bassängkanterna, och då slutade både jag och mamma och bada. När vi for därifrån kl 15 så såg man inte dom svarta sträcken i botten på bassängen. Hur hälsosamt det vattnet var vill jag nog inte veta. Far man dit igen blir det för att sola, inte bada. Bada gör jag i Lillstrand hädanefter, där man även kan sola och spela volleyboll! Vilken det blir att göra imorgon kväll. Bada och volleyboll alltså. Får väl se om man hinner sola nå efter man slutat 14:30. Hoppas det!

Innan vi for till Nyfors så var vi förbi på marknaden. Gud så tragisk den var i år, hälften av alla stånd var inte där. Det brukar i vanliga fall inte vara nåt att se egentligen, men nu var det ännu mindre. Det fanns inte ens någon som sålde foppatofflor, och dom säljs väl överallt annars? Vi hitta i varje fall 6 dvd-filmer och jag en liten påse med röda pistolgodisar.

Nu ska jag gå hem och se Supernatural och sen sova. Har jobbat 16-21:30 idag. Upptäckte just då jag tittade på schemat att jag börjar först 7:30. Jag trodde jag börja 7, men nu får jag ju en halvtimmes sovmorgon! Inte illa. Så, hem till lite glass och chokladröra och Supernatural. GODNATT!


"Solen är bara en morgonstjärna."

- Henry David Thoreau

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0