Tvättat klart

Äntligen är tvätten klar! Eller ja, nästan i varje fall. Höll ju på glömma handdukarna jag hade i torktumlaren, och dom var inte riktigt torra. Så då fick jag hänga ut dom här uppe istället. Men annars är allt torrt, vikt och manglat det som skulle manglas. Har faktiskt blivit lite "gammal" och börjat mangla alla sängkläder. Dels för att dom håller bättre (lärde mig det på Rent Hus), och dels för att dom blir så mycket skönare att sova i. Dom blir som mjukare. Jag älskar hotellsängkläder, men det är för att dom är så släta och mjuka av allt manglande, och så är det väl litegrann också för att det inte är enbart bomull i dom. Eller det kanske det är? Ingen aning, dom blir skönare att sova i för att dom är manglade. Punkt slut.

Ska strax gå ut en kort promenad, blir nog mest bara runt kvarteret för att få lite frisk luft innan man ska gå och sova. Låter kanske knasigt, men jag har känt hela dan att jag behöver en prommis. Vet inte om det är samvetet som gnager (har ätit FÖR MYCKET gott i helgen, usch) eller om jag faktiskt börjat behöva promenera varje dag efter att ha gjort det i typ tre veckors tid. Även om det inte nu blivit varje dag, men nästan i alla fall.

Då jag slutade idag så for jag till lilla familjen Norén. Var ju som meningen att jag skulle hämta tvätt, men det var mest ett svepskäl för att få träffa lillan! Johan, jag erkänner, det var mest bara därför! Nåja, dom hade ingen tvätt till mig eftersom dom tvättade allt hos mor och far igår, och sen hade Johan dessutom varit och köpt en tvättmaskin i stan idag. Så nu kan dom tvätta allt själv. Men så fort jag kom innanför dörren fråga Zara om jag ätit, och det hade jag ju inte. Dom stod vid spisen båda två och gjorde renköttfärssås och spagetti. Gud så himla gott det var! Sen fick jag mig några minuter med lillan efter att Johan försökt väcka henne genom blöjbyte. Men sen han gjort det och jag fick ta över så spraka det friskt där bak. Men då var jag tvungen att fara hem och börja tvätta.

Nä, gott folk, bäst man börjar maka sin stora stjärt ut i friska luften. Ska bara slänga in en så himla mysig bild från Isabelles första natt här i livet. Älskar den bilden! Men på bara dessa få dagar så har hon ändrats så mycket! Men det är väl mest svullnaden från födseln som har lagt sig antar jag. Hon ser inte ut som en liten kines längre.



"Jag skulle kunna dansa med dig tills korna kommer hem. Vid närmare eftertanke dansar jag hellre med korna till du kommer hem."

- Groucho Marx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0