Sur och trött

Blev just nu så himla sur. Skulle ta och söka till Robinson 2010 nu, så har jag gjort det. Var in tidigare idag på jobbet och kolla, men då hitta jag inte någon länk. Nu när jag är in så hittar jag den. Fast det var ingen länk, och tydligen så kan man inte söka längre! Så himla sur jag blir! Och ledsen. Det är kanske en månad sen dom gjorde reklam i Robinson på tv att nu fick man börja söka in till Robinson 2010, och  nu är ansökningstiden redan ute! Och det dumma är att dom tydligen har bett folk söka, fast tiden redan är ute. Argghh...
Jag ÄLSKAR Robinson! Ända sedan jag var liten och jag började se på Robinson har jag velat vara med. Sökte till Robinson 2009, men kom inte med. Nu har jag missat chansen för 2010. Hoppas det blir ett Robinson 2011, och 2012, och 2013...

Nu blir det väl till att rota runt och försöka hitta något annat kul att söka till. Kanske blir det en till omgång av Wipeout man kan söka till. Ska genast gå in och kolla.

Har varit på årets första löprunda idag. Gick inte så bra. Trots att det var 3h sedan jag åt sist så fick jag mjälttugg (hur det då stavas, håll i sidan för er som inte förstod). Och så hann inte riktigt bricanylet börja verka innan jag sprang iväg. Sprang ca 2km på 15 minuter.. Inte så bra, med tanke på att jag hade tänkt slå min tid på 29,33 på 5km på torsdag. Får väl se hur det går med det. Ska ut en sväng imorgon igen.

Har legat i soffan nu och sett en massa saker mamma spelat in. Det sista jag såg var en dokumentär om Tsunamin. Men nu i slutet vet jag inte riktigt vad som hände, för jag hade väldigt tunga ögonlock, somna säkert någon minut också. Är säkert trött efter löprundan. Har även haft ont i huvudet och svettats massor... Kanske beror på att det blåste massor när jag var ute. Men men..



Så här ser man ut efter en löprunda och lite styrketräning hemma.


" Blir problemet långvarigt så blir det allvarligt, går det över snabbt så är det lättare."

- Göran Persson

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Robinson?? Why? Det suger ju nu för tiden, förut var det bra men som det har varit den här säsongen är det bara hemskt. Fast om man tittar bland alla reality/dokusåpor så antar jag att det är det bästa valet, för det är lite annat än bara skitsnack som ska bli till bra TV, då det handlar om att "överleva" också ;)

2009-06-03 @ 15:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0