Vårruset 2009

Yes! Jag slog förra årets tid, med prick en halv minut! Det ni! 28.20 blev dagens tid, på 5km. Förra året 29.10. Känner mig stolt över det. Kände mig inte speciellt trött då jag kom fram till sista vätskekontrollen, som ligger ca 1km från mål. Men så helt plötsligt så blev det väldigt jobbigt, astmamedicinen slutade nog verka tror jag. Så jag gick i kanske 10 sekunder, sen var det bara att sätta fart igen. Om man bortser från den lilla "missen" så gick jag endast vid vätskekontrollerna. Jag fattar verkligen inte hur man kan dricka ur ett glas och springa samtidigt. Vid första vätskekontrollen så svalde jag nästan fel för att jag skulle försöka att inte gå så sakta, utan nästan jogga, och dricka samtidigt. Så det ska jag inte försöka med igen. Då går jag i normal takt den lilla stunden det tar att dricka upp ett litet glas vatten.

Nu har jag packat upp ryggsäcken och picknickväskan som jag fick ta med mig hem. Och bara jag får skriva det här färdigt ska jag i duschen, borsta tänderna och stupa i sängen. Hoppas huvudvärken har gett med sig tills dess.
Förstår inte, har haft ont i huvudet några stunder här i veckan, och jag brukar aldrig ha ont i huvudet, inte ens om jag är förkyld eller sjuk eller så. Vet inte vad det beror på. Att jag börjat springa?



Vårrusets konferencier Peter Siepen


"Alla vet ju att en joggare är ute och luftar sin egen dödsångest."

- Dag Solstad

Kommentarer
Postat av: erika

Grattis! jag sa ju det!

2009-06-04 @ 23:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0