What!!?

Läste just på Kanal5.se att dom som spelar Peyton och Lucas i One Tree Hill ska sluta! Eller dom har redan slutat. Sista avsnittet i säsong 6 är deras sista avsnitt! NEJ!! Varför ska alla sluta nu? Först det om Izzie och George i Greys Anatomy, och nu det här? Efter lite snokande på Kanal5.se så fick jag även reda på att TR Knight, han som spelar George, ska sluta på riktigt. Izzie är det väl mer osäkert med, men om Knight ska sluta måste ju Izzie få vara kvar! Dom får inte göra en OTH...

Vilken skräckmorgon det här har blivit... Nja, kanske inte riktigt, men ändå. Nåja..

Nu kommer mamma och pappa vilken minut som helst, vi ska till Luleå idag. Pappa ska hämta en snarkmaskin på SuS, och sen ska vi shoppa loss på Storheden.
Sen ikväll blir det stormiddag. Hela våran familj och Zara och hennes syskon är bjudna på middag deras pappa och hans fru. Det där lät tjorvigt, men det är det inte. Kommer bli trevligt!

Imorgon vid 14-tiden blir det mest troligtvis brännboll nånstans på byn. Anton raggar folk, och jag är inte sen på att vara med och ragga jag också. Hör av er om ni är sugna.


"Män är inte bättre än vad deras tekniska utsutning tillåter dem att vara."

- George Orwell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0