11000 steg so far...

I morse steg man alltså upp för att gå Radio Aktiv. Men lite besviken blev man allt. Förra året så fick man skriva på deltagarlistor, för att veta hur många som var med, och sen utlottades det priser också. Jag var inte med då, men en arbetskompis berättade det. Nu kunde inte våran friskvårdskonsulent hålla i det i år, så för det första så höll det ju inte på bli något. Men då tog tydligen vårt kommunalråd på sig uppgiften. Då vi hade gått klart frågade vi han om man inte skulle skriva upp sig någonstans, men han sa att han hade räknat oss allihopa. Jo jo, säkert. Men vi var då inte över 700st som förra året, utan kanske 200. Men man får väl kolla upp det där sen och se vilken kommun som vann, och hur vi hamna. Vi hade då sol, men blåst då vi gick. Var riktigt skönt!

Har just vaxat benen, och nu blir det att raka bort det som inte ville vaxas bort. Sen ska jag iväg och motionssimma 40 längder = 1km. Sen hem och fixa till sig, äta middag och så iväg och ha vårkonsert i Norrfjärden. Ska bli kul! Hoppas fagotten håller sig i skinner bara, eller i träet kanske jag skulle säga. Ja, ni fattar säkert vad jag menar. Inga dumheter nu, förstått?




"En klassiker är någonting som alla vill ha läst men ingen vill läsa."

- Mark Twain

Kommentarer
Postat av: Zara

Oh, tack för tipset, det måste jag ju nästan testa bara för att. Tror ju inte man vinner men man måste ju prova för att få svar!=) Hoppas det gick bra på spelningen ikväll! Kram

2009-05-30 @ 01:37:15
URL: http://zaraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0