Grattis mormor!

Idag har vi varit och grattat mormor på hennes 75 årsdag. Mycket trevligt. Och mycket gott! Mammas underbart goda smörgåstårta, toppat med hennes otroligt goda marängtårta. Inte dumt alls. Kommer lägga upp bilder och recept på LottaBakar sen, men nu är klockan så pass mycket, så jag måste hoppa ner i sängen på stört. Börjar ju 7:30 imorgon.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Gjort ett grattiskort till mormor, ätit lunch med mamma på Café, följt henne på byn i några ärenden och sist av allt på Vårdcentralen. Tack och lov så fick hon en spruta, så nu hoppas vi hon blir bättre. Sen blev det fort hem för att göra klart tårtorna, byta om och fara upp till dom.

Och nu har man kommit sig hem. Ska krypa ner i sängen och må gott. Det är bara en vecka sen, men jag mår ändå riktigt bra. Förra veckan var inte kul, jag bara grät. Att gråta eller vara näst intill gråt, konstant i 5-6 dagar är ingen hit. Men jag har kommit över det, och jag är starkare.




Jag vill tacka hela min familj och mina vänner (ni vet vilka ni är) för allt stöd. Ni är helt underbarast! Jag hoppas ni vet om det. Utan er hade jag inte klarat det här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0