Hemma igen

Nu har jag precis kommit hem från mor och far i Vidsel. Har haft en underbar dag idag. Jag sa ju i fredags att jag skulle sola hela lördag och hela söndag. Men igår var det ju som inget solarväder, så det blev ju att städa bilen i stället. Men idag har det definitivt varit en solardag! Har legat ute från 10 då jag vaknade, till strax efter 17. Då blev det grillat och gott! Och kallt också. Från att ha värmts upp i solen i nästan 7h till att sätta sig i skuggan och lite blåst, då börjar man frysa. Men en dusch efter det så var man fräsch igen.

Vårens sista One Tree Hill gick ikväll, kändes tråkigt men skönt. Nu är det en serie mindre att hålla koll på. Men det börjar ju bli sommar, så då gör det ju ingenting.

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och bläddra i IKEA-katalogen, ska ju dit imorgon. Få se om man hittar nå vettigt, eller om det bara bli ovettiga grejer. Ska även upp extra tidigt för att gå på facket. Hoppas dom kan hjälpa mig, annars blir det ingen kul höst för min del...

Här kommer några bilder som jag tog i fredags. Det var meningen att jag skulle lägga upp dom då, men jag blogga ju så sent, och från mammas och pappas dator, och där hade jag ju inga bilder. Men nu kommer dom äntligen! Nu är det ju nästan helt sommar, men inte riktigt än.









"Även om det var möjligt för mannen att förstå sig på kvinnan skulle han inte tro det."

- W Brown

Kommentarer
Postat av: erika

vad är det med facket å de då?

2009-05-18 @ 21:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0