Välkommen tillbaka

Jag håller på för fullt med att försöka fixa om min design, lite har jag redan hunnit med, men mer ska det bli. Känns riktigt bra att börja om här, för jag får en mer personlig blogg här än på wordpress.com. Jag hoppas att jag inte tappat läsare pga flytten hit. Om så är fallet så var det inga riktiga läsare.

Jag ska även försöka att ha med en bild i varje inlägg, vi får väl se hur det går. Uppdaterar jag på jobbet kan det ju blir lite knepigare, får väl googla nån bild i så fall. Men annars ska jag försöka lägga upp bilder på sånt som jag har tagit. Men jag kan ju inte lova nåt, jag brukar bli gode så lat. Det är ju jobbigt att koppla in kameran varje gång och lägga in på datorn för att sen lägga upp på bloggen. Puh.. Bara att skriva det där var ju jobbigt!

Nä, nu ska jag ta och äta upp mina gröt som jag micrade för en halvtimme sen. Den har nog kallnat lagom nu. Sen blir det att fara och jobba mellan 12-16, och sen kl 18:30 blir det Pump på Korpen.

Ha de bra! På återseende!


"Det är som magi. När du lever ensam så försvinner alla dina irriterande vanor."

- Merill Markoe



Kommentarer
Postat av: Emma

Tråkigt att höra att det tog slut. Men skönt att du står på dina två fina ben och går vidare ;) Ska fortsätta följa dig här ^^, Måste ju få berömma de fina kringeli-krokarna som du har på som bakgrund här :) Mycket fina!

Kramkram!

2009-05-05 @ 10:42:09
URL: http://www.lemmal.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0