Halloween



Igår var det Halloween och jag var bjuden på maskerad hos Martin och Sofia. Riktigt kul var det! Nästan alla var faktiskt utklädda, och inte lite heller. Där fanns bland annat Djävulens fru, Jokern, vampyrer, Tomtemor och en grekisk gudinna. Själv var jag Pippi Långstrump, men det kanske ni har räknat ut pga flätorna som står rakt ut!
Vad hände på själva festen då? När vi kom in fick vi alla en stämpel. När alla hade kommit fick man hitta sin stämpelkompis, och sen gå tipsrunda. Frågorna var sådana som "Vem har bäst hålvana?", "Vem kommer snabbast i mål?" och "Vem är snyggast?". När alla hade gjort tipsrundan var det dags att rätta. Men för att få fram rätt svar fick svarsalternativen komma fram och tävla mot varandra. "Hålvanan" var att med förbundna ögon pricka två mumsmums i sin partners mun. Snabbast i mål handlade om att man skulle få in en sockerbit i munnen som var fastknytt i en sytråd. Så det var bara att slurpa i sig sytråd för att tillslut nå sockerbiten.
Sedan blev det "Norsk karaoke", man fick höra en låt i ett par hörlurar och skulle nynna eller sjunga låten, sen skulle lagen gissa vilken låt det var.

Blev även utgång på Tresco, vilket jag egentligen inte hade tänkt, hade tänkt spara dom slantarna, men det var bara att hänga på. Dansade vilt och pratade med en gammal klasskompis. Zara försökte hitta en blivande pojkvän åt mig, men det gick inget vidare det heller. Kvart i 3 la jag mig.


Annika slickar för fullt!


Pojkarna sminkar sig.

Fler bilder finns på min pixbox.

Kommentarer
Postat av: Jennie

roligt att du va pippi! :)

2009-11-06 @ 10:56:21
URL: http://jennietheresia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0