Bakinspirerad

Har hittat ett par riktigt bra bakbloggar, dock mest tårtor, så nu är man inspirerad till tusen! Jag vill baka allt möjligt, men det är lite jobbigt då man inte vet vad man ska göra av allt. I slutändan så ligger det ju i min frys, och då brukar det oftast hamna i min mage också. Och det är ju gott, men hur bra är det för mig egentligen? Men men, det är väl dom konsekvenserna man får ta om man gillar att baka OCH äta goda saker.
Men i och med att jag sett en massa snygga tårtor och så så märker jag ju att jag vill ha lite mer baktillbehör. Så mamma och resten av släkten, läs detta och dagens tidigare inlägg (där jag önskade tv-serie boxar). Jag önskar mig utstickare i form av blommor och bokstäver/siffror för att någon gång i framtiden kunna göra så här snygga tårtor. För vem vill inte bli bjuden på en sån snygg tårta?

Nä, nu är det nog dags för mig att krypa till kojs. Var meningen jag och Erika skulle MSNa lite ikväll, men det blev sent det hon kom hem från träningen, så vi tar det imorgon efter min träning och Greys Anatomy.

"Plan är så tunga! Det finns så många skruvar."

- Agnetha Fältskog


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0