Hemma från storstan

Nu har man precis kommit hem från storstaden Umeå. Har varit en lång dag, och man är ganska så trött. Läpparna börjar återgå till sin normala form, och livet börjar om som vanligt igen.

Igår så for vi 9 från Musikhögskolan i Piteå. Jag hade turen att jag sov ca 1,5 timmar, och slapp fördriva tiden med ingenting. Övade lite då vi kom fram, och på kvällen blev det dags för Näsflöjten. Så nu är man inte operaoskuld längre. Första operan jag var på, på Norrlandsoperan, och jag måste erkänna att den faktiskt var ganska bra. Den var riktigt rolig på vissa ställen, men så var vissa ställen inte alls bra. Sen så hörde man ju inte exakt allt vad dom sjöng, men helheten var helt okej. Så jag kan tänka mig att fara och se/lyssna på någon fler opera, så länge den är på svenska.

Idag har vi inte heller repat så mycket, Leif ville att vi skulle spara på läpparna tills konserten. Kl 15 började den, och strax innan 17 slutade den. Först spelade vi i NUS i 45 minuter, sedan var det dags för Umeås musikskolas orkestrar. Dom var duktiga dom med.

Nu blir det att packa upp det sista, tur man inte behövde så mycket grejer med sig, så det dröjer inte länge innan jag ligger och snusar under täcket. Har ju redan hunnit svida om till pyjamas så!


"Jag är Den stora fruktansvärda Konsten."

- Näsflöjten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0