Barnvakt

Idag har jag och mamma agerat barnvakt. Från ungefär 12 till 17:30. Och det har gått jättebra! Hon är världens snällaste våran lilla Isabelle! Hon har gnällt en gång, men är man hungrig så är man. Zara och Johan for till stan. Zara var ute efter jeans, och kom hem med tre par, plus en massa annat snyggt. Lyckad shopping alltså!

Vad har barnvakterna gjort idag då? Förutom att barnvakta, mest sett tv faktiskt. Det blir en hel del att se då man är borta i två veckor, men jag har hunnit se två Lipstick Jungle, två NSIc och ett halvt Mentalist, eftersom resten inte blev inspelat. Typiskt... Det som är så bra. Vi har matat lillan, försökt få henne att sova, men 10 x 2 minuter är det vi fick henne att sova. Och barnvakteriet fortsatte även nu ikväll. Johan har bjudit Zara på myskväll, så jag och mamma har badat Isabelle, vilket hon älskar. Det skummade på bra i badbaljan. Sen har hon fått gymmat i det nyinköpta babygymmet. Sen har hon powernapat 30 minuter. Nu håller mamma på att ge henne kvällsmålet, sen ska hon få sova hos oss inatt. Det blev mycket Isabelle för mig och mamma idag, desto mindre för Johan och Zara.

Hade tänkt lägga in bilder idag, men har som aldrig riktigt hunnit, och det är väl inte så konstigt. Hade tänkt läsa ikapp lite på någon blogg nu. Sov gott!


"Never gone, never far, in my heart is where you are."

- Backstreet Boys

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0