Ingen rubrik

Visste inte alls vad jag skulle ha för rubrik, så det blev ingen.

Idag har jag, mamma, Johan och Isabelle hälsat på hos mormor och morfar. Dom blir så glada varje gång dom får träffa sitt barnbarnsbarn. Det kommer jag också bli om jag någon gång får barnbarnsbarn. Fikade där och pratade lite. Lämnade in mammas rosor i källaren.

Jag vann i de tio faserna idag! Vi började ju en match igår, och idag fortsatte vi. Jag vann! Överlägset. Kul för mig! Ikväll blir tidigaste kvällen på jättelänge, eller ja, sen vi kom hem. Så det ska bli skönt. Och imorgon ville Zara på Korpen, så då följer jag då hon inte vill fara själv. Visst var det så Zara?! Och det ska bli skönt, att äntligen få börja träna igen. Cirkelträning blir det, om dom nu har samma schema som alltid annars.

Här någon dag ska jag lägga upp reglerna till de tio faserna, och så måste ni prova spela det. Jättekul kortspel! Och nu ska jag gå och lägga mig. Dröm gott!


"Musik är som kärlek: allt eller inget."

- Isaac Stern

Kommentarer
Postat av: Zara

Yees, lotta så var de!=) måste ju ha lite stöd här nu när jag kommit mig på fötter, är så tråkigt själv. och man blir sporrad då man har någon att gå med!;)

2009-09-23 @ 12:06:17
URL: http://zaraaa.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Haha.. De 10 faserna.. det var jag som lärde dig det :P

2009-09-23 @ 18:23:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0