På väg

Ja, nu har man hunnit vara iväg och träna, få se hur mycket träningsvärk man har imorgon och på tisdag. Ska snart börja bege mig mot Vidsel, ska bara blogga klart och sen packa lite oömma kläder för imorgon.

Vad har Lotta gjort idag då? Väckarn var ställd på 9:30, men jag drog mig en stund, var så trött och inte alls på g. Men jag var ju tvungen upp. Äta frukost och klä sig och sen gick jag och mamma till kyrkan. Högmässan var ovanligt lång, ca 75 minuter, men jag smet precis efter nattvarden. Skulle ju servera lunchen sen, så jag gick bara några steg över till församlingsgården. Där höll Mona precis på att berätta vem som skulle servera vilka bord, så jag kom alldeles lagom. Halv 1 började pensionärerna strömma in, och strax därefter fick vi börja servera. Vid 14 tror jag vi fick sätta oss och äta, laxpudding var det. Och så morotskaka till efterrätt. Gott! Sen försvann alla ungdomar som hjälp till med severingen, men jag kände att när jag nu ändå missade bion så kunde jag ju vara kvar och hjälpa till med disken och så. Vad skulle jag ha så bråttom hem till ungefär. Så först vid 15:30 fick jag börja traska hem. Tur man inte är spe som en pinne, för då hade jag nog blåst bort.

Jag är sur på min dator, för den är så fruktansvärt seg! Den har alltid varit lite seg, men inte så här seg. Vet inte vad som har hänt med den. Ska försöka rensa lite på den, bränna över på skivor sådant som jag inte behöver ha på datorn. Men det får bli en annan gång. Nu ska jag som sagt packa och fara.

Tjoflöjt!

"En ekonom är en person som kan uttrycka det självklara obegripligt."

 

- Alfred A. Knopf

Kommentarer
Postat av: Anonym

va du tränar

2009-09-28 @ 00:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0