Superrea

Konserten gick bra, frånsett att jag var helt slut i munnen efter två låtar, så dom andra typ 6 låtarna var det bara att bita ihop och spela falskt. Publikens medelålder låg på ungefär 70-75 år, pensionärskonsert med andra ord.

Kl 12 var konserten slut, så då for jag och Emmy som planerat på stan. Fick köra runt hela stan för att hitta en parkering. hade tänkt parkera på Kvantum, men Emmy tyckte Coops låg bättre till. Men jag körde inte ens in för det var så mycket folk, parkeringhuset Älgen var fullt. Slutligen hittade jag ett litet hål på busstationsparkeringen, så där fick vi lämna bilen. Gick på Åhléns först, där det tydligen var 70% rea på allt i hela butiken. Den upphör ju om typ 2 veckor, och det var inte mycket kvar där kan jag säga. Hittade ändå några smågrejer, hamnade på dryga 160kr för allt. Så jag är nöjd. Sitter samtidigt som jag skriver och provar mina nya nagellack, ett rosa och ett lite persikofärgat med glitter i. Det är jag riktigt nöjd med, det persikoglittrande alltså.



Grytunderlägg, bok, ansiktsmask, Spiderman 3, nagellack och en shimmering bodylotion.


Vad ska ni göra ikväll då? Om ett tag ska jag höra av mig till Zara så kanske vi skulle hitta på nå. Johan jobbar, så hon och Isabelle är ensam hemma. Och lördag brukar ju som alla vara borta, så då skulle vi nog hitta på något ihop. Kanske film, kanske kortspel, vem vet? Hade bara tänkt äta lite och så först. Åt i och för sig ett minimål på Max vid 13-tiden, men det är ju snart 4 timmar sen. Och så var det ju inte så mycket mat heller, så jag ska äta snart igen.


Brun eller? Flagnar gör jag i alla fall, tyvärr.


"Jag antar att jag skulle kunna göra vissa ändringar i min pjäs, men vem är väl jag att peta i ett mästerverk?"

- Oscar Wilde


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0