Vuxenbarn

Idag har jag, mamma, Zara och Isabelle varit på vuxenbarn här i Vidsel, för att Zara skulle få se lite hur det är. Tyvärr kunde inte Johan följa då han var tvungen att fara på en föreläsning i Älvsbyn fastän han har semester. Isabelle var lite trött i början, men sen var hon vaken ett tag. Vi hann hoppa på en gummihäst, spela fotboll och sjunga lite. Sen blev hon trött och somnade i sin mammas famn.

Annars så har inte mycket hänt här. Har spelat lite kort, jag vann! Ätit middag förståss. Och så har jag och mamma varit barnvakt än en gång. Det var inte så svårt, för hon sov hela tiden. Och nu ikväll har vi sett Män som hatar kvinnor.

Igår gjorde nog Isabelles blogg rekord. Hon hade 31 läsare (tror jag) på sin första dag! Det har ju inte ens faster. Fast idag (måndag) har jag haft 30 läsare. Hur kan jag ha fått 30 läsare, som brukar ligga mellan 10-18 ungefär? Jag blir ju jätteglad såklart, men man undrar ju vilka 30 det är som har läst...

Jag flagnar massor i ryggslutet, längst ner på magen och om lår och överarmar. Inget kul alls. Och all färg är nästan borta. Om en vecka syns det nog inte ens att man har varit utomlands och pressat varenda dag. Snyft! Jag vill vara brun! Men jag vill inte ligga i solariet så mycket heller. Får väl köpa hem en massa brun utan sol-krämer.


Såhär snygg var Isabelle igår i badet. Och idag fyller hon två månader!


"Gör så gott du kan idag. I morgon kan du kanske göra det ännu bättre."

- Sir Isaac Newton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0