En dag på byn

Vaknade 8 imorse efter en hemsk kväll igår. Min mage var inte som den brukar, och jag vet inte varför. Uppsvullen och stenhård. Och ingenting hjälpte. Men imorse var den som vanligt igen, tack och lov.

Sitter nu i Vidsel och väntar på att tvätten ska bli klar, mamma ville ha lite handdukar tvättat så är det gjort, slipper vi göra det sen. Sen ska jag iväg till Älvsbyn och stanna där hela dagen och kvällen. 13:40 har jag en läkartid (för ryggen), och efter det ska jag vara med världens bästa Jennifer! Dret är ju så himla länge sen vi sågs sist, längtar efter en kram! Blir middag med henne, för annars hinner vi ju knappt träffas. Får väl se om den blir inne eller ute.

Innan läkarbesöket hade jag tänkt hinna med en sväng förbi hemma. Sen måste jag upp på AF och lämna in några papper för att få ut lite kosing, och så måste jag fylla i ett annat papper som A-kassan ska ha.

Som ni kanske läste igår så gjorde jag årets första åk, vilket innebär träningsvärk idag. Insida lår, vader, mage, rygg, armar. Som ett helt träningspass! Imorgon blir andra åket, vilket innebär att träningsvärken som hinner bli värre till imorgon, förhoppningsvis är betydligt mindre på torsdag. Man kan ju alltid hoppas! Köpte bara ett förmiddagskort, eftersom jag inte alls är så fräsch just nu. Vår = allergisk = täppt i både näsa och luftrör. Och på allt detta är jag hes. Söndag var nog värst. Åkte i alla fall med Jonas hela dagen, trevligt med sällskap! Sen blev det en glass (Magnum gold) i solskenet. Nice!



Nu verkar tvättmaskinen strax vara klar, så det är väl bäst man loggar ut och drar iväg mot byn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0