Godnatt


Kl 1 inatt hjälpte jag Cecilia med att knäcka ägg. 100 var knäckte vi, och detta är mina 100 knäckta ägg.

Började 12 igår, för nu kan jag verkligen inte säga idag längre. Började 12 igår och slutade halv 4 nu på morgonen. Börjar om kl 12 idag igen och jobbar hela kvällen lång. Har aldrig jobbat en söndagkväll tidigare tror jag, köket stänger ju redan 19:30 tror jag, 2 timmar tidigare. Så jag hoppas inte jag blir så sent hem idag.

Vad har man gjort på jobbet då? Hjälpt till på lunchen, dukat i kåtan, haft middag i kåtan, plockat i restaurangen, knäckt ägg och lite smått och gott. Räknat kassan och dragit in bufféborden i restaurangen. Känns som man har gjort både mycket och lite.

Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Inte tror ni väl att man får gå och lägga sig direkt då man kommer hem, kl 4 på morgonen efter 15 timmars arbete. Nej nej. Jag har inga rena arbetskläder, varken tröjor eller förkläden eller västen. Ett byxpar hade jag, men jag kan ju inte gärna gå omkring i byxor och bh hela dagen, hur skulle det se ut? Egentligen var inte kläderna skitiga, men man kan ju inte gå omkring i kläder som luktar rök, tyckte det var nog hemskt att vistas ute bland gästerna nu ikväll. Men men. Nu ska maskinen bara centrifugera så jag får hänga upp kläderna och sova.

Godnatt folket. Eller godmorgon kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0