Madrass

Ikväll gjorde jag äntligen det där madrassåket som jag längtat länge efter, och att bara få vara barnslig igen. Jonas åkte också med, och herregud vilken fart vi fick upp! Speciellt andra åket, då var det då faktiskt han som började bromsa. Massor kul!

Hann säga hej till Erika, Malin och Tony också, dom har hyrt stuga över helgen. Typiskt bara att jag skulle jobba imorgon (lördag), så jag hann ju inte vara där så länge.

Vad har man annars gjort idag? Låg under täcket till halv 12, och sen har vi sett på Medium i den andra bädden. Vi har inte gjort ett dugg idag alltså. Ja, lagat middag och diskat. Inget annat. Men det har varit himla skönt det också, för det har ju ändå inte varit något bra väder idag. Snöblandat regn, hela dagen. Från igårkväll till nu fortfarande.



Imorgon blir det jobb på Pite Havsbad, få se hur det kommer gå. 8:30 åker vi från vårat hotell, och 10 börjar vi jobba. Blir även att sova över där. Fast det enda jag ser fram emot med övernattningen är dom sköna sängkläderna, för tyvärr har man som vant sig vid hotellfrukost. Och Havsbadet har tydligen precis samma frukostbuffé som vi har. Men rostade mackor, melon, löskokt ägg och bacon är ju inte helt fel ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0