Helgen som varit

Ja, i fredags så for man och simma efter jobbet. Sen iväg till Norrfjärden och spela. Övade även igenom det vi skulle spela i Storforsen innan vi for hem. På väg hem ringde dom från Hotellet, så istället för sovmorgon och start 12 så blev det start redan kl 8.


Bild från förra årets Julmarknad i Storforsen.

Så lördagen jobbade jag 8-18:30. Bytte sen om och for ner till kapellet för lite mer sista-minuten-övning innan julkonserten började kl 20. Spelade i 1 timme. Sen for jag upp på Hotellet och åt några skumtomtar innan jag for hem för att göra tidig kväll.

Idag, söndag, började jag kl 7. Skulle jobba 7-12, men då det blev mycket lunch så stannade jag kvar till 13:30. Sen hem och sova middag en timme innan lite NCIS och middag. Iväg och jobba mellan 18-20. Nu är jag hemma i Älvsbyn. Håller på att fixa uti lite juleklappar, men nu ska jag nog se Vampire Diaries innan jag lägger mig och sover. Borde lägga mig nu på direkten, men när ska jag hinna se allt som kommer gå på tv i veckan då? Vill se bort denna veckans avsnitt innan nästa vecka börjar.

Måste då bara säga att jag tror alla, både personal och gäster, är nöjda över gårdagens julbord. Allt flöt på så himla bra, tror ingenting hann ta slut innan vi var där och fyllde på igen. Det är så det ska vara, och det är då det är som roligast att jobba! När alla är glada och nöjda, när det är lagom stressigt och man alltid har något för händerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0