Gårdagens lista

Hann aldrig skriva vad jag gjorde från listan igår, helt plötsligt var klockan 17:30 och jag var tvungen att byta om, hämta Sara och sen fara upp på hotellet. Men nu kommer den.

* Blogga
* Byta sängkläder
* Skotta (det har snöat konstant sen igårkväll, och pappa är borta)
* Maila Vailet
* Dammsuga
* Göra rent på toaletterna
* Dammtorka
* Handla
* Baka
* Fota ute i snön
* Koppla bilen
* Kolla Andra Avenyn
* Avslutningsvis blogga igen

Jag hann ju inte blogga om det jag skulle, men jag bloggade ju om annat istället. Och det där med bakningen, en kokossockerkaka står i ugnen just nu! Och efter det blir det att försöka sig på dom där chokladbakelserna. Ska bli spännande.

Sov till 11:30, så jag fick mig ändå 8 timmars sömn inatt/imorse. Har hunnit se klart CSI:Miami som jag påbörjade igår, och så har jag sett Melodifestivalen från igår. Anna var ju bäst, så det var klart hon skulle gå vidare.
Nu ska jag ta och riva ur sängkläderna ur sängen i förrådet, den ska visst upp på vindan. Jag har alltid sagt vindan åt våran vind, fast det heter väl egentligen vinden. Nu när jag har tänkt och skrivit vind flera gånger så är det ju ett jättefult ord! Säg vinden/vind flera gånger tyst för er själv. Märker ni? Det låter ju helt sjukt. Jaja...

Riva ur sängen var det, sen ska jag se Numbers.

Kommentarer
Postat av: Albertcarmen

Just found your home page its great, best site I seen for ages. This is a wonderful wealth of information, it looks like you folks do great service keep up the good work.

2011-02-04 @ 07:39:36
URL: http://albertcarmen.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0