Oinloggbar


Sötaste Bellan med två små tänder!

Det blev inget blogginlägg igår. På dagen gjorde jag inte så mycket, mamma färgade mitt hår (ingen bild då inte hårfärgen kommer till sin rätt). Sen såg vi lite Medium. Sen ringde helt plötsligt Erika från hotellet och undrade om jag ville jobba igårkväll och nu ikväll. Och det ville jag ju! Och när jag kom hem kl 12 inatt så kunde jag inte logga in på bloggen. Så därför blev det ingenting av.


Snabbullar och mjölk.

Vad har man gjort idag då? Ingenting nästan. Mamma väckte mig halv 10 imorse. Då var mormor och morfar här. Åt frukost och sen bulla och myrstack. Gott! När dom for så hjälpte jag mamma packa i bilen, sen lämnade hon mig här ensam. Vilken mamma jag har va?! Här är man hemma och hälsar på, så sticker hon bara.. Nä, riktigt så är det ju inte. Hon skulle ner för att barnvakta och göra lite ärenden, och jag börjar ju 18 ikväll igen. Så när hon for satte jag mig och såg på Outsiders och CSI. Har även gjort mig en eftermiddagsfika bestående av snabbullar och mjölk! Mumsigt värre! Nu sitter jag här, kommer väl göra det resten av eftermiddagen fram tills jag ska jobba. Kanske lägger mig och ser Bones ett tag, kan ju behöva vila ryggen ett tag innan jag ska upp på benen i 6 timmar.

Skrev ju i söndags att jag hade tänkt storstäda hemma. Det kommer inte bli någonting av. Förhoppninsgvis hinner jag det nästa vecka. Jobbar alla dagar i veckan, för när jag kom upp igår kväll på hotellet, behövde dom ännu mer folk. Så, veckan ser ut som följande

Måndag: 18-23
Tisdag: 18-23
Onsdag: 18-23
Torsdag: 18-23
Fredag: 18-23
Lördag: 7-12
Söndag: 7-12


Bella mumsar mariekex på VuxenBarn.

Ja, där ser ni. Jag kommer alltså bli i Vidsel hela veckan lång, kommer inte hem till byn förän nästa vecka tisdag, jobbar nämligen måndagen då också. Eller ja, imorgon bitti far jag till Älvsbyn, ska vara 9 hos jobbcoachen för CV-kurs, sen blir det en påhälsning hos BellaBus och ett gymbesök innan jag beger mig tillbaka till Vidsel igen.


Krympplast före.

Förra veckan måndag och tisdag hade jag ju både Miniorer och Juniorer på kyrkan här i Vidsel. Där pysslar man och spelar spel och leker. Pysslet den veckan var krympplast. Man ritar sina söta figurer på en speciell plast. Sedan skickar man in dom i ugnen en väldigt kort stund innan man tar ut dom i ett mycket mindre format. Tyvärr höll jag samtidigt på att frosta av frysen, och glömde av min plast för 5 sekunder, så dom blev inte så platta och fina som dom skulle ha blivit. Men ni kan ju få se skillnaden på dom, hur små dom faktiskt blir.


Krympplast efter. Hann inte rädda GretaTurbo och den orangea ekorren.


Lejon och ekorre.

Men nu ska jag hitta på något annat att göra. Hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0