2 timmar kvar

Vad har man hunnit uträtta idag då? Ingenting alls! Vaknade halv 11, så jag fick bråttom upp. Inte ofta jag sover så länge. Och det blir fel att sova så länge, jag har jäspat hel dan. Inte bra.
Vid 12 kom Hajen över, så vi har busat och myst med Bellabus. Finns ingen sötare i hela vida världen! Sen har både jag och mamma fått brynen plockade, tack Hanna!

Nu ska jag nog strax börja med mammas hår, och om två timmar måste jag fara på jobbet. Är nog kanske lite nervös för ikväll, det kommer ju rätt mycket folk. Jag har nämligen drömt inatt om jobbet ikväll. Han som skulle skriva schemat åt mig var utklädd till clown och verkade väldigt full också. Hur ska detta sluta?

Nu vaknade skönisen, så jag ska pussa på henne nu innan dom far hem och jag far och jobbar.

Kommentarer
Postat av: Zara

Jag har ju sagt hur länge som helst att jag vill ha en ny design men jag kommer inte ens på hur jag vill att den ska se ut, men eftersom ni båda vill hjälpa mig kan ni göra varsin så tar jag den som känns mest som jag?;P Ska jag mejla bilder till dig också?=)Trodde du hade lessnat på att jag aldrig tog tag i det där... Hoppas det går braw

2010-01-30 @ 21:34:05
URL: http://zaraaa.blogg.se/
Postat av: Zara

på jobbet ikväll!=))

2010-01-30 @ 21:34:26
URL: http://zaraaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0