Mobilt bredband

Ja, tydligen har dom hunnit koppla ur mitt Älvsby Bredband, även fast hela januari inte har passerat. Fast det kan hända att jag lämnade in lappen och skrev under med den 28 december, och då är det ju exakt en månad idag. Så jag ska inte sura. Så nu är det mobilt bredband som gäller, vilket inte är lika kul alls. Men jag ska försöka spara lite pengar, och 290kr varje månad blir en hel del i slutändan. Så det kommer inte alls bli lika mycket internet för min del nu. Mindre bloggande, och betydligt mindre Spotify. Nu är det skivor som gäller. Men det kan faktiskt vara kul att lyssna på gamla skivor som man har i sona gömmor. Hittade precis en skiva som jag brände för en himla massa år sen, Chihuahua-skivan. Det är en historia för sig det, men det får bli en annan gång.

Har precis kommit hem från ett långt träningspass på Nautilus. Blev 30 min på löpbandet och sen 50 min på gymmet. Hann springa 4,9km idag. Sen var jag helt slut och kunde knappt andas. Men jag är ju tjurig och envis och jag vill inte behöva ta medicin för att orka springa. Men man kanske skulle prova ta det nästa gång man ska springa, då ser jag ju om det gör någon skillnad.

Nu blir det att städa och plocka och sådär innan det blir att fara och sola med mamma. Måste vänta tills hon kommer tillbaka. Sen ska jag på Gårdings och kolla deras flyttrea, hittar mig säkert lite nya nagellack och kanske någon ny parfym eller så. Skulle vara nice! Men vi får väl se...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0