Papper hit och samtal dit

Man ska ju vara Einstein för att förstå hur man ska skriva FKs papper för att få lite sjukbidrag. En säger si och en säger så. Men nu har jag gjort både som si och så sa, och på tisdag blir det att göra ett besök hos FK och se om det stämmer det jag har skrivit.

Vad har man gjort idag då? Halv 9 for jag och Annika och cyklade i 40 minuter. Sen blev det en dusch och så iväg på AF. Efter en halvtimme där köpte jag smör och gick hem. Åt och ringde FK ang papprena, sen for jag iväg till Erika med hennes bäbisar (Scrubs) och så hem igen. Har sett CSI och alla 3 avsnitt av Andra Avenyn. Det var 3, inte 3,5. Och nyss så har jag spelat Farm Frenzy 3 i 60 min.

Nu ska jag äta middag. Var egentligen tänkt att jag skulle följa Jennifer och Jesper och hans kompisar på Okey och äta, men dom har fortfarande inte kommit, och då kommer det dröja länge än. Och jag är jättehungrig, så då sparar jag 50kr och äter hemma nu ist. Så får jag vara med Jennifer en stund sen ikväll.

Försökte ladda upp en film, men det gick inte. Så nu säger jag vad jag gjorde i onsdags som ni egentligen skulle få se. Poki har skaffat sig två ormar, och jag har hållit i båda! Dom var faktiskt ganska söta nu när dom är så små. Skickade filmen till mamma, som hatar ormar. Till svar fick jag detta:

Söt!!! Är du inte riktigt NAVLAD. Släpp the snake ! !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0