Usch vilken hemsk dag

Skickade ett meddelande till mamma kl 12 idag och sa att jag inte visste när jag skulle kunna sluta, så hon inte väntade hem mig. På pappret stod det att jag skulle jobba 7-12, men det stämmer ju sällan. Men då fick jag veta att hon var i Älvsbyn för att lillan var jättedålig. Två timmar senare var dom på väg in till Sunderbyn och nu är dom inlagda. Dom tror stackarn har fått vinterkräksjukan, usch vad jag lider med henne.

Som om inte det var nog, så har Johan brutit foten/benet och opererades inatt. Så han har fått åka taxi från Natoövningen i Norge hela kvällen, och än är han inte hemma. Dom har satt in en metallplatta och 6 bultar som ska hålla foten på plats. Låter ju lovande. Not. Räcker det inte nu?

Sen så är det halvt kris på jobbet. Två ligger i magsjuka och vi höll inte på att få in någon som kunde jobba med mig ikväll, men tillslut fixade det sig. Tror ni inte Mikaela ringer och säger att hon är sjuk imorgon. Jag kan inte jobba kväll imorgon för jag ska jobba på Kyrkan (bad och lasergame). Sandra och Lollo som jobbade med mig ikväll kan inte imorgon. Tur att jag slipper fixa det där, det får Peter göra. Men man blir ju som uppstressad ändå, fast man inte har med det att göra.

Nu ska jag blogga runt. Är jag inte trött då ska jag nog se outsiders från igår, då kanske jag blir lite tröttare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0