Vad hände igår?

Jag hade som sagt laddat ner ett spel igår kväll i väntan på att Annika skulle äta färdigt så vi kunde köpa mjukglass eller milkshake. Men istället så blev det jobb på hotellet. Erika ringde strax efter halv 6 och behövde extra folk. Så jag bytte bara om och for dit. Stämplade in 18:16 och ut 01:02. Puh! Men en extra slant är inte dåligt. Så fick jag sova i Vidsel och till frukost blev det nybakt sommarkaka. Gott! Så hann jag och mamma se två avsnitt av NCIS:LA och ett Mentalist. Sen var klockan halv2 och jag var tvungen att fara.

På hemvägen såg jag 073, 074 och 075! Inte dåligt va!? Fast, egentligen såg jag074 och 073 igår, men kunde ju inte räkna 074 då jag såg den före 073. Men bilarna stod kvar då jag körde hem idag, så då såg jag ju 073 (igen) och sen 074. Och sen hade jag grymt tur då jag såg 075 på Altuna! Helt lycklig! 076 nästa då!

Nu är det bäst man går och lägger sig så man orkar upp kl 6 imorgon. Jobbar 6:45-14:15. Är stolt över vad jag och Linn hann med på jobbet idag. Två skulle byta rum, så vi hann flytta över alla deras grejer + att vi hann dammsuga, skura och rengöra toaletterna. Starkt jobbat!

Påminnelse till mig själv imorgon: Beställa arbetskläder! (Visst låter det grymt vuxet)

Något annat vuxet, det stod månadslön på min lönespec idag! Och tänk, jag får lön imorgon från kommunen, och fick lön igår från hotellet! Yaay!

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0