Veckans Tips 13Idag vill jag tipsa om en riktigt bra serie, och det är Glee. Wikipedia skriver så här om Glee:

"Glee är en amerikansk komedi/drama serie från 200+, som handlar om sång/dansgruppen Glee Club. Första avsnittet sågs av 9.62 miljoner amerikaner.

Glee utspelar sig på McKinley High, en helt vanlig, amerikans, high school. Spanskläraren Will Schuester har bestämt sig för att göra skolans nördar till skolans kungligheter. Han bestämde sig för att ta över som skolans körledare.

Hans kollega Emma Pillsbury är förälskad i honom och tycker Will kommer med en bra idé. Det gör dock inte coachen för hejarklacken Sue Sylvster. Will insåg i första avsnittet att han måste ta fler talanger till kören och fick med Finn en av skolans bästa fotbollsspelare."Det här säger i och för sig inte så mycket om serien, men den är jättebra! Och det största pluset är ju att dom sjunger så otroligt bra, och mycket i varje avsnitt. Är du såld i musikaler är det här ett måste för dig! Är du det inte, ge det ändå en chans. Den har en rolig och invecklad story. En tjej är gravid, men pappan till barnet är inte hennes pojkvän. En fru ljuger i sin man att hon är gravid fast hon inte är det, och försöker få köpa den gravida tjejens barn. Lärarna är arga på varandra av olika anlendingar, och alla i Glee Club är involverad med någon annan i Glee Club.

Hoppas jag inte skrämde bort er nu, men se gärna serien!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0